Sarımsaklı suya oturma?

gggggulll

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
167
12
18
25
Merhabalar geçmeyen akıntım var yeşil akıntı yıllardır geçmedi geçecek givi de değil ne kullandıysam geçmedi bi kişi sarımsaklı sıcak suya oturmamı önerdi deneyen var mu veya sizce denemeli miyim

Geçmeyen yeşil akıntı ciddi bir enfeksiyon belirlisi çoğu zaman, eşli tedavi oldunuz mu?

sirkeli suya oturanı duydum da, sarımsaklı su ilk defa duyuyorum 😭 yapmayın etmeyin…
Doktora gidin doktoraa…..

Bekarım ve birçok kez antibiyotik kullandım geçemiyor maalesef
Yeşil akıntı cinsel yolla bulaşan hastalıklarda oluyor genelde anlam veremedim sizinkine asıl sorunuza gelecek olursak lütfen sarımsaklı suya falan oturmayın daha kötü hale getirirsiniz, farklı doktorlara görünün.

Yeşil akıntı cinsel yolla bulaşan hastalıklarda oluyor genelde anlam veremedim sizinkine asıl sorunuza gelecek olursak lütfen sarımsaklı suya falan oturmayın daha kötü hale getirirsiniz, farklı doktorlara görünün.
Yok gerçekten temas falan olmadı bende anlamadım

ay korkarım ben florası bozulur diye çiğ falan yutsanız olmuyor mu sabahları illa oturmak mı lazım kokar kız yazın bu sıcakta

Ay gerçekten oturmayın bişeye, zaten sıcak havalar kokusu sizi çok ciddi rahatsız eder. Enfeksiyonunuz ilerleyebilir, bu seferde sıcakta koku sorunuyla uğraşırsınız. Yemeyi tercih edin

Merhabalar geçmeyen akıntım var yeşil akıntı yıllardır geçmedi geçecek givi de değil ne kullandıysam geçmedi bi kişi sarımsaklı sıcak suya oturmamı önerdi deneyen var mu veya sizce denemeli miyim
Merhaba. Geçmiş olsun. Sarımsak suyuna oturmak yerine bol bol sarımsak, soğan, maydanoz tüketebilirsiniz. Ben papatya suyu kaynatılıp oturulduğunu duydum ama sarımsağı ilk kez duyuyorum. Kaş yaparken göz çıkarmayın bence.

Back
X