Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçlarıma veda ettimm =) resımli

sarı saç cok sevıyorum ve begenıyorum ben. ama gel gelelim benım saçlarımı cok yıprattı .birde dipler cıkınca boyamam gerekıyodu, en iyisi koyu renk yapayımda kurtulayım dedim. Bazılarının sarıları ne kadar hoş duruyo canlı böyle ama bende öyle degildi süpürge gibiiii

teşekkürler
buda şuanki hali , alt rengim sarı olunca boya aktı haliyle

teşekkürler
buda şuanki hali , alt rengim sarı olunca boya aktı haliyle

Eki Görüntüle 686286

Koyu yakışmış daha genç göstermiş seni Ama sarıda yakışıyomuş güzele ne yakışmaz zaten
ama aktıkça boya derim çünkü renk kötüleşiyo.altta sarı ve açıcı oldu mu ya sürekli kestirmek ya da boyatmak gerekiyo:26:

Teşekkür ederim utandım valla

kestirmicem uzatıcam 4 parmak kadar kestirmek zorunda kalmıştım cok cansız görunuyodu. koyu boyayla gene toprladı biraz sacım. aynı renkten alıcam tekrar , dipler kendi rengım zten, koyu boyayı diplere sürmedim, sadece sarılara sürmüştüm. o yuzden farklı renk oldu kafamda

Ben çok beğendim, şimdi yıkadıkça akar boya
alttan sarının ışıltıları çıkar çok daha hoş olur bence.
Kızılda gider sizin teninize.
güle güle kullanın.

ben sarı aşığı biriyim ama sarı çok yeşilimsi durmuş cılız bakımsız diğeri ise hem küçük göstermiş hemde bakımlı duruyor ilerde gölge attırabilirsin illa sarı dersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…