Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçtan ombreye

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.389
980
398
selam kızlar saçlarım sapsarı fakat platin değilim...
Kuaförden fiyat aldım tanıdık indirimi yaptı biraz 300 tl uclarını kesecek basta düz renge boyayıp akmasını bekleyecek sonra tekrar boya ve uclara ombre.Sizce fiyat cok mu?

benımde sarıydı bende ombreye gectım ama senın kuaforun neden once tek renge boyayıp akmasını beklıyor anlamadım.ben kuafore gittim üstlerını kendı rengıme boyattım alttanda dogal gecıslı sarı yaptım ombre seklınde ve cok guzel oldu :)

suana kadar hep kendim boyadığım için aralarda ton farkı varmış sende akma olmadımı sarı saçta boya hemen akıyor diye biliyorum

suana kadar hep kendim boyadığım için aralarda ton farkı varmış sende akma olmadımı sarı saçta boya hemen akıyor diye biliyorum
tabı oldu canımda alttakı sarılarda olmadı ustte kendı rengıme boyattıgım yerlerde oldu kendı dip rengım yaptırdım dip boya derdinden kurtulmak ıcın. kendı dip rengımle ombredekı sarının basladıgı yer varya orayı kendı rengıme bouyattım orası aktı tabi ama 2 kerr daha boyatıcam kendı sacım uzamıs olcak ve o boyattıgım yerlerde uzayacagı ıcın oralara da sarı ombre yapılcak hem cok dogal duruyor hem de akma ve dip boya yapma derdi olmıcak. buarada ben 270 e yaptırdım kaliteli bir kuaforde hep gittigm yer zaten memnunum

neresi isim verebilirmisin bana bu fiyatı verenlerde kaliteli belki yakındır senin gittiğin yerde bana he bide unutmadan ben fotoğraf gösterdim pakette var bu saçta pakette atıcam dedi. üst aralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…