muhabbet arkadasımzı sarı tüyler dememiş zaten ayva tüyü şeklinde ince tüyler demiş.. zaten estetik acıdan kötü görünen her zaman koyu renk tüylerdir incede olsalar kötü görünüyorlar.. diğer cihazlar ince tüylerde etkili olmuyor diode bu anlamda bir adım öne cıktı zannediyorum. deneyip görmek lazım.
ben muhabbet arkadaşımızın fikrini doğru veya yanlış olarak nitelendirmedim zaten,sadece herkez aynı etkiyi görücek diye bir şey asla olamaz dedim.gerçi yazım yeterince anlaşılır ama madem amlamadınız tekrar yazıyım.muhabbet arkadaşımızın(lütfen tecrübe yaşamış arkadaşlar konuşsun,burda boş insanlar konuşuyor) yazısının hoş bir kelime olmadığıyla ilğili yorum yaptıma.s
öncelikle yazılanları anlayabiliyorum bu konuda bir problemim yok ... zaten yanıtım sizin yazdıgınıza istinaden değildi, öyle olsaydı "alıntı" yapardım.. tüm yorumları okudum ve genel anlamda fikrimi belirttim..
yakın bir zamanda diode başlıycam inşallh, sonuçları paylasırım burdan arkadaslar. sevgiler..
afedersin arkadaşım
neyse ki yine bula bula kendi mesajlarımı buldum
alayım şu sarı tüyleri gören lazer cihaz ının adını endiac!!!!!!!!!!!
evet hiçbir lazer sarı tüylerde etkili değil lazer sarı tüyleri besliyor onların kıl olmasını sağlıyor lazer yapıldıktan 2 yada 3 ay sonra kıllar çoğalmış olarak yeniden çıkıyor
Size tavsiyem sarı tüyleriniz için eğer çok geniş bir alan deilse iğneli epilasyon yapmak. Hemen hemen hiç bir lazer sarı tüyde sonuca götüremiyor ne yazık ki. ( İstisnalar hariç tabiki)
Size tavsiyem sarı tüyleriniz için eğer çok geniş bir alan deilse iğneli epilasyon yapmak. Hemen hemen hiç bir lazer sarı tüyde sonuca götüremiyor ne yazık ki. ( İstisnalar hariç tabiki)
ARKADAŞLAR!!! sarı tüy ya ya kılı gören lazer yok, olamaz da: Çünkü lazer kıla ve köküne renk veren melanin pigmentini etkiler. Sarı, beyaz ve kızıl hedefler sadece iğneliden medet umabilir. Ben nereden mi biliyom? Çünkü 4 senedir bu işi yapıyom! Sevgiler.yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?