Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçlarımı koleston 11.1 iaçık küllü sarı ile boyadım MAVİ oldu

sürekli koleston açıcı ile açtm cnm kuaförede gittm 2 kez ama keşke gitmeseydm hiç açamadı ve daha çok yaktı koleston açıcı fazla yakmıo gayet iyi açıo ama ben en az 15 kez boyadm 6 kez falan açıcı uyguladm onun haricindekiler oriel ve çok açık sarı boyalar

koleston palette gibi açıcılara güvenemiyorum boyalı saçta nasıl sonuç verirler dip rengi farklı olur bantlaşma olur diye düşünüyorum.iyi sonuç veriyolar mı

bence zaten insan kendi kendinin kuaförü çünkü kendini daha iyi bilio makyajda da boyada da.saçının açık sarı olan yerleri harika ilkşah inşallah koyu yerlerde akıp sararır canım.

koleston palette gibi açıcılara güvenemiyorum boyalı saçta nasıl sonuç verirler dip rengi farklı olur bantlaşma olur diye düşünüyorum.iyi sonuç veriyolar mı

canım ben siyah kat kat boyayı açtım kolestonla gayet iyi açıyor tabi boyalı yerleri her zaman önce boyayıp paketliorum 30 dakika tutuorum sonra dipleride 5-10 dakika tutuorum herzaman böyley yapt

canım sakın tekrar açıcı uygulama zaten açılacağı kadar açılmış saç. bence üstüne küllü dağil sıcak bir sarı dene kapatır diye düşünüyorum. ama sen bilirsin hiç başıma gelmedi o yüzden sadece bir fikir bu.

kapattım canım son foto mavileri kapattığım halim şu an hiç yok açıcı uyguladm mecburen

ilkşah saçların çok iyi dayanmış cnm.... ben olsam kel kalmıştım çoktan..

valla bana darılma ama canım ben saçlarının ilk halini de son halini de hiç beğenmedim. ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. bir kere tam civciv sarısı gibi duruyor... itici Doğallıktan çoook uzak

Ama inş.istediğin renge dönersin..

Son düzenleme:
arkadaş platin yapmaya çalışıyordu dikkat etmedin heralde okurken.. bir anda da platin olmuyor.. değerlendirmen tam anlamıyla itici olmuş bence dee

arkadaş platin yapmaya çalışıyordu dikkat etmedin heralde okurken.. bir anda da platin olmuyor.. değerlendirmen tam anlamıyla itici olmuş bence dee

Arkadaşın ilk halide son haline benziyor zaten.. mavilik flnda göremedim.. iyi bakarsan kimin değerlendirmesinin itici olduğunuda görürsün şekerim

Arkadaşın ilk halide son haline benziyor zaten.. mavilik flnda göremedim.. iyi bakarsan kimin değerlendirmesinin itici olduğunuda görürsün şekerim

ilk civciv sarısı tabiki itici onu bende biliorum ama amacım öyle kalmak değil ve zaten şu an öyle değil bence sen tüm fotolara bakmadan yorum yazdın mavi saçlı halimi görmediysen hayret yani neyse daha 1-2 ay içnde platn olabilecekmişm şu an dinlendiriorm

nasıl cesaret ettin 12 kez saçını açmaya:44: azmin zaferi diyelimm güzel renk olmuş bence bunda sonra sık sık bakım yap :26: renk şahane olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…