eva, hele şükür biri aklı başında bir yorum yaptı. olaylara kişisel olarak zerre karışmamaya çalışmakla beraber sabahtan beri insanların nasıl çirkinleştiklerini görüyorum ve bütün kibarlığımla uyarmaya çalışıyorum.tacizden rahatsız olan bir kızın üstüne hasta ruhlu gibi giden bir avuç insan(!) var, konuyu buraya çekenler onlar. tryamor'un verdiği cevaplara doğal olarak sebep olanlar onlar...
taciz gibi bir mevzuda bile bu kadar iğrençleşebilen zavallılardan onlar adına utanıyorum.
oksijen israfı resmen bu insanlar. bu ne çirkeflik, ne iğrençlik, nasıl bir bel altı saldırıdır?
şimdi bu laflara bozulur bir posta daha saldırırlar. önce insan olun sonra karşıma geçin arkadaşlarım, böyle olmaz.
kendinizi daha da küçük düşürmeyin... tekrar söylüyorum, gönlünüzden geçenlere, ağzınızdan çıkanlara dikkat edin, hayat insana ders vermeyi çok iyi bilir çünkü.
Terbiyesizsin ceycu...
Okuduğunu anlamıyor,yazdığını bilmiyorsun.
Gecenin 4'ünde o kadar oluyor sanırım.
Nasıl bir hırs yaptıysan,sabaha kadar savaşmışsın.
Yazdığın hakaretlerin ve son sözü söylemenin hazzıyla pc başında sızdın herhalde.
Ben şu an salim kafayla okuyorum ve Tryamor hakkında hala fikrim değişmedi.
Okuduğumu doğru anlamışım.Zaten sonraki mesajlarında nasıl biri olduğu belli oluyor.
Senin de kelimelerin kişiliğini ortaya koymuş,tebrikler.