İnsanlar neden bu kadar kötü iş hayatım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende şöyle bir huy var aynı dilden konuşursam kavga çıkarıyorum yüz göz olduktan sonra da daha da aynı ortamda duramam oyuzden herkesi idare ediyorum Ayşe söyledir kabul et Sibel böyledir kabul et idare et kafayı yiyeceğim çok az kaldı gamsız insan olamıyorum herşeyi kafama takıyorum uyuyamıyorum bu dunya hassas kalpler için bir cehennem
ama bu insanlar her yerde varlar sadece işyerlerinde değil ki.aldırmamayı öğrenmen lazım.sen üzüleceğine onlar üzülsün.seni üzene çat çat lafını söyle geç çekinme.kavga et demiyorum bak.altta kalma diyorum.işi de iş de bırak.o kapıdan çıkınca olanları unut.evde kitap oku müzik dinle hobilerini yap.keyfine bak kısaca.seni üzenler keyfine bakmıyor mu sanıyorsun?üzdükleri için vicdan azabı mı çekiyorlar sanıyorsun?hayır.hassas kalbini çocuklara yaşlılara hayvanlara göster.boşver gereksiz insanları.

ama bu insanlar her yerde varlar sadece işyerlerinde değil ki.aldırmamayı öğrenmen lazım.sen üzüleceğine onlar üzülsün.seni üzene çat çat lafını söyle geç çekinme.kavga et demiyorum bak.altta kalma diyorum.işi de iş de bırak.o kapıdan çıkınca olanları unut.evde kitap oku müzik dinle hobilerini yap.keyfine bak kısaca.seni üzenler keyfine bakmıyor mu sanıyorsun?üzdükleri için vicdan azabı mı çekiyorlar sanıyorsun?hayır.hassas kalbini çocuklara yaşlılara hayvanlara göster.boşver gereksiz insanları.
Okadar haklısın ki anlatamam umarım birgün yapabilecek seviyeye gelirim dediklerini

Okadar haklısın ki anlatamam umarım birgün yapabilecek seviyeye gelirim dediklerini
babannem derdi ki:kızım konuşsunlar boşver.iyi de olsan konuşurlar insanlar kötü de.o yüzden takma kafana.değmez.sen de konuş geç.insan içine ata ata hastalıklara yakalanıyor.içinden geçeni söylemelisin o yüzden insanlara anında.

Öyle yapıyorum yokmuş gibi davranıyorum yemekte bile benimle aynı masada oturmaz zorunlu kalmadıkça kendisinden tiksindigimi biliyor artık beni üzen konu ona karşı hiç bir duygu yokken içimde beni bu hale getirdi ona üzülüyorum bu daireye geldiğinde beni sevmeyen insanların dolduruşuna geldi kendi işinin çoğunu bana yıkmaya çalıştı beceremedi iyice bilendi bana
Aynı şeyleri yaşadığım bir iş arkadaşım var. Allah kolaylık versin. Ben de aynı durumdayım iş yerinde. Konuşmuyorum ve görmüyorum. Zor insanı herşeyden soğutuyor.

Bence sizin kanka diye bildiğiniz ve sizi koruduğuna inandığınız kişi, sizin gerçek arkadaşınız olsa sizin bu kadar canınızı sıkacak şeyi size söylemez, laf taşımazdı. Ona da dikkat edin, çok sır vermeyin derim.

Direkt sorun "benden neden nefret ediyorsun?" diye. Böyle bir soru beklemiyor olacağı için, ya geri adım atıp susacaktır ya da konuşup çözersiniz.

Saltanat derken😐😂 Allahim ya bazilari gercekten kendini ne saniyor anlamis degilim😐😂 kadin kendini oyle kaptirmis ki baskasina kafayi oyle takmis..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X