koleston palette gibi açıcılara güvenemiyorum boyalı saçta nasıl sonuç verirler dip rengi farklı olur bantlaşma olur diye düşünüyorum.iyi sonuç veriyolar mı
son hali nasıl oldu resim koyabil,r misin merak ettim
canım sakın tekrar açıcı uygulama zaten açılacağı kadar açılmış saç. bence üstüne küllü dağil sıcak bir sarı dene kapatır diye düşünüyorum. ama sen bilirsin hiç başıma gelmedi o yüzden sadece bir fikir bu.
arkadaş platin yapmaya çalışıyordu dikkat etmedin heralde okurken.. bir anda da platin olmuyor.. değerlendirmen tam anlamıyla itici olmuş bence deevalla bana darılma ama canım ben saçlarının ilk halini de son halini de hiç beğenmedim. ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. bir kere tam civciv sarısı gibi duruyor... iticiDoğallıktan çoook uzak
Ama inş.istediğin renge dönersin..
arkadaş platin yapmaya çalışıyordu dikkat etmedin heralde okurken.. bir anda da platin olmuyor.. değerlendirmen tam anlamıyla itici olmuş bence dee
Arkadaşın ilk halide son haline benziyor zaten.. mavilik flnda göremedim.. iyi bakarsan kimin değerlendirmesinin itici olduğunuda görürsün şekerim
suan kı durumu nasıl saclarının boyamaya ara vrdn hrlde :)
Şu an ki saçım bu canım dün çekildi foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?