çok kolay çevirirsin nevacolor 11.00 al ve boya tutarKızlar bu sacimi nasil platine yada cik sariara ceviririm resim yükledim bu arada ıslak hali bu yardım lütfen
Kızlar bu sacimi nasil platine yada cik sariara ceviririm resim yükledim bu arada ıslak hali bu yardım lütfen
11.1 olmalı..çok kolay çevirirsin nevacolor 11.00 al ve boya tutar
Evet size katılıyorum 16 yıllık kuaförüm saçlarımı mahvetti ve döküldü saçlarım yıprandı ah çok üzgünüm ve kestirdim şuan çok kötüyümyıpranmış saçı saç çok kötü duruyor arkadaşlar eğer aklınızda sarışın olmak gibi bir durum varsa bunu gözardı etmeyin.. yani iyi bir kuaföre gidin, mahalle kuaförleri bu konularda genellikle başarısız oluyorlar.. ondan sonra saçınızı kestirmek zorunda kalıp bir de uzaması için işkenceler çekmeyin benim gibi..
Evet size katılıyorum 16 yıllık kuaförüm saçlarımı mahvetti ve döküldü saçlarım yıprandı ah çok üzgünüm ve kestirdim şuan çok kötüyüm
Doğruyu söylüyorsunuz şuan omuz hizamda kestirdim çok kötüyüm ben istesem bile eşim istemez of of çok kötüyüm geceleri kabus görüyorumgeçmiş olsun, benim neredeyse kökten yandı ve kestire kestire şu an sadece uçlarda 1 2 cm kaldı ama kafamda saç da kalmadı.. habire topluyorum artık uzayana kadar böyle..
yalnız şunu söyleyeyim farkettim ki yanık saç olunca kafada o saçların kökünün uzaması da yavaşlıyor.. keşke ilk yandığı zaman şu anki kısalıkta kestirseymişim şimdiye sağlıklı saçım daha çok uzardı.. eğer siz de benim gibi azar azar kestireyim aman yavaş yavaş uzatır öyle keserim diyorsanız yapmayın çok yavaş uzayacak o saç hatta hiç uzamayacak bile belki seneler boyunca.. tamamen kesin kurtulun.. sonra bakımlara uzatma kürlerine başlayın.. daha hızlı sonuç alırsınız..
Doğruyu söylüyorsunuz şuan omuz hizamda kestirdim çok kötüyüm ben istesem bile eşim istemez of of çok kötüyüm geceleri kabus görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?