Şampuan ve Saç Kremleri Sarı saçları küllü yapan mor şampuan ve silver şampuan

SucveCeza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.730
1.996
133
Merhaba kızlar sarı saçları kuaförde veya evde boyadığımızda o güzelim sarı saçlar zamanla turunculaşıyor...bunun için çözüm olarak silver ve mor şampuan kullanın diyorlar.Aranızda bu tip şampuanları kullanıpta çözüm alan war mı ?

böyle bir şeyi ilk defa duydum. Nerde satılıyor normal şampuandan ne farkı varmış?

böyle bir şeyi ilk defa duydum. Nerde satılıyor normal şampuandan ne farkı varmış?
Şampuanın rengi mor renkte turuncunun kontrast rengi mor olduğu için saçımızda ki turunculukları bu şampuan yok ediyor.. Saçımın küllü oluyor.. İnternette satılıyor ve bazı büyük kozmetikçilerde

İyiymiş gerçekten işe yarıyorsa. Kullananların yorumlarını merak ettim şimdi.

Canım yazınız yeni gördüm.bundan yaklaşık 10 sene evvel kuaförüm bana 2 kutu vermişti.saçım her zaman turuncu olur çünkü.ama benim şampuan değil kremdi.evet mor maske gibi.o aralar devamlı yaptım.ve ben fayda gördüm.sadece kuaförde satılıyordu.sonra kuaförümü değiştirdim.kutular bende diye çok aradım.ama maalesef buralarda bulamadım.yabancı sitelerde vardı o zaman.adını inanın çok hatırlamıyorum.sizinkini ya da bulduğunuz markaları söylerseniz belki hatırlarım.dışı mavi içi mor.üstünde de rich vs bir şeyler yazıyordu.

Vallaa bende hic duymadim keske bende sacalarimi saribyapabilsem biraz esmerim bende ama sari yapsam nasil olurki bilgin varmi tatlim acaba

Bu arada kızlar arastırmalarım sonucunda loreal ın bir şampuanı war silver şampuan diye .. Şampuanın rengi mor renk saçı küllü yapıyormuş bi internet sitesinde satılıyor sanırım oradan alacağım

Loreal silver şampuanın war cnm bi sitede gördüm alıp deniycem.. Bıktım sarı saçlarımın turunculaşmasından inşlh işe yarar

Loreal silver şampuanın war cnm bi sitede gördüm alıp deniycem.. Bıktım sarı saçlarımın turunculaşmasından inşlh işe yarar
Canım ben şimdi aramaya başladım sizden sonra baktım.sanırım lifetex ti .evet onu da biliyorum ama denemedim.ancak diğerinden çok memnundum

S SucveCeza ben kullandım tatlım silver şampuanı dozunu çok iyi ayarlaman gerekiyor yoksa maviye yakın bi saç rengin olur.. benim şuan küllü sarı saçlarım beyaza yakındı uçları küllüye boyadım diye pek kullanmıyorum ama çok işe yarıyor

Dip boyanı kendin mi yapıyorsun evde ?

Gerçekten harika saçların tam benim istediğim gibi.. Oriel açma işlemini kaç ayda bir yapıyorsun? Ben 5ayda bir yapıyorum palettenin küllü sarısını bile kullansam orielle acılmamıs olan yerler daha turuncumsu oluyor

Yani saçımın dipleri olan yerler daha koyu oluyor her ay orielle dipleriini de açmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…