Sarışın Olmak Suçmu?

bence sana bakmalari sari$inlikla ilgili olabilir fakat konu$ur konu$maz hemen sapik gibi konu$malari normal degil, belki ilgi çekiyorsundur ama illede onlarla konu$mak zorunda degilsin yani, sen yüz vermezsen kimse yanina gelmez
bende genelde ilgi çekerim sari$in degilim kumralim gözlerim gök mavisi ka$larim kirpiklerim siyah olunca ilgi çekiyor, çogu insanlarin gözümün içine bakmasindan biktim oysa hiç makyaj falanda yapmam ilgi çekmeyide sevmem, bu yüzden kadin olsun erkek olsun benim gözlerime bakinca gözlerimi kaçiriyorum veya ba$imi egiyorum, ve bunun sayesinde bugüne kadar hiçbir erkekle senin dedigin gibi muhabbetim olmadi, en fazla gözlerin çok güzel veya gözlerin ne kadar mavi diyen oldu te$ekkür edip yüz vermeyince zaten onlarda sullanmazlar, yani demek istedigim $u ki birçok kiz ilgi çeker fakat hepside sullanmaya firsat vermez ;)

bizim türk erkeklerinde sarışın merakı çok fazla ama gerçek sarışınla ,yapma sarışınında farkında olmayanlarda epey fazla .:27: özellikle tv de sarışınları çok dikat çeken ve özellikle daha rahat ve özgür takılanlar olarak gösterdikleri için özenti olabilir erkekler.ama şöyle bir durumda var ki erkeğin dikkatini çekmek isteyen sarışın olsun herkes bakar sözüyle bu tarz şikayetleri olan arkadaşların sarışın olmamaları daha uygun olur.tabiki rahatsızlık vermişler size keşke vermeseler ve rahatça dolaşsanız çevrenizden tepki almadan ama doğasında var bizim türk erkeklerinin galiba yabancı kız merakıda olduğundan mıdır nedir hani onlarda çoğunlukla sarışınya .

Millet sarışın olma meraklısı yaa....Doğal sarışınlara lafım yok ama çakma sarışınlar çok güzel olduklarını sanıyolar ama malesefff yakışmıyyoooooorrrrrrrrr...Neden bunu kabullenmezler kendilerini sarı yaparlar hiç anlamam........:19::19::19:

Millet sarışın olma meraklısı yaa....Doğal sarışınlara lafım yok ama çakma sarışınlar çok güzel olduklarını sanıyolar ama malesefff yakışmıyyoooooorrrrrrrrr...Neden bunu kabullenmezler kendilerini sarı yaparlar hiç anlamam........:19::19::19:
çok güzel yazmışsın.bende böyle düşünüyorum..:46::46::46::46:

evet ya sağımız solumuz önümüz arkamız dibi gelmiş çakma sarışın oldu
ben bayanlara özellikle gençlere koyu saç daha çok yakıştırıyorum koyu saç daha genç gösteriyor bence

saırısınlar daha dıkkat cekıcı oluyor malesef bende sarısınım :17:
ama bnce sıze bıraz fazla ters ınsanlar rast gelıor:16:

Bunun çözümü çok kolay saçınızı koyu bir renge boyatın. Siyah, kahve, karamel vs.

sarışını az memleketiz, hele ki doğal sarışınsan. sonuçta talep çok arz az olunca, biraz da alımlı bir hatunsan durum çok normal.. kuzey ülkelerine gidersen de tam tersi kendini yalnız hissedebilirsin, kimseler sana dönüp bakmayabilir de.. bizim erkekler de biraz aç malesef, cinselliğin yasak, ayıp ve günah addedildiği memleketlerin genel hali bu, normaldir... halini tavrını belirleyerek ve yeni tanıştıklarına soğuk durarak sorunu çözersin bence..

bu ne garip konu anam babam böyle :6:

kuzum sizde siyaha boyatın şaçlarınızı ilgi çekmezsiniz,,,

hay milletin başka derdi gücü yok sanırsam :82:

sarışın varr sarışın varrrr:19: bu sizin saç renginizle alakalı olamaz hem çok rahasızsanız boyatın siyaha kurtulun:1:buralarda egolarınızı tatmin etmeyin lütfen:52:

şaka gibi :27: sarışınlıkla ne alakası varsa :61: evet ülkemizde doğal sarışın çok az ve ben çok seviyorum sarışınları( doğal olmalı tabi ki) yoksa sağımız solumuz çakma sarışın dolu. esmersende bakıyolar sarışınsanda. ülkedemizde çok böyle saçma insanlar. bi özelliğin olmasada sırf bayansın diye bakarlar yani. onun için benim şu özelliğim var erkekler çok bakıyo gibi konular bana bi hayli saçma geliyo.

Arkadaşlar bu tarz eleştiriler için yeterince tartışma oldu zaten bu konuda o yüzden sırf yorum yapmak için yorum yapmanızda saçma yanii eğer konu mantıklı gelmediyse yorum yapmak zorunda değilsiniz..
Benim bişeyleri tatmin etmek için burda konu açacak yada yorum bekleyecek halim yok .. Sadece objektif olarak bir görüş istemiştim ama bazı bayanların sadece eleştiri yapmak için yorum yapabileceğini düşünmemiştim..Burda konu açma amacı yardım istemek yada fikir edinmektir adı üstünde Bir Derdim var topiği Derdime Dert Ekleyin topiği değil..Biraz empati kurarak yorum yapılabilirse eğer sevinirm yoksa boşu boşuna sırf yorum yapmak için yorum yapılmasının açıkcası bana göre hiç bir anlamı yok...

Arkadaşlar bu tarz eleştiriler için yeterince tartışma oldu zaten bu konuda o yüzden sırf yorum yapmak için yorum yapmanızda saçma yanii eğer konu mantıklı gelmediyse yorum yapmak zorunda değilsiniz..
Benim bişeyleri tatmin etmek için burda konu açacak yada yorum bekleyecek halim yok .. Sadece objektif olarak bir görüş istemiştim ama bazı bayanların sadece eleştiri yapmak için yorum yapabileceğini düşünmemiştim..Burda konu açma amacı yardım istemek yada fikir edinmektir adı üstünde Bir Derdim var topiği Derdime Dert Ekleyin topiği değil..Biraz empati kurarak yorum yapılabilirse eğer sevinirm yoksa boşu boşuna sırf yorum yapmak için yorum yapılmasının açıkcası bana göre hiç bir anlamı yok...

Yirmi altı sayfanın hepsini okumadım fakat senin sıkıntını ne olduğunu çok iyi anladım. ben saç renginle alakalı olduğunu düşünüyorum.erkeklerin sarı saça takıntıları vardır. ben kumral bi kadınım ama sarışın olup sokakta bile rahat yürüyemiyorum,herkese laf atıyor diye dert yanan arkadaşlarım vardı.yaşadığın yerle de çok alakalı bu durum tabi.malesef sarı saça sahip olmak böyle birşey,kışın kat kat giyinmiş olsan bile sırf saçların sarı olduğu için dönüp daha çok bakarlar erkeklerin sarışın kadın fantezileri vardır hep bunu dergilerden gazetelerden okuyoruz.
ayrıca burda senin kendini övdüğünü düşünen kadınlara da hayret ettim.

Son düzenleme:
kendiniz söylemişsnz burası derdi olanların topiği.canı sıkılp burda eğlenenlerin değil. gercekten rahatsz olsanz boyatrsnz. yok boyatmam diyosanz o zaman duymayn.bence sorunu kendinizde arayn erkeklerde değil.bastan asağı sacma ve gereksz bi konu

ayy allahım ne kadar çok güldürdün beni yaa:)) inşallah bu sarılık zekanada yansımamıştır dicektim ama gözler üstümde falan bıktım artık yakıntıları düşündürüdü:9: güldürürken düşündürmek bu olsa gerek.. kendi fazla ciddiye alma geçer:9: alışırsın sarışınmış esmermiş fark etmez bakacaksa adam fark etmez..

kendiniz söylemişsnz burası derdi olanların topiği.canı sıkılp burda eğlenenlerin değil. gercekten rahatsz olsanz boyatrsnz. yok boyatmam diyosanz o zaman duymayn.bence sorunu kendinizde arayn erkeklerde değil.bastan asağı sacma ve gereksz bi konu

zahmet edip değerli vaktinizi bu topikte harcamamanızı tavsiye ederim. derdim var diyene yardım eli uzatılır bizde, sopa değil...

Yahu Sarışınlara bi garezinizmi vardır anlamadımkii..Burda kendimi övmek , hava atmak,egomu tatmin etmek gibi bir niyetimin olmadığını 1000 defamı söylemem gerekiyo acaba ? Nedir bu eleştiri merakı anlamadımki..Ben kendim erkeklere karşı o şekilde yaklaşan yada afedersiniz ama aranan bir tip olsaydım durupta bundan yakınmazdım açıkcası ama neyse bunu ifade etmeminde bir anlamı yok sanırım..Ayrıca bayanlar olarakta sarışınların aklıda kıt olur anlayışına bu şekilde katıllmanız gerçekten çok ayıp burda kimse kimsenin zeka seviyesini ölçemeyeceği gibi zeka seviyesini saç rengiylede özdeşleştiremezsiniz..Biraz mantıklı olun lütfen tekrar ediyorum sırf yorum yapmak için yorum yapanlar yada normal hayatta stresini atamayıp burda polemik yaratmak isteyenlerde benim konumu kullanmasın....

Back
X