• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Sarımsaklı şampuan kullananlar lütfen yardım:(

helen90

Sureti kalbimde...
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
453
1
66
Diğer
kızlar belki klasik gelebilir ama 1buçuk yıl öncesine kadar saçlarım çok güzeldi sonra ameliyatdı kilo vermeydi saçlarımda yıprandı ve çok fazla döküldü...''bugün ne giysem'' diye bir program var eminim herkes biliyordur o programa 2kız kardeş katılmıştı ve saçları harikaydı...yarışmacılardan biri saçımı kazıttım sarımsaklı sabun kullandım çok faydalı oldu dedi ama hangi marka olduğunu söylemedi :( ya kullanan var mı ?hangi marka daha iyi ?sonuç nedir?

Son düzenleme:
canım bi marka olması gerekmiyor sen normal şampuanın içine 6 -7 diş sarımsağı ezip at içine öyle kullan ama bu sıcak günlerde koku oluyor benden söylemesi ben kışın devam edeceğim :)

Marka Önemli Değil Herhangi Şampuan olabilir Ezip İçine Katıyosun

Ama kışın uygula yazın havalardan dolayı Koku yapıyo cnm

Sarımsağı normal şampuana katarsan tabi kokar..Ama ben habipoğlunun sarımsaklı şampuanını kullanıyorum..Kokusuz...memnunum..fiyto zigavus falan da var onlar da kokusuz..aktarlardan bulabilirsin..

aktarlarda var evet ama özellikle önerebileceğiniz bir marka var mı?ve saç çıkartır mı acaba?????

ben zigavusu kullanmaya yeni başladım. saç dökülmemi azalttı şimdiden ama saç çıkarır umarım:18: kullanmaya devam edicem daha..

ölmemiş olan saç foliküllerini canlandırır aktif hale gelmesini sağlar, saçı kalınlaştırır ve güçlendirir yazıyor ama bakalım bakalım hemen sonuç göstermiyorlar işte hele de benim saçlarım için..kendileri zaten çok ince telliler:2:

kalınlaştırması da çok iyi saçı çok gösterir :)ya diyelim ki saç çıkartıyor o zaman köpüğü de vücutta tüy çıkartır yanılıyor muyum???????

bende sarımsak kattım bakalım sonuç ne olucak. bide ben sarımsak sürüyodum kaşlarıma ve kirpiklerime. saçımın önleri de açık gibi. oralaraa süreyim saç çıkar dedim. 2-3 kez sürdüm ve ufak ufak saçlar çıktı. yani saç demek yerinde değil şu ince ince saçlardan çıktı.

Zigavus ile ilgili ben de konu açmıştım canım.Ama priorini bitirip geçemedim bir türlü.Aktarım çok iyi olduğunu söyledi ama kullanınca söyleyebilirim ancak sonuçlarını.Benim de saçlarım çok kötü ve seyrek.Umarım hepimiz istediğimiz gibi eski güzel saçlarımıza kavuşuruz...

Zigavus ile ilgili ben de konu açmıştım canım.Ama priorini bitirip geçemedim bir türlü.Aktarım çok iyi olduğunu söyledi ama kullanınca söyleyebilirim ancak sonuçlarını.Benim de saçlarım çok kötü ve seyrek.Umarım hepimiz istediğimiz gibi eski güzel saçlarımıza kavuşuruz...

inşallah canım inşallah :)

habipoğlunun ısırgan otlu şampuanı da işe yarıyor,sarımsak özlüsü de iyi olabilir

habipoğlunu çok kullanıp da menun olan var bakalım canım ya biran önce eskisi gibi olsun istiyorum:2: sarımsak koyun diyen arkadaşlar ölçü nedir peki 400 ml ne kadar sarımısak ekleyeyim??????

bende sarımsak kattım bakalım sonuç ne olucak. bide ben sarımsak sürüyodum kaşlarıma ve kirpiklerime. saçımın önleri de açık gibi. oralaraa süreyim saç çıkar dedim. 2-3 kez sürdüm ve ufak ufak saçlar çıktı. yani saç demek yerinde değil şu ince ince saçlardan çıktı.

peki şimdi ne alemde canım bilgilendirir misin ?

Son düzenleme:
Erkek kardeşim Akışık doğal bakım ürünlerinin sarmısak özlü şampuanını kullanıyor.Kel olma aşamasındayken şimdi yeni yeni saçlar çıkmaya başladı.Daha sonra bir kız arkadaşıma tavsiye ettim .Doğum sonrası saçları çok dökülüyordu.Oda çok memnun.Zaten firmanın bütün ürünleri harika.Tamaman doğal,bitkisel.Denemenizi tavsiye ederim.

:)) Benim annem de o programı izlemişti, bana söylemişti, o zamandan beri aklımdaydı, 15 gün önce aktarda denk gelip aldım bir sarımsaklı şampuan.Birkaç marka vardı, aktar Fiyto diye bir markayı tavsiye etti.15 gündür falan kullandığım için saç çıkarma ve uzatma kısmına bir şey diyemeyeceğim.Ama saçlarımı açtırdım, işlemlerden çok fazla yıpranmıştı, çok sertti, bir dolu krem kullanırdım, yumuşasın diye, şimdi hiç gerek duymuyorum sadece şampuan yetiyor.Saçlarıma bariz hacim kazandırdı, çok yumuşattı ve hafif, hoş bir kokusu var ki uzun süre kalıcı.Ben şimdilik memnunum.Bir süre sonra sonuçları yine yazarım:)

Selam kızlar benim de bu aralar acayip dökülmelerim oluyo, saçlarımda da yaralar çıktı çok fena kaşınıyo, galiba bu kaşıntı da saçlarımı iyice döküyo:(ben de sarımsaklı şampuandankullandım hatta içinde 15 tane yağ var biri de sarımsak, fakat benim sorunum şu sarımsak çokkötü kokuyo:(Bu kokuyu nasıl gidercem?kocam kaçıyo benden yoksa:32:

kızlar belki klasik gelebilir ama 1buçuk yıl öncesine kadar saçlarım çok güzeldi sonra ameliyatdı kilo vermeydi saçlarımda yıprandı ve çok fazla döküldü...''bugün ne giysem'' diye bir program var eminim herkes biliyordur o programa 2kız kardeş katılmıştı ve saçları harikaydı...yarışmacılardan biri saçımı kazıttım sarımsaklı sabun kullandım çok faydalı oldu dedi ama hangi marka olduğunu söylemedi :( ya kullanan var mı ?hangi marka daha iyi ?sonuç nedir?

Benimde dogumdan sonra cok dokuldü.2 hafta ònce aktardan aldim fiyto adinda sarimsakli bi sampuan.hic kokusu yok.15tl:-)3.yikamadan sonra hemen faydasini gördüm. Super valla bu kafarini beklemezdim. Ilk defa aktardan bisey aldim artik her derdim oldugunda bitkisel takilcam;-):52:

Back
X