turko Guru Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2010 3.747 6 316 Ankara 26 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi turko #1 kızlarrrr bilğilerinizden yararlanmaya geldimm benim saçlarım uzun sarı boyalı balyajta attırdım saçım daha sertleşti samırsaklı zeytin yagını okudum uygulamayı düşünüyorum ama saç rengimde ir degişiklikyaparmı diye düşündüm sizlere sormak istedim saçlarım parlasın sıklaşsın ve yumuşasın istiyorum
kızlarrrr bilğilerinizden yararlanmaya geldimm benim saçlarım uzun sarı boyalı balyajta attırdım saçım daha sertleşti samırsaklı zeytin yagını okudum uygulamayı düşünüyorum ama saç rengimde ir degişiklikyaparmı diye düşündüm sizlere sormak istedim saçlarım parlasın sıklaşsın ve yumuşasın istiyorum
A albaniannn Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2013 96 53 88 11 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi turko #2 sarı saç malesef en ufak bir rengi bile alıyor , şampuanın rengi bile saçımın rengini bozuyor benim.hiç denemeyin bence zeytinyağı dorelik verir açık renk saça sevgilerrr
sarı saç malesef en ufak bir rengi bile alıyor , şampuanın rengi bile saçımın rengini bozuyor benim.hiç denemeyin bence zeytinyağı dorelik verir açık renk saça sevgilerrr