Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekarım ve birçok kez antibiyotik kullandım geçemiyor maalesefGeçmeyen yeşil akıntı ciddi bir enfeksiyon belirlisi çoğu zaman, eşli tedavi oldunuz mu?
Doktora gidiyorum zaten işe yaramıyor antibiyotik daha da kötüleştirdi fikir almaya çalışıyorum bekarım fitil de kullanamamsirkeli suya oturanı duydum da, sarımsaklı su ilk defa duyuyorumyapmayın etmeyin…
Doktora gidin doktoraa…..
Yeşil akıntı cinsel yolla bulaşan hastalıklarda oluyor genelde anlam veremedim sizinkine asıl sorunuza gelecek olursak lütfen sarımsaklı suya falan oturmayın daha kötü hale getirirsiniz, farklı doktorlara görünün.Bekarım ve birçok kez antibiyotik kullandım geçemiyor maalesef
Yok gerçekten temas falan olmadı bende anlamadımYeşil akıntı cinsel yolla bulaşan hastalıklarda oluyor genelde anlam veremedim sizinkine asıl sorunuza gelecek olursak lütfen sarımsaklı suya falan oturmayın daha kötü hale getirirsiniz, farklı doktorlara görünün.
ay korkarım ben florası bozulur diye çiğ falan yutsanız olmuyor mu sabahları illa oturmak mı lazım kokar kız yazın bu sıcakta
DeneyimSarımsak yiyin :)
Maydonoz kaynatıp ılıtıp oturun onu çok burda okudum .
soğan suyuda baya ıyı oluyorbende öyle düşündüm ama birisi tavsiye etti yesem bi türlü otursam bir türlü soğan suyu içmeye kadar verdim
Yeşil akıntıyı geçirir mi szcesoğan suyuda baya ıyı oluyor![]()
mantar vardır ilaç tedavısıne başladınız mı ?Yeşil akıntıyı geçirir mi szce
Merhaba. Geçmiş olsun. Sarımsak suyuna oturmak yerine bol bol sarımsak, soğan, maydanoz tüketebilirsiniz. Ben papatya suyu kaynatılıp oturulduğunu duydum ama sarımsağı ilk kez duyuyorum. Kaş yaparken göz çıkarmayın bence.Merhabalar geçmeyen akıntım var yeşil akıntı yıllardır geçmedi geçecek givi de değil ne kullandıysam geçmedi bi kişi sarımsaklı sıcak suya oturmamı önerdi deneyen var mu veya sizce denemeli miyim
Çok kez denedim fitil kullanamadım ama bekar olduğum içinmantar vardır ilaç tedavısıne başladınız mı ?
İlaç vermiştir illa ki canım pamuklu iç çamaşırı gitin hatta ütüle bol su iç probiyotik kullanÇok kez denedim fitil kullanamadım ama bekar olduğum için
Geçmedi umarım bir gün geçerİlaç vermiştir illa ki canım pamuklu iç çamaşırı gitin hatta ütüle bol su iç probiyotik kullan
Penisilin turevi antibiyotik isteyin kadin dogumcunuzdan.Geçmedi umarım bir gün geçer