• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaş doğru demiş yeni doğan bebeğe hurma verilmesi bana da garip geldi.5 tane yeğenim var hepsi de bizim elimiizde büyüdü.Doğar doğmaz sarılık olması çok normal.Doktorlar anne sütü dışında bir şey asla kabul etmiyorlardı.Emzirdikçe atar sarılığı bebek.Annem 5 tane çocuk büyütmüş.Hepiniz de sarılık oldunuz diyor.Doktor sık sık emzirin demiş.Gerçekten de emzirdikçe sarılığı atardı diyor annem
Muslumansaniz garip gelmez yeni doğan bebeğe hurma vermek sünnet. Zaten hurmayi yedirmiyorsunuz sadece damagina sürülüyor

Bal gibi yapmadım herhalde herşey milimine göre
Emin ol düşündüm çocuk benim çocuğum ya ben şekerden bahsetmiyorum hani çocuğun böbrekleri daha çok yine oluşmamış Ya sudan bahsediyorum onu da biliyorsundur herhalde

Bal gibi yapmadım herhalde herşey milimine göre
Emin ol düşündüm çocuk benim çocuğum ya hani
Ben şekerden bahsetmiyorum, sudan bahsediyorum hani böbrekleri yeni yeni oluşuyor ya bebeğin biliyorsun herhalde bunu çocuk yetiştirdiğine göre

Ben şekerden bahsetmiyorum, sudan bahsediyorum hani böbrekleri yeni yeni oluşuyor ya bebeğin biliyorsun herhalde bunu çocuk yetiştirdiğine göre
Sabah akşam 1 çay kaşığı verdiğim sudan mı bahsediyoruz ?
Kaynamış ılımış suyla 30 luk mama verenler bebeğin böbreklerini yormuyor sanırım

Çok şükür sarılık olmadı
Hastane köşelerinde süt sağmak istemedim
Bebeğimin başından ayrılmak istemedim
Bu kadar basit

Sabah akşam 1 çay kaşığı verdiğim sudan mı bahsediyoruz ?
Kaynamış ılımış suyla 30 luk mama verenler bebeğin böbreklerini yormuyor sanırım

Çok şükür sarılık olmadı
Hastane köşelerinde süt sağmak istemedim
Bebeğimin başından ayrılmak istemedim
Bu kadar basit
Naparsan yap ya banane. Hala şekerli suyla, mamayı karşılaştırıyoraun ne diyim ki sana.

Back
X