- 22 Mart 2016
- 82
- 53
- 3
Gerçekten harika saçların tam benim istediğim gibi.. Oriel açma işlemini kaç ayda bir yapıyorsun? Ben 5ayda bir yapıyorum palettenin küllü sarısını bile kullansam orielle acılmamıs olan yerler daha turuncumsu oluyor
Yani saçımın dipleri olan yerler daha koyu oluyor her ay orielle dipleriini de açmam gerek
Nevacolor un yoğun küllü süper açıcısından sonra.. Palette küllü sarıyı mı boyuyorsun onun üstüneTatlım teşekkür ederim :) açma işlemini nevacolorun bi boyası var yoğun küllü süper açıcı bununla açıyorum daha sonra hepsini külliye boyuyorum zaten öyle bi hale geldi ki saçlarım şuan koyu sarı bile yapsam alttan küllü sarı çıkıyor mavi toz çok yıpratıyor saçı ama ben morfose un mavşi tozunu kullanmıştım oda süper açıyor ama çok fazla kullanma bunu diğeri boya olduğu için saçlarını yakmamış olursun :))
Nevacolor un yoğun küllü süper açıcısından sonra.. Palette küllü sarıyı mı boyuyorsun onun üstüne
Markete gidip alıcam şimdi ona göreŞimdi tam olarak nevacolor un yoğun küllü açıcısını alıcam... Ve palette küllü sarısını alıcam anladığm kadarıyla
Tskr canim. Bakiyim bi renklerineEsmerler için küllü sarıları çok yakıstırıyorym ben deneyebilirsin
Şuan yoğun küllü süper açıcıyı sürdüm bekliyorumm baya baya gri oldu saçlarım
Canım saçımı yıkadım ama dipler neva color yoğun açıcıdan sonra bakır yansımalı oldu çok bu normal mi?Ohh süper tatlım zemini hazırlamışsın bile
Canım saçımı yıkadım ama dipler neva color yoğun açıcıdan sonra bakır yansımalı oldu çok bu normal mi?
Küllüyü de yarın boyarım yoruldum valla çok teşekkürler tarif içinnormal canım çünkü boyayı akıttı :) benimde soğan kabuğu gibi olmuştu dip rengim küllü boyayınca düzeldi :)
Küllüyü de yarın boyarım yoruldum valla çok teşekkürler tarif için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?