Sarılma hissi

manzarlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
669
194
53
Kızlar şuan regl dönemlerimdeyim ve bir depresif mutsuz haldeyim, daha demin bir arkadaşımı incittim bu yüzden...
Birilerine sarılma ihtiyacım var şuan ama annem babam olmaz yani onlar beni odun kız olarak bilirler normalde çok sarılmam kimseye, sevgili desen sevgilim yok...
Sarılmak istiyorum yanımda yakın bir arkadaş veya sevgili olsa çok iyi olurdu, ne yapmalıyım ya?
Çok yalnız hissediyorum aynı zamanla birileriyle yazışırken bu normal mi?
Ağlayasım var hatta müzik dinleye dinleye baya duygulandım bana ne oluyor böyle....
Normal hayatta aşırı umursamaz odun bir insanımdır acaba içime mi atıyorum farkında olmadan hislerimi...

Sarılmak için güzel bir seçenek, yorgandır.

utanıyorum, beni böyle bilmiyorlar ya çok soğuk biriyim normalde
niye soğuksun ayıp mı günah mı. hayattalerken sarıl sarılabildiğin öp öpebildiğin kadar onlarında yüreklerini ısıt ana baba sıcaklığı başkadır yoksa onda bunda sarılarak daha çok ararsın bu eksikliği

şimdiye kadar yapmadığım şeyi şimdi yaparsam farklı anlarlar diye korkuyorum sıkıntım falan yok, utanıyorum ne biliyim işte ya... Ailemi de çok severim aslında, huyum değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…