Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçın çekiciliği

Kızılken de bu kadar ilgi görüyordum. Ama sarının kullanımı daha kolay. turanjjj olmuyoreeee

Bende yaz geliyor diye heves edip ombre yaptırdım saçıma,ama iyice cansızlaştı sanki saçım,bu resimdekiler süper tabi de her saçta olmuyor işte

Kızlarr ben saçımı bunun gibi yaptırmak istiyorum ama çok endişelerim var
Bunun gibi tutturmaları zor olur mu?
Bi de ben beyaz tenli olunca çok daha soluk görünür müyüm acaba?

yıpranmış saçı saç çok kötü duruyor arkadaşlar eğer aklınızda sarışın olmak gibi bir durum varsa bunu gözardı etmeyin.. yani iyi bir kuaföre gidin, mahalle kuaförleri bu konularda genellikle başarısız oluyorlar.. ondan sonra saçınızı kestirmek zorunda kalıp bir de uzaması için işkenceler çekmeyin benim gibi..

Blake Lively blonde is our kind of blonde. Find your luminous hair color with Superior Preference. Shown: Golden Iridescent Blonde.

Sarı saçlı olmak güzel ama işte korumak çok zor. Renk tutucak derken falan gerçekten iyi bir yerde yaptırmak ve doğru temizlik ürünlerini kullanmak gerekli.Bakım sürekli olmalı. Yani gerçekten vakit ayırabilcek ve elbette tenine tarına uydurabilecek olan yapsın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…