Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar bende dün akşam başladım ama kızlar diş olarak bütün yutamicami düşündüğümdfen biraz doğreyıp öyle yutim dedim boğazıma takılıyor yahu :1no2: ölüyorum dedim. Sabah da aynı şekilde ezip içsem bu seferde kokuyordur :S Varmi bir çözüm öneriniz?
ilaç olarak düsünüp öyle içersen rahat edersin ben de ilk zamanlarda ezip içtim koku olur endisesindeydim ama ezip içtikten sonra karanfil aldım aqzıma sonra küçük parcya bölüp yuttum artık buaralra icmiyorum ama cok faydasını qördüm [/Q
sağol tatlım a.s. evt bende ezip içsem daha iyi olacak sanırım.. Ve akşamları evdeyken içmem gerektiği kanaatindeyim tansiyonum zaten düğşük iyice düştü iyi hissetmiyorum kendimi konsantrasyonum berbat oldu iş yerinde. akşamları evde içmek daha iyi bi yemeklerde birde yatarken yapsam daha iyi olcak sanırım ne dersiniz?
ilaç olarak düsünüp öyle içersen rahat edersin ben de ilk zamanlarda ezip içtim koku olur endisesindeydim ama ezip içtikten sonra karanfil aldım aqzıma sonra küçük parcya bölüp yuttum artık buaralra icmiyorum ama cok faydasını qördüm [/Q
sağol tatlım a.s. evt bende ezip içsem daha iyi olacak sanırım.. Ve akşamları evdeyken içmem gerektiği kanaatindeyim tansiyonum zaten düğşük iyice düştü iyi hissetmiyorum kendimi konsantrasyonum berbat oldu iş yerinde. akşamları evde içmek daha iyi bi yemeklerde birde yatarken yapsam daha iyi olcak sanırım ne dersiniz?
olur farketmez ama tansiyonunuz düsüyorsa dikkat edin bence kolay qelsin sana cnm
kızlar tansiyon sorunu olanlar sakın yapmasın benim tansiyonum düşüktür sürekli bende yaptım bu sarmısak diyetini ama ölüyordum 3 gün kendime gelemedim yapayım bişe olmaz dedim ama öyle değilmişlmaz: