şampuanınızın içine evigen ampul koyun 3 tane veya bephantene ve redoxan ampul besleyici özelliği var
kokusu yok bitkisel bir koku var içinde hani diğer şampuanlardaki gibi parfüm kokusu yok bu güzel bişe bence doğallığını gösterir.ben kullanmaya devam ediyorum hala.saçlarım benim çok cansız şuan pırıl pırıl parlıyo uzatıyo bi kere ve sıklaşmaya başladı.ben artık başka şampuan kullanmam.
bu yazdığın şampuanları eczanede bulabilirmiyiz yoksa internet üzerindenmi sipariş edebiliriz..kizlar yapmayin etmeyin allah rizasi icin bu dolandiricilara paranizi vermeyin. benim eski sevgilim kimyagerdi buyuk bir hammadde firmasinda mudurdu. bana sivi sabunla sampuanin ayni maddelerden yapildigini anlattiginda agzim acik kalmisti. inanmazsaniz sampuanla sivi sabunun icindekiler bilgilerini kiyaslayin. kullanilan hammaddeler yizde 95 ayni. o bitki ozlu dedikleri sanpuanlarinda iclerinde 2 gr yag yokmus. en pahalisi 30 kurusu gecmiyormus. bu sampuanlarin icinde sles ve tuz var saclari yipratir ve doker eger saclariniz dokulmesin istiyorsaniz muhakkak sulfatsiz sampuanlari kullanin. bunlar
genos 150 tl
alterna 50 tl
organicum 20 tl
sante 20 tl
tigi 25 tl
sebamed 25 tl
nude 20 tl
nival 18 tl
doa 7,5 tl
ben sarımsaklı şampuanımı kendim yapıyorum.birkaç diş sarımsağı sütte azıcık kaynatıp şampuanıma doğruyorum birkaç parça halinde.faydası oluyordur umarım..hala dökülme yaşadığımdan bilemicem
saçları ince telli cansız olan tıpkı benim gibi hemen bi sarımsak şampuanı edinin aktarlarda veya eczanelerde satılıyo güvenilir ve çok ii gelio.
ben naturway kullanıyorum yumuşacık yapıyor, krem kullanmaya bile gerek kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?