sarımsak olayı doğru mu?:/

bizim doktorlardan ben herşeyi beklerim aslında. görmeyen bilemez onların halini. inanın doktor doktor dolaşıp testler yaptırmaktan bıktım. doktorlar insanları kandırmaktan bıkmadı
O kadar Azeri doktor arkadaşım var hepsi işlerinde bir numara. Diğer doktorların verdiklerini mutlaka onlara danışırım. Tespitlerinde hiç yanıldıklarını görmedim. Bugün Türkiye'de en iyi özel ve üniversite hastanelerinde çalışıyorlar. Bence sen daha detaylı araştırma yap. Mutlaka iyi bir doktor bulursun. İyilerin hepsi buraya gelmiş olamaz

tamda boru ne? sızdırma ne? tesısat mı dıyecektım azerıymıssın :) can azerbeycan ❤ neyse tatlım yıl olmus 2017 bırak bu ıslerı doktorun tıkalı olsaydı soylerdı kendını uzme ama doktora gtmeye devam et esın gıttı mı? Eger asılama olmayacaksan klomendı catlatma ıgnesıydı bu tur seyler kullanma doktorundan asılama talep et
eşim de gitti spermogram verdi değerleri iyi. ben de her şeyi kontrol ettirdim problemleri tedavi ile giderdim bi tek tüpleri bilemedim

Azerbaycanlıyım. araştırdım bulduklarım herkesin tavsiye ettiği doktorlara gittim bişey olmadı.
Biraz daha araştırın. Bende hamile kalmadan önce rahatsızlığımdan dolayı gezindm durdum. En sonunda daha önceden beni ameliyat etmiş doktoruma gittim hani sizin oranın her doktoru kötü değildir ya . Benim burada gittiğim doktor da Azerbaycan'lı mesela ama işinin ehli :)

eşim de gitti spermogram verdi değerleri iyi. ben de her şeyi kontrol ettirdim problemleri tedavi ile giderdim bi tek tüpleri bilemedim

Rahım fılmı cekıldın mı benımde olmugor neredeyse 4 yıl oldu esımde de bende de bır sıkıntı yok ama yınede olmuyor

tavsiye edilenlere gittim inan ki. uzattıkca uzattılar. sadece paralar gitti. o kadar cok masraf cıktı ki insan neye uğradığını şaşırıyor
O kadar Azeri doktor arkadaşım var hepsi işlerinde bir numara. Diğer doktorların verdiklerini mutlaka onlara danışırım. Tespitlerinde hiç yanıldıklarını görmedim. Bugün Türkiye'de en iyi özel ve üniversite hastanelerinde çalışıyorlar. Bence sen daha detaylı araştırma yap. Mutlaka iyi bir doktor bulursun. İyilerin hepsi buraya gelmiş olamaz
ttı

Biraz daha araştırın. Bende hamile kalmadan önce rahatsızlığımdan dolayı gezindm durdum. En sonunda daha önceden beni ameliyat etmiş doktoruma gittim hani sizin oranın her doktoru kötü değildir ya . Benim burada gittiğim doktor da Azerbaycan'lı mesela ama işinin ehli :)
iyi olanlar vardır hakkını yemiyeyim herkesin ama gittiklerim çileden çıkaran cinstendi. insan da bi süre sonra yoruluyo:KK14:

Rahım fılmı cekıldın mı benımde olmugor neredeyse 4 yıl oldu esımde de bende de bır sıkıntı yok ama yınede olmuyor
çekildim işte.başka hasteneye orada iyi yapılıyo diye gönderdi doktorum. yapan kadın açık dedi sevinerek. tebrik ederim falan dedi sevindim tabi. kendi doktorum aynı şeyi söyleyemiycem. sızdırıyor sadece dedi

çekildim işte.başka hasteneye orada iyi yapılıyo diye gönderdi doktorum. yapan kadın açık dedi sevinerek. tebrik ederim falan dedi sevindim tabi. kendi doktorum aynı şeyi söyleyemiycem. sızdırıyor sadece dedi

Canım o zaman baska bır doktora daha gster fılmını gerekırse tekararlar supheye gerek kalmaz

ya doğru dürüst doktor mu var sanki burda? burdaki doktorları gırtlaklayasım var artık. hepsi başından savıyo. ne yapacağımı şaşırdım. bişey olmaz diye diye kafamın etini yediler ben de koydum. ne bileyim
Soyle dusun asidik ve ne yapacagi belli olmayan birsey ilerde canini sikacak baska sorunlari tetikleyebilir ph dengesini bozabilir mantara sebep olabilir vs vs farzedelim komsu koymus birsey olmamis onda olmaz sende olur herkesin bunyesi ayni degil ben cabuk grip oluyorum diye bal corekotu gunluk bir kasik ye ye ye diye basimin etini yedi arkadas o gunluk yiyomus deneyeyim dedim wc den cikamadim benim bagirsaklarimi bozdu mesela aman ona bise olmuyormus herkesin bunyesi farklidir
bak burada bebek sahibi olmak isteyenler var onlarin bulundugu bir forum var bazen goruyorum sogan suyu iciyorlar havuc suyu iciyorlar bal polen ari sutu gibi ari urunleri corekotu tarcin gibi karisimlari ekliyorlar gunluk beslenmelerine bunlar zaten bagisikliga katkisi olan seyler ama vucuda tampon gibi ot kok yag koymak baska bise insallah en kisa surede hayirli saglikli eksiksiz kusursuz evlatlarin olur

Soyle dusun asidik ve ne yapacagi belli olmayan birsey ilerde canini sikacak baska sorunlari tetikleyebilir ph dengesini bozabilir mantara sebep olabilir vs vs farzedelim komsu koymus birsey olmamis onda olmaz sende olur herkesin bunyesi ayni degil ben cabuk grip oluyorum diye bal corekotu gunluk bir kasik ye ye ye diye basimin etini yedi arkadas o gunluk yiyomus deneyeyim dedim wc den cikamadim benim bagirsaklarimi bozdu mesela aman ona bise olmuyormus herkesin bunyesi farklidir
bak burada bebek sahibi olmak isteyenler var onlarin bulundugu bir forum var bazen goruyorum sogan suyu iciyorlar havuc suyu iciyorlar bal polen ari sutu gibi ari urunleri corekotu tarcin gibi karisimlari ekliyorlar gunluk beslenmelerine bunlar zaten bagisikliga katkisi olan seyler ama vucuda tampon gibi ot kok yag koymak baska bise insallah en kisa surede hayirli saglikli eksiksiz kusursuz evlatlarin olur
çok teşekkür ederim. soğan suyu havuc suyunu biliyorum yapmadım ama duydum. benim yumurtamın catlamasında bir problem yok.ultrasonum iyi demişti doktor. ama olmuyor işte.

Burada yakinin falan yokmu yada maddi olarak imkanin nasil bilmiyorum ama hic Ziyarete falan gelmiyormusun birilerini gel gorun filmini cektir git oraya guvenmiyorsan
yakınım yok orda. nişanlı olduğumda tatil için gitmiştim Türkiyeye. bakalım inşAllah Allah kısmet eder

doktor kendi tavsiye etmiş kız yapmış. sarımsağın ne gibi zararı olur ki bilemedim :110: bana da yap dedi yaptım ama koku gelmedi ağzımdan.:KK14:
Hiç bir doktor böyle bir şey söylemez. Söylediyse doktor değil kasap falandır. Arkadaşınız yalan söylemiş net. Sarımsak çok faydalı ama aynı zamanda da tahriş edici bir bitki. Yapmayın böyle abuk sabuk işler.

Doktora sakın ben orama sarımsak soktum agzımdan koku gelmedi (borularım)tüplerim kapalı demeyin.
Sarimsak olayini da ilk defa senden duyuyorum
Rahim nere agiz nere yaw
İki tarafta acık ya cereyan yapar hesabı:halay:ezeydi iyiydi:rolleyes:

eğer şartlarınız müsaitse Türkiye'ye gelin...bir üniversite hastanesinin infertilite bölümüne başvurun...sorununuz araştırılsın ve tedavinize başlansın...belki tüp bebek tedavisine kadar gidebilecek bir sorununuz vardır....kadın doğum doktorlarına kısırlık sorununuz için gitmeniz zaman ve para kaybından başka hiçbir şey değil...

Vajinanın pH değeri bozulur sarımsak da neyin nesi :KK57:
Sonra bir sürü sorun yaşarsınız mantar, kaşınma.. hiç gerek Yok siz doktorunuzu değiştirin tüplerime baktırmak istiyorum diye belirtin, ancak belki de tüplerden değil farklı bir sorundan dolayı da olmuyor olabilir.

Arkadaşınızın da söylediklerini rica ederim dikkate almayın :olamaz:

Back
X