• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarılmak

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.193
498
Selam bayanlar
Şüpesiz benim gibi sarılmayı mucuxs mucuxs öpüşmeyi sevmeyenleriniz vardır

Sorun şu ki bir arkadaşım var çok severim ama gereğinden fazla sarılıyor dokunuyor kaç defa ima etttim ama yok anlamıyor

Hele şu büyüklerimizdeki daha yaklaşmadan el uzatma hareketinden nefret ediyorum

Birinin elini öpmedende ona saygı duymak saygıyla selamlamak mümkün değil mi?

Birazdan o arkadaşı göreceğim şimdiden tüylerim diken diken

Temastan hoslanmiyorum de ..
Ima etme direkt soyle
Lappadanak ..
Bende kimseye sarilmiyorum ,karsidan gulumsuyorum ..

Gecmiste taciz yasadınızmı?ben bu dokunma mevzusunda bilinçalti birseyler oldugunu dusunmusumdur!Tensel temas ictenliktir.....

Sevgili ve cocuk disinda birilerine sarilip opmekten bende hic hoslanmam. Hele o el opmeden oldum olasi hem nefret ederim hemde buyudukce tiksinmeye de basladim. Nerden bilecem o el en son ne zaman yikandi. Yikandiktan sonra basina neler geldi :)))

Neyseki benim cevremdeki cogu buyuk el opturmeyi sevmiyor. Bende opmuyorum artik. Oper gibi yapiyorum kendimi mecbur hissedersem.

Arkadasim beni surekli sapur supur opse ima etme disinda direk soylerdim ay yeter nefes alayim diye :D

Gecmiste taciz yasadınızmı?ben bu dokunma mevzusunda bilinçalti birseyler oldugunu dusunmusumdur!Tensel temas ictenliktir.....

Ben taciz yasamadim ..
Ama sarilmayi sevmiyorum ,ictenlikle alakali oldugunu sanmiyorum .
Fazlasi samimiyetsizlik hatta .
Vicik vicik iyyy :(

Bende senin gibiyim tokasmak yeterli geliyor sarilmayi sevmiyorum ya bir çözümünü bulamadım daha

Tacize ugramadim , kendimi bildim bileli nefret ederim insanlarla dokunmali tarzda iliskiden
Oglum var 9 yasinda , o da tacize ugramadi dogdugundan beri sevmez
Yani rica ediyorum boyle durumlari genellemeyin , dokunmanin ictenlikle falan alakasi yok , herkes de icten olacak diye birsey de yok

Ben taciz yasamadim ..
Ama sarilmayi sevmiyorum ,ictenlikle alakali oldugunu sanmiyorum .
Fazlasi samimiyetsizlik hatta .
Vicik vicik iyyy :KK43:
Bana gore bilinçalti,her taciz hatirlanmaz...
Gittigim bir psikolog terapisinde uyguladigi bir yontemle hatırlamıştim....Ama dokunulmamasi samimiyetsizlik de diyemem....Evet mesafe guzeldir,kisiye gore de degisir....

Aynı fikirdeyim el öpmekten sarılmaktan hatta tokalasmak denilen şeyden bile nefret ederim bence söyle

Tacize ugramadim , kendimi bildim bileli nefret ederim insanlarla dokunmali tarzda iliskiden
Yani rica ediyorum boyle durumlari genellemeyin , dokunmanin ictenlikle falan alakasi yok , herkes de icten olacak diye birsey de yok
Genelleme yapmadım, fikrimi soyledim!
Ne mutlu siz ve oglunuz adina sevindim.
Yetiskin insanlar icin bir fikir sadece!
Boyle bir durum olasılıgı var! okudugum bir makalede geciyordu dikkatimi cekmisti!bunu belirttim....Samimiyet dokunarak olur da demedim ayrica....

işte şöyle düşün sen nasıl dokunmayı teması sevmiyorsan karşındakide dokunmamayı temassızlığı sevmiyor...birbirinize saygı duyunca herşey çözüme ulaşır..arkadaşına içtenlikle kırmadan hoşlanmadığını söylebilirsin..

Ay ben de yilis yapis hic sevmem her karsilastigim insani opmeyi, sarilmayi. Tokalasmak aşırı derecede candir. Insanlar sokakta karşılaşınca bile öpüyor, çok gereksiz buluyorum. Genelde onlar üstüme atlamadan önce ben tokalasmak için elimi uzatiyorum. Ki cok samimi ve icten bir insanimdir ama temas sevmiyorum. Sadece yegenlerimle sarılıp opusmeyi cok seviyorum. Bi de çok şükür eşime karşı temas sorunum yok. Onun dışında biriyle otururken, koltuk sıkısıksa falan degmek bile rahatsız ediyor. Benim gibi birileri saha olduğuna sevindim

Bende böyleyim. Benim de cok sevdiğim bir arkadaşım var böyle yapan. Durup durup sarılır,yüzüme dokunur üüüfff nefret ediyorum. Evet bide şu el uzatanlara da sinir oluyorum sokak ortasında görüyorlar direk el uzatıyorlar. Ne bu yani senin elini öpmek gibibir sorunluluğum mu var :110:

Sizi öpmüyorum diye bilincaltima yerleşmiş eski bi taciz var, hi hi eved. Sizi öpmek zorundayim, aksi taktirde kesin tacize falan ugramisimdir. Tensel temas göstererek size içtenligimi hissettirmek zorundayim çünkü. Ne kadar da haklisiniz

El öpme konusunda çok dertliyim bende. Bayramlarda uzak akraba, konu komşu ziyaretlerinde hep öpsem mi öpmesem mi gerilimi yaşatıyor bana. Direk el öpmeye uzanmak karşıda sen yaşlısın iması yaratıyor gibi hissediyorum.

Sarılmak ise çok canayakın geliyor. Bir dönem sarılmanın insanlığı daha mutlu ve barışçıl yapacağına inanan hippie ruhlu bir komşum vardı. Çöp atmaya giderken yakalasa bile kollarını kocaman açıp sarılmayı beklerdi. Bana çok sevimli geliyordu bu huyu, onu hatırladım şimdi bu kadar insanın sarılmaktan nefret ettiğini öğrenince.

İlk karşılaşınca sarılıp öpüşmeden olmaz ama sürekli temasta bulunuyorsa arkadaşınız şakayla karışık uyarın sürekli 'çok el kol yapma, huylanıyorum ben öyle' diye.

Sizi öpmüyorum diye bilincaltima yerleşmiş eski bi taciz var, hi hi eved. Sizi öpmek zorundayim, aksi taktirde kesin tacize falan ugramisimdir. Tensel temas göstererek size içtenligimi hissettirmek zorundayim çünkü. Ne kadar da haklisiniz
Haklı olmak gibi bir sıkıntım yok,Acaba diyorum!
İçtenliği hissettirmek adına seçenekler vardır onları kullanın!
Sözüm sadece size değil ama naçizane; Bdv de yorum yaparken çoğunlukla bundan rahatsız oluyorum benim konuya yorumum bu,kanun ya da tez değil sadece yorum!çok ciddiye almayın!Bu arada tacize uğramak insanın elinde olan bir şey değil çoğu insanın maruz kaldığı istem dışı ,gönüllü olunmayan, sapkın ruhlu insanların yaptığı bir eylem ve ben bunu söylerken de utanmıyor ya da rahatsız olmuyorum;yapanlar utansın...Biraz önce de bir arkadaş rica ediyorum genellemeyin yazmış...Ne kadar vahim, maruz kalınan olayın muhattabına toplumda ki yaftası ,kabullenilmeyişi!

imza damdan

hiç sevmem öyle vıcıks vıcıks

anama da sarılmayı sevmem danama da

oğlum arada sarılır vs ama onunla da bayılarak sarılmam

ben sözel insanım konuşurum

uzun uzun bol bol

iki sarıldım onu çok sevdiğimi anladı vs yok

ben saatlerce konuşur derdine derman olmaya çalışır derdini dinler çözüm üretmeye çalışırım benim samimilik ölçüm budur

bir de mesela

okulda öğretmenle vs neden öpüşelim ki

ya da iş yerinde müşteri ile

ama öpüşmeyince uzak durunca soğuk nevale, kendini bir şey sanıyor yaftasını yiyoruz

ülkemin öpüşken insanlarının azalması dileği ile

Kişisel alan ihlali bunun adı. Ülkemizin kültüründe geneli normal karşılıyor bunu ama bende rahatsız olanlardanım. Herkes hoşlanmak zorunda değil. Bunu tacize bağlamakda olası ihtimal belki ama kesin sebep olamaz tabiki. Karakterim bu benim hoşlanmam bu tarz temaslardan, gereksiz bulurum. Mecbur değiliz ki herkesle yalap şap muhabbet kurmaya

Selam bayanlar
Şüpesiz benim gibi sarılmayı mucuxs mucuxs öpüşmeyi sevmeyenleriniz vardır

Sorun şu ki bir arkadaşım var çok severim ama gereğinden fazla sarılıyor dokunuyor kaç defa ima etttim ama yok anlamıyor

Hele şu büyüklerimizdeki daha yaklaşmadan el uzatma hareketinden nefret ediyorum

Birinin elini öpmedende ona saygı duymak saygıyla selamlamak mümkün değil mi?

Birazdan o arkadaşı göreceğim şimdiden tüylerim diken diken

arkadaşına uzak otur, yani merhaba diyerek uzak otur yanaktanda öpüşme, bazı insanlar sevmiyor diğerleri neden bunu anlamıyor ya da alınıyor anlamıyorum, benim için sorun değil, ama öpüşmeği sevmeyen birini gidipte öpmem, ama bunu açıkca dile getirmen lazım, direk arkadaşına yönelik değilde, lafı başka şekilde gelmişte söylüyormuş gibi
el öpmeyi ben de sevmem, sanırım bu saçma adet sadece biz de var, bunun saygı olarak düşünülmesi de tamamen saçmalık

Back
X