sarışın mı,esmer mi,kumral mı,kızıl mı?

açık tenliyim saçlarım kumral ama şimdilerde förleli
birara kızıl röfleydi en beğendiğim o olmuştu
çabuk akıyo ve çok masraflı ama

şuan kızıl kumralımm en kısa zamanda sarı olucamsırnaşık şey

aslen kumralım birkaç yıl röfleli oldum çok da yakışıyor ama sıkıldım tekrar kahve tonuna döndüm ama istediğim bu değil kendi doğal saç rengimi istiyorum;kestane! 1 aya kadar boyatacağım inşallah:)

Kızıl kumralım.
Her rengi denedim en çok kızıl yakıştı ama onunla da uğraşmak çok zor:kahve:

Normalde kumralım hatta açık kumral saç rengim..Ama şuan neredeyse yarıya kadar siyah artık boyamıyorum kendi rengine dönsün diye..

Sarı hariç her rengi denedim
Koyu kahve,siyah,kızıl,küllü kahve,patlıcan moru,mavi siyah..Hepsi de hoş olmuştu..Sarılı birşeyler de yapmak istiyorum ama önce şu siyah saçlardan kurtulmam lazım..Gerçi bana en çok yakışan buymuş beyaz tenli ve yeşil gözlü olduğum için ama sıkıldım artık ben

benim saçlarım da bakır kumral şu an ama kızıl yapmayı düşünüyorum...:içelim:

Dogal rengim acik kumral ama uzun yillardir sarisinim kuaforum asla rengi degistirmiyor bende sarisin kaldim

bi ara kızıl kırmızı röfleliydim (en sevdiğim bu olmuştu)
balyaj
falan derken biraz sarışınlığa kaçmıştım
ama şimdi kumralım
a.s

DOGAL KUMRALIM :)))))
KUAFORUM HEP COK GUZEL BIR SAC RENGIMIN OLDUGUNU SOYLUYOR..KIMSE BOYAMAMA IZIN VERMIYOR
Zaten ben de boyamak istemiyorum :)))

Beyaz gibi sapsarı saçlarım vardı.:a015: Yıllar geçtikçe koyuldu.Açık kumralım,kırk yılda bir de sarı balyaj attırırım.Ya kumral ya da sarışın olabilirim,Başka rengi yakıştıramıyorum kendime.

bende açık kumralım doğal rengi her defasında gittigim kuaforler röfle cok yakışacak diolar ama guvenemiorum. dusunuyorum aslında ama duyduguma gore rofle cok sac dokuyormuş .bi de rofle yaptıran arkadslara sorum olacak roflede renk tonları var mı ? secebiliyor muyuz

acik kumralim beyaz tenliyim ....
beyazlar cikana dek sacimi boyamayi dusunmuyorum

bende hemen hemen buttun renklerı denedım sıyah sarı kızıl çikolata mavı sıyah ...........ama herkes sıyahın daha yakıstıgını söyluyor tenım acık sacım sıyah acık tende sıyah çok guzel duruyor ne bılıyım koyu renk daha asıl duruyor

Back
X