Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aslen kumralım birkaç yıl röfleli oldum çok da yakışıyor ama sıkıldım tekrar kahve tonuna döndüm ama istediğim bu değil kendi doğal saç rengimi istiyorum;kestane! 1 aya kadar boyatacağım inşallah:)
Normalde kumralım hatta açık kumral saç rengim..Ama şuan neredeyse yarıya kadar siyah artık boyamıyorum kendi rengine dönsün diye..
Sarı hariç her rengi denedim
Koyu kahve,siyah,kızıl,küllü kahve,patlıcan moru,mavi siyah..Hepsi de hoş olmuştu..Sarılı birşeyler de yapmak istiyorum ama önce şu siyah saçlardan kurtulmam lazım..Gerçi bana en çok yakışan buymuş beyaz tenli ve yeşil gözlü olduğum için ama sıkıldım artık ben
Beyaz gibi sapsarı saçlarım vardı.:a015: Yıllar geçtikçe koyuldu.Açık kumralım,kırk yılda bir de sarı balyaj attırırım.Ya kumral ya da sarışın olabilirim,Başka rengi yakıştıramıyorum kendime.
bende açık kumralım doğal rengi her defasında gittigim kuaforler röfle cok yakışacak diolar ama guvenemiorum. dusunuyorum aslında ama duyduguma gore rofle cok sac dokuyormuş .bi de rofle yaptıran arkadslara sorum olacak roflede renk tonları var mı ? secebiliyor muyuz
bende hemen hemen buttun renklerı denedım sıyah sarı kızıl çikolata mavı sıyah ...........ama herkes sıyahın daha yakıstıgını söyluyor tenım acık sacım sıyah acık tende sıyah çok guzel duruyor ne bılıyım koyu renk daha asıl duruyor