• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlar kulübü (resimli)

$burcu_esmersoy.webp evde bu tonu yakalayan arkadaşlar var mı ???

$mlkk.webp
saclarım ıkahve tonlarından yavas yavas sarıya dogru acıyorum kzılar bende :) 1 ay önceki hali :) diplerım cıkmıs ama idare edın . platin sarı yaptırmak istiyorum ılerde

saclarım ıkahve tonlarından yavas yavas sarıya dogru acıyorum kzılar bende :) 1 ay önceki hali :) diplerım cıkmıs ama idare edın . platin sarı yaptırmak istiyorum ılerde[/QUOTE]

evde kendiniz mi yakaladınız bu tonu acaba:26::26::26:

canım benim saçlarım bunun aynısı resim yollayabilirim özelden[/QUOTE]
teşekür ederim merakla bekiyorum:16::16:

bu da saçımın güneşteki hali
Eki Görüntüle 531900 [/QUOTE]

sarı renk saçı yıpratır çünkü birçok işlem görür saç sarı tonunu alana kadar.maşallah gayet sağlıklı görünüyor saçlarınız.uyguladığınız belli bakım ürünleri veya kürler,yağlar v.s. var mı ? :12::12::12:

saclarım ıkahve tonlarından yavas yavas sarıya dogru acıyorum kzılar bende :) 1 ay önceki hali :) diplerım cıkmıs ama idare edın . platin sarı yaptırmak istiyorum ılerde

evde kendiniz mi yakaladınız bu tonu acaba:26::26::26:[/QUOTE]

EVET TATLIM evde boyayarak acıldı boyle . Yalnız aralarında 1-2 paket balyaj var platın rengi onları kuaföre attırmıştım. .Nevacolorun balköpüğü rengini alıp boyuyodum surekli.Neva color kalıtelı sayılmaz ama en iyi acıcı o bence

ya benımde sarı saölarım vardı dune kadar bende lorealın köpük boyasından kullandım güneş sarısı adında guzel bır renkti...sürdüm yıkadım ve aman allahım resmen kahverengı oldu saclarım okadar acmak için uğraştığım saclarım gıttı resmen kahverengı oldu...oturdum ağladım naapıyımmm sizce ne sürersem sarı olabılır tekrar :(:52:

kızlar resım nasıl eklenıyor bende resım eklemek ıstyorum :S

cevap yazdığınız bölümün üst kısmında küçük işaretler var.mause ile üzerine geldiğinizde INSERT IMAGE yazısı görünüyor.(orta sırada ,baştan 14cü)zten seceneği tıkladıktan sonra 'from computer' yazısını seçip ,'dosyaları seç' menüsünden fotorafları ekleyebilirsinz

bu da saçımın güneşteki hali
Eki Görüntüle 531900

sarı renk saçı yıpratır çünkü birçok işlem görür saç sarı tonunu alana kadar.maşallah gayet sağlıklı görünüyor saçlarınız.uyguladığınız belli bakım ürünleri veya kürler,yağlar v.s. var mı ? :12::12::12:[/QUOTE]

teşekkür ederim :)

evet. uyguladığım çok fazla bakım var.

haftada 1 sinameki, lavanta..

onun dışında kozmetikler.

arkadaşlar, benim saçımda da maalesef bakır tonları oluştu. kendim boyarken bile olmamıştı, sözüm ona bilgili kuaför başardı, üstelik üstüne kaç kere boyatırsam boyatayım, inatla geri geliyorlar, geri çıkıyorlar. alt kısımlarda da değil ki kestirdikçe kurtulayım. ben sarı-yeşil gibi duran sarıyı seviyorum, bir de soğuk sarı mı diyorlar emin değilim, onu. yani civciv sarısı istemiyorum, yumurta sarısı da istemiyorum. hem bakır tonlarından kurtulup hem de bu istediğim 2 tona yakın rengi nasıl elde edebilirim acaba biliyor musunuz?

arkadaşlar, benim saçımda da maalesef bakır tonları oluştu. kendim boyarken bile olmamıştı, sözüm ona bilgili kuaför başardı, üstelik üstüne kaç kere boyatırsam boyatayım, inatla geri geliyorlar, geri çıkıyorlar. alt kısımlarda da değil ki kestirdikçe kurtulayım. ben sarı-yeşil gibi duran sarıyı seviyorum, bir de soğuk sarı mı diyorlar emin değilim, onu. yani civciv sarısı istemiyorum, yumurta sarısı da istemiyorum. hem bakır tonlarından kurtulup hem de bu istediğim 2 tona yakın rengi nasıl elde edebilirim acaba biliyor musunuz?

istediğiniz tonun resmini eklerseniz yardımcı olmaya çalışırım:40:

Back
X