- 8 Aralık 2015
- 66
- 20
- 8
- 32
- Konu Sahibi bilinmeyen92
-
Bizim kide emiyor ustune doymuyor mama yiyor ama cildinden cikmayinca o yuzden endiseleniyorum bilrubin seviyesi dusuyor ama yine de evhamlaniyorumBenimkinin de sariligi bir turlu gecmedi ama bilrubin seviyesine hic bakmadilar, 3doktor degistirdim 3u de hafif sariligi var 2saatte1 emzir gecer dedi. 2hafta oyle yaptim, sonra baktilar hala gecmemis, anne sutu sariligi bu 3ayda gecer dediler. Bende simdi 2saatte1 uyandirmayi biraktim bebegim 40gunluk, gunduz 2,5saat gece 3,5saatte 1 kendiliginden uyanip emiyor.
Sariligi yavas yavas geriliyorsa yani azaliyorda endiselenmeye gerek yokmus.
Cesaret edemedim cocugun ici yanarBide bir iki damla sarimsak suyunu deneseniz kzlar
Sarimsak tuz gibi seyler cocugun vucudundaki suyu emer, susuzluk zaten sarilik yapar. Seviye dusuyorsa endiselenmeyi birakmak lazim, doktor da ciddi bisi olsa hastaneye yatiralimCesaret edemedim cocugun ici yanar
Bakalim yarin gitcez hastaneyeSarimsak tuz gibi seyler cocugun vucudundaki suyu emer, susuzluk zaten sarilik yapar. Seviye dusuyorsa endiselenmeyi birakmak lazim, doktor da ciddi bisi olsa hastaneye yatiralim
der zaten.
Kardesim bı hafta oldu doğalı ikinci gün 3 katı arttı sarılığı bi haftadır işin tedavisi alıyor ama düşme yok bi düşse tekrar çıkıyor emiyorda bol bol çok korkuyorum kan uyusmazligindan dolayi böyle acaba düzelecek miBebegim 5 gunlukken sarilik degeri 14.8 di bi hafta sonra 15 e yukseldi. Su anda 24 gunluk oldu.Doktor birdaha kan testi istemedi 2 haftadir kontrole gidiyoruz Fakat bir daha kan testi istemedi.Sarilik olan cocugun rengi tamamen ne zaman normale doner
Canim kan uyusmazligi varsa direk kan degisimine alirlar diye dusunuyorumKardesim bı hafta oldu doğalı ikinci gün 3 katı arttı sarılığı bi haftadır işin tedavisi alıyor ama düşme yok bi düşse tekrar çıkıyor emiyorda bol bol çok korkuyorum kan uyusmazligindan dolayi böyle acaba düzelecek mi
Hala almadılar birseyde demiyorlarCanim kan uyusmazligi varsa direk kan degisimine alirlar diye dusunuyorum
Annemde bol bol emziriyor ama bugün 18 e düşmüş bi hafta daha kuvezde kalıcak bugün 8 gün oldu ya bide o sıkıntı var özel hastane olmasına ragmen hiç hijyenik bi ortam değil o göz bndindan mikrop kapabiliyorMRB SSARILIK OLAN COCUGU BOL BOL EMZİR.SÜT YETMEZSE BİBERON İLE MAMA VER .2 SAATTE BİR BASKA CARESİ YOK.BEN VE ELTİM BERABER DOĞUM YAPMIŞTIK.BENİM KIZIM SARILIK OLMUSTU.SONRA ONUN KİDE SARILIK OLDU.SARI TULBENT FALAN FİLAN HEPSİNİ DENEDİK AMA OLMADI.HERGUN ARTIYOR.SONRA BIR DOKTORA GITTIK EMZIR SUTUN YETMİYORSA MAMA VER 2 SAATTE BİR DEDİ.BEN YAPTIM ELTİM İNANMADI.ONUNKİ 5 GUN KUVEZDE KALDI.SONRA GÖZLERİ MİKROP KAPTI DİYE GÖZ KANALLARI İÇİN AMELİYAT OLDU.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?