• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saç

Hızlı bir giriş yapacağım diyorsan Alix avien gün ışığı sarısını al .yok hemen gözüm alışmaz diyorsan bu arada taban rengin ne bilmiyorum kumral olduğunu düşünerek yazıyorum bunları, paletin delüx serisindeki sarıyı kullan yavaş yavaş aç. Küllü istiyorum diyorsan alix gün ışığı ile clemency küllü sarıyı al karıştır on numara bir renk oluşuyor.Ben kumralım doğalımda, 5-6 yıldır neredeyse sarının her tonunu denedim hevesimi aldım :) son 1 yıl boyunca hep clemency küllü sarı ve açık tütünü kullandım taban rengim açıldığı için.Bu arada hiç kuaföre gitmedim, saçlarımı hiç açtırmadım çünkü alix cidden iyi açıyor.Son karar kıldığım renk ise garnier oldu hafiten koyu sarıya kaymak istiyorum henüz boyamadım haftaya boyayacağım. Çarpıcı renkler serisinden yoğun kristal sarı ve gümüş sarısı renklerini beğendim, alıp karıştıracağım sonuçtan memnun kalırsam seninle de paylaşırım canım

Bunlar da siteye daha önceden yüklediğim sarı denemelerim.

Eklentiler

• $Adsız.webp
    $Adsız.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 429
  • $SDC17905.webp
    $SDC17905.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 385
  • $3.webp
    $3.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 579
  • $2 (2).webp
    $2 (2).webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 916
  • $6.webp
    $6.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 378
  • $5.webp
    $5.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 524
  • $3.webp
    $3.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 783
  • $2.webp
    $2.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 570
ben yaptım ıkı gün oldu anlatayım hemen.p... marka boyanın l 1 serisini aldım acıcı bu mavı toz oreal var ıcınde.kutu ıcınden çıkanları karıştırdım.bunu dıpten yarım santım kalana kadar bıraktım derıme degdırmedım sacıma sürdüm.bekledım 35 dk son 5 dk kala diplerede karıştırdım kafamı yoğurdum resmen .toplamda 40 dk sonra yıkadım sacım bildiğin yumurtanın pişmemiş cıvık sarı rengi oldu.bekledım o aksam başka bısey yapmadım.ertesı aksamda hiç bişey yapmadım gecen 2 günde yıkamadımda hiç sac derım yağlansın azcıkki yıpranma az olsun dıye.daha ertesi gün sacıma yıne p... markanın 10.1 nolu boyasını kutu ıcınden çıkanları karıştırarak uyguladım bu sefer diplere sürerek uyguladım.40 dk bekledim.boyada sac rengimi açtı sacım suanda kutu üstündeki platin olmasada çok acık altın sarısı oldu.parlak ve güzel bir renk oldu.ben sevdim bundan sonra hep evde kendim yaparım artık.sanada kolay gelsin :)

Bunlar da siteye daha önceden yüklediğim sarı denemelerim.

benım sacımda işte bu resimdeki bayanın acından bir iki ton kadar koyu oldu ilk denemem diye bu kadar yapamadım sanırım bu renk cok hoş ama 11.1 kullansam boyada acıcı ustune olurmukı bu renk ben 10.1 kullanmıstm.

benım sacımda işte bu resimdeki bayanın acından bir iki ton kadar koyu oldu ilk denemem diye bu kadar yapamadım sanırım bu renk cok hoş ama 11.1 kullansam boyada acıcı ustune olurmukı bu renk ben 10.1 kullanmıstm.
Resimdeki bayan benim zaten yavrum.Kendi saç renklerimi paylaştım.Eğer burdaki tonlardan 1-2 ton daha koyuysan palette doğal renkler serisinden papatya-açık papatya ve içine bir de seçtiğin bir markanın küllü sarısını ekle aynı oranda karıştır çok beğeneceğin bir bal sarısı çıkıyor ortaya.

Resimdeki bayan benim zaten yavrum.Kendi saç renklerimi paylaştım.Eğer burdaki tonlardan 1-2 ton daha koyuysan palette doğal renkler serisinden papatya-açık papatya ve içine bir de seçtiğin bir markanın küllü sarısını ekle aynı oranda karıştır çok beğeneceğin bir bal sarısı çıkıyor ortaya.

resımdekı sac rengı guzelmıs :) denıcem bu renklerı bır dahakı ay dıp boyam geldıgınde sımdı ıkı ıslem yaptım sacıma dınlensın az.

Back
X