Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçlarımı koleston 11.1 iaçık küllü sarı ile boyadım MAVİ oldu

sende çok güzelsin ama arkadaki ev harika sizin mi

öyle bir geçer zaman ki

carolin hanımın evi dün ordaydık çektrmiştm ev süper eşyalar süper ama mahalle çok kötü 20 dakika falan durduk yoldan er geçen laf atıodu

Ilkşah bende saçlarımı koyu kızıla yada şarap kızılına çevirmek istiyorum
1 kere açma işlemi uygulasam başarılı olabilirmiyim sonrada boyasam

Bildiğimiz kalıp sabunla yıka kurula kurula yıka ama kremlemeyi unutma akacaktır

Ilkşah bende saçlarımı koyu kızıla yada şarap kızılına çevirmek istiyorum
1 kere açma işlemi uygulasam başarılı olabilirmiyim sonrada boyasam

artık mavi değil cnm 1 ay önce di o şimdi tam sarı sende açmak içn mecburen açıcı kullanman gerekiyor

Kaç kere yapmalıyım bu işlemi sabunla baya aktı yani en azından kömür gibi değil orealdende çok korkuyorum açıcılardanda illaki her yeri farklı oluyo off ya şu oksidasyonla açma olayı nasıl biliyomusun yaa bide boya kusturan ürünler var tabii iice şaşırdım

canım saç boyasını akıtmak için saçı yıpratmayan ürün yok mümkün değil canım sonuçta saçının katmanlarıyla oynuosun

walla sayısını unuttum sanırm 2 ayda 12 kez açıcı yaparak yapmıştım çünkü siyah boyalıydı kat kat ancak öyle açtm ama şimdi mahvettm şu an boyalıym inş tutar

nasıl ya nasıl actın sacını ? ben annamadımmmm!!!!! benım ıstedıgımde buna yakım kumral olsun ıstıyorum..
bugun loreal casting 700 kumrala boyadımfındık kabugu gb bı renk oldu =(
bende cıldırcam. acamadım sacımın rengını

en son resmnde sacın platin gibi duruyo..guzel olms gule gule kullan... kaşlarında açık renk duruyo kendi rengimi yoksa açtınmı kaşlarını?

Geçmiş olsun , neyseki halletmişsin.
Bende platin saçlarımı açık kumral boyatmak istediğimde
kuaför yeşil-mavi gibi bişey olur diye karşı çıkmıştı, nasıl olur diye aklım almamıştı hakikaten oluyomuş demekki.
açık sarıdan diğer renklere dönmek çok riskli.

saçının ilk resimdeki rengine hangi boya ile getirdiniz acaba? kaç numara ve ne kadar zaman ara ile boyadınız :44::44::44: hakikaten 10 numaraymış

Cok sasirdimm bende sacimi o renge boyuyorum ama cok tatli bir sari oluyor bende sende niye oyle oldu :O

Slm kızlar banada yardım lütfen 10 ay önce saçlarım röfleliydi ben bir akıl siyaha boyadım ve siyah beni cok sert gösterdi saçlarımı palette acıcıyla acaym dedim renk ordada kızıl oldu bu renkle duramazdım çünkü dizler çok açıktı uçlara gore ve kuafore gittim oda ancak bukadar acabildi paket attırmadım saçlarım yanar diye çünkü 1 defa paketle acmaya çalıştılar saçlarım yandı bende yavaş yavaş ac dedim 4.5 saat sonunda sonuc bu oldu sizce bu saçıma açık küllü sarı nasıl olur tutar mı ???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405809224004.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 681
  • $1405809247936.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 679
  • $1405809269862.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 1.781
  • $1405809290276.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 1.876

Kızlar saçlarımı tekrar boyadım sonuç cok güzel oldu Kızıllıktan kurtuldum küllü sarı ile altın parıltılı bal rengini karıştırdım sonuç harika oldu hiçbir Kızıllık kalmadı tavsiye ederim 😀😀😀

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1406304891638.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 671
  • $1406304907923.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 651
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…