- Konu Sahibi perininkizi
-
ay güzel oluyomu merak ettim
duymuştum sarımsaklı köfteyi...ama hiç bulgurla ,irmikle yapıldığını düşünmemiştim...merak ettim şimdi.
denemek lazım,teşekkürler
ayyy böle şeyleri beceremem ama deniycemm ilk fırsatta:)umarım kıvamını tuttururum:)
allerine sağlık canım , ne tesadüf bende bugün sarımsaklı köfte yaptım özlemiştim evlendim evleneli ilk kez yaptım 5 aydır yemiyordum doya doya yedim
yorumları okudumda kimse bilmiyomu sarımsaklı köfteyi. ay ben çok severim bulgur işini, srımsaklı köfte, fıstık köfte,kısır,analı kızlı ( analı kuzuluda derler) içli köfte, mercimekli köfte, mmmhhh acıktım gece gece yahu
bu köfte haşlanıyo yani kızartılmıyo demi
hem sağlıklı hemde nefis görünüyo elinize sağlık
yorumları okudumda kimse bilmiyomu sarımsaklı köfteyi. ay ben çok severim bulgur işini, srımsaklı köfte, fıstık köfte,kısır,analı kızlı ( analı kuzuluda derler) içli köfte, mercimekli köfte, mmmhhh acıktım gece gece yahu
çukurovalı olduğun belli canım
hele analı kızlı...cokacimcoook
memeleket nere bacım :)[/QUOTE
yakınız bacım adana
çukurovalı olduğun belli canım
hele analı kızlı...cokacimcoook
onu anasız yapabiliyorum :)
denedim bi kaç kez annem yaparken beceremedim. benim adam da sevmedi o yüzden üstünde durmuyorum
senin adama mersinli değil sanırım. :) ya şaka bi yana erkekler fazla sevmiyo bulgur işi ama içli köfte sevmeyenini görmedim daha. neyse canım ellerine sağlık. iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?