• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarımsak kaşımı yaktı :(:(:(:(

aslında kaş konturum var ama o da sürekli yenilenmesi gereken bişe ve pahalı bişe
bekarken senede bir yaptırırdım o yüzden dert etmezdim kaş işini ama evlendikten sonra maddi olarak zor bi dönemden geçtiğimiz için ona para ayıramıyorum ve 3 senedir yaptıramıyorum dolayısıyla konturun renginin soluk görüntüsü daha da çirkinleştirdi kaşımı
dolayısıyla kaşım gürleşsin istedim
bi de makyajsızken de kaşlarım güzel olsun istiyorum yoksa makyaj yapıyorken evet boyuyorum kaşlarımı

Bazilarimiz sanssiz dogariz? Yapicak bisy yok. Sarimsak ve badem yagi gurlestirir kaslari evet, ama devamli kullandikca. Bide dusununce evliyken kokusu buyuk problem. Bari geceleri yatmadan once kullanmak yerine kocan isteyken sur. Tabi asla bi daha kaslarini kazitma. Bence devam etmelisin sarimsaga, kaybolan kaslarinin cabuk uzamasi sart, boyle birakilmaz.

Bazilarimiz sanssiz dogariz? Yapicak bisy yok. Sarimsak ve badem yagi gurlestirir kaslari evet, ama devamli kullandikca. Bide dusununce evliyken kokusu buyuk problem. Bari geceleri yatmadan once kullanmak yerine kocan isteyken sur. Tabi asla bi daha kaslarini kazitma. Bence devam etmelisin sarimsaga, kaybolan kaslarinin cabuk uzamasi sart, boyle birakilmaz.
öyle mi dersin
ama tabii bunun için kaşımın iyice iyileşmesi şart sonra sürebilirim :(

Back
X