Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçlarımı koleston 11.1 iaçık küllü sarı ile boyadım MAVİ oldu

canım keşke yapmasaydın ama olmuş bırkere ilk resımde platıne yaklasıyormuşsun aslında adım adım.geçmiş olsun.

sanırm maviler kapanmıo ne yapacağım ben yaaa offff mahvoldu saçım parça parça kopuo of of off offf

canım kopmaları azaltmak için saçını yıkarken nazik davran bırde sirke kullan.kopmalarını bıraz olsun hafifletir.

öyle çok da mavi durmuyo ki küllü platin gibi olmuş
bence hoş
diğer hali de güzelmiş ama olmuş artık
zaten yıkandıkça açılır

ya gerçekten üzüldüm malesefki yapcak hiçbiş olmuo saçlar böyle oldumu.en kötüsü wakitte ters hem gece 1 hem sabah gitcen ne yapılabilirki şimdi.arkadaşların dediği gibi elma sirkesiyle yıka kopması içinde.zeytinyağı falanda sür yoğurtta sür yine yıka zaten senin bu gece gözüne uykuda girmez bunları yap bari

vallahi uyuyamayacğm boyanın içine zeytin yağı kattm biraz azda olsa beslesn ben o kadr açıcı uyguladm bu kadr yıpranmadı bu boya mahvetti gerçekten o kadrda uğraştm saçlarımı sarı yapmak içn

beyaz sabunla yıkamışmıydın?boyayı yıkadınmı renk durumu nasıl?zaten o maviliği acil akıtman gerekmeseydi 2 3 gün sonra akıp istediğin gibi bi sarı olcaktı.

Bence en iyisi koyu kahveye boyat. Sonra yine açtırırsın. Başka çare yok gibi. Eski saçların çocuklar duymasındaki meltemin saçına benziyomuş.

cnm koyulaştırmasaçlarını ben saçımı tamamen maviye boyamıştım ona rağmen 1 haftada aktı gitti geriye beyazımsı bir renk kalıyor onun üstüne dore bir renkle boya ama koleston kullanma bu sefer saçını mavi yapan koleston ztn..

Son düzenleme:
Canım oncelıkle sakın ol aceleyle gıdıp koyu renge boyama roflenı sevıyorsan..
Cila yapabılırsın belkı ıse yarar. tatlı bır ton dene bal köpüğü gibi bir ton ile cila yap.. mavılıgı kırabılır. yada koleston 12/0 ile boya rengını acar mavılıgıde alır belkı.. cilanın nasıl yapıldıgını bılmıyorsan ''rofleden sonra cila işlemi ? '' dıye bır baslıgım var orda acıklamalı okuyabılırsın.

koleston 9.0 ile boyadmbiraz kapattı enazından bugn birlikte olduğumz arkadşlar dalga geçmeyeck kadr :) yarın kestircm sonra açıcıyla açıcm tekrar

yanması çok normal, çünkü çok yüksel volüm uyguluyorsun saçına, bir de açtırırsan kel kalırsın bütün saçların tamamen kopar, en iyisi hiç boyama o mavilik akar gider zaten. anormal de durmuyor mavilik var demeseydin anlamazdım bile

şokler içinde okudum resmen yaaa
yanı bı kuaföre gdemedın mı de hem bu kadar uğraşmışsın şok oldum yani

şokler içinde okudum resmen yaaa
yanı bı kuaföre gdemedın mı de hem bu kadar uğraşmışsın şok oldum yani

gittim canım saçımı siyahtan bu renge çevirme işlemlernde kuaföre 100er tl bayıldığımda tonlarda oldu ama param boşa gitti kuaförden memnun kalmadm gece açtm kolestonla 20 dakika tuttum gayet güzel oldu renk şu an tam istediğim sarı ama yanıkların hepsini temizletmek zorunda kaldm bayağı bir kısalttm şu an yanık yok saçımda

kuaförler sanki çok bilioda kuaförler yakmıomu sanki saçı istediğin rengi bile yapamıolar.bi sürüde para alıolar.ayrıca yani o mavilikte akar gider kuaför naapcaktıki sanki.tek sorun arkadaşın ertesi gün dışarı gitmesi.son koyduğun resimler kesilmiş halimi ilkşah eğer öyleyse hiç kısalmamışki.

yok cnm kesilmiş hali değil hatta dün gece daha çok açtm saçımn rengini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…