Saç Rengi ve Saç Boyama Sarının en yeni tonu

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Kullanımı en zor renklerden biri olan buz sarısı, nam-i diğer peroksit, 2014-2015 Sonbahar/Kış sezonunda en ihtişamlı dönemini yaşıyor.

Eveeet, bu sezonun en iddialı saç rengini açıklıyoruz: Peroksit olarak da bilinen buz sarısı… Podyumların en popüler modelleri Sasha Luss, Julia Nobis, Aymelene Valade’ın tercih ettiği bu iddialı rengin, kullanımı en zor renklerden biri olduğunu söyleyebiliriz. Ancak ‘gülü seven dikenine katlanır’ misali, güzellik için her şeye katlanıyoruz değil mi?

2014-2015 Sonbahar/Kış koleksiyonlarında ön plana çıkan kış beyazlarıyla muhteşem bir uyum sağlayan buz sarısını denemek istiyorsanız, size önerimiz mutlaka boyama konusunda uzman olan bir kuaförden destek almanız. Sarı ve tonları, kesinlikle evde boyanmaması gereken saç renkleri. Doğal olarak sarı saçlara sahip değilseniz, meşakkatli bir sürecin sonunda elde edilebilecek bu renkte yapılan herhangi bir hata sizi rezil de edebilir. Buz sarısının kendi içerisinde farklı alt tonları bulunuyor. Size en uygun olanını seçmek için de bir uzmanın fikrini almak çok önemli. Pembeye kayan bir cilt rengine sahipseniz platin ya da küllü sarı; sarı ya da şeftali ciltler ise daha bal sarısını tercih etmeli. Ayrıca şunu da belirtmeliyiz ki; tek bir seans bu rengi elde etmeniz için yeterli olmayabilir. En uygun tona ulaşmak için birkaç kere kuaföre gitmeniz gerekebilir. Tabii ki bu arada saç bakımına da ağırlık vermelisiniz. Yapılan kimyasal işlemlerin saç üzerindeki olumsuz etkilerini en aza indirmek sizin elinizde.

beauty.edit.com

ayy ben bu rengii kullandim yanlislikla boyle bisey olmustuu sacimm iyyy herkes hastamisin diyee soruyordu dusunun yanii zaten sarisinn bide sac beyaz gibii sari oluncaa surekli makyaj istiyoo

Birçok kişiyi çok soluk gösteriyor bu renk ama, çok açık...Saçı bu kadar açmak saç mahfolur bilemedim:110:

fryzurygaleriawlosy-1409734023g8n4k.jpg

X