Saç Rengi ve Saç Boyama Sarıya geri dönüş ve mükemmel röflem sizlerle :)

canım saçların harika olmuş kesimide çok güzel yüzün bebek gibi maşallah bembeyaz cildin çok güzel ne kullanıyorsun böyle ilk resimlerde fondöten var mı yüzünde

teşekkürler canım , fondoten asla kullanmam kimseyede tavsiye etmem hafif bir pudra var innova marka . haftada 1 kez marka farketmez peeling yapıyorum ve bebak marka acıbadem sütü - kremi kesinlikle kullanın .

izmir yeşilyurt devlet hastanesi yakınında basın sitesi diasa market yanı tolgahan kuaför

normalde platin sarıyı hiç sevmem ama size gerçekten çok yakışmış. güle güle kullanın :)

canım normalde bende röfleyi semem hep babaanne saçı gibi gelir bana bazılarınada yakışmamasına ragmen inatla sarı yapıyorlar ama senin gözlerinle teninle uyumlu olmuş dogrusu güle güle kullan saç rengini uçlarına pembe atarsan bence harika olur diye düşünüyorum ben ;) zaten yarı kalıcı boya oldugu için akacaktır ...
ben kirpiklerini sorucaktım takmalarmı?

mrb saçın çok yakışmış .benim daha önce açtıgın konuyla alakalı sorum olcak.exicolor bal kumral boyamışsın öncellikle bunun numarası varmı netten baktıgımda açık bal kumralı buldum sanırım o degil watsons yada gratisde satılıyormu bu boya.birde renk ashley simsonınkine benziyormuydu.ben loreal 7.43 yada 7.44 boyacaktım senin önerini görünce vazgeçtim sanırım bu renge boyıcam istedigim renkse ashleyin saçı

cnm bişey sorucam tarçın- bakır rengi kızıl tonu değilmi kızıldan sarıya dönmek zor olmadımı benim saçımda şarap kızılı boyalı bikaç sendir kızıldım ama 4 aydır boyamıyorum bende sarıya dönmek istiyorum koyu sarı ama acaba mümkünmüdür kıızldan sarıya dönmek çok zor imkansız diyolar hep olurmu acaba?

cnm bişey sorucam tarçın- bakır rengi kızıl tonu değilmi kızıldan sarıya dönmek zor olmadımı benim saçımda şarap kızılı boyalı bikaç sendir kızıldım ama 4 aydır boyamıyorum bende sarıya dönmek istiyorum koyu sarı ama acaba mümkünmüdür kıızldan sarıya dönmek çok zor imkansız diyolar hep olurmu acaba?

benimde saçlarım tarçın bakır ama kızıl gibi değil çok akıor sarı ile bakır arası bir renk oluyor gerçi benim altta röflem de vardı o yüzdenmi bileme ama çok akan bir boya olduğu için sarıya dönüş olacağını düşünüyorum bende..ama ben tek renk isti,orum küllü açık sarı hadisenin saç rengi numarasını bieln varmı

canım normalde bende röfleyi semem hep babaanne saçı gibi gelir bana bazılarınada yakışmamasına ragmen inatla sarı yapıyorlar ama senin gözlerinle teninle uyumlu olmuş dogrusu güle güle kullan saç rengini uçlarına pembe atarsan bence harika olur diye düşünüyorum ben ;) zaten yarı kalıcı boya oldugu için akacaktır ...
ben kirpiklerini sorucaktım takmalarmı?

teşekkürler öncelikle :) yok kirpiklerim takma değil göz kapaklarım çok düşük zaten gözükmüyorlarki hiç :) nasıl gördün sen :)

tatlım bu sac modelını kuafore ne dıye anlatabılırım bayıldımmmmmmmm

saçlarımın arkasında hiç kat yok dümdüz kesim önleri sadece / \ şeklinde kesim saçımın hiçbiryerinde kat yok kesinlikle

akmış bir tarçın bakır vardı ilk sayfada var 2 ayda aktı zaten üzerine röfle yapılca aradan karamel ışıltılar oldu güzel oldu :)

iyi bir kuaförünüz varsa sizi renkten renge sokar saçınız yanmadan :)

saçlarımda hiç yıpranma yok lorealin ürünleriyle açıldı ve boyandı izmirde olanlara tavsiye ederim kuaförümün fiyatlarıda çok uygun 50 tl röfle 25 tl boya yaza hoşgeldin kampanyası var .

hangi kuaför bende izmirdeyim :)

çok kıskandım... ben de 4 ay bakır kullandıktan snra tekrar sarıya döndüm... eskisi gibi olmadı ama fena değiller zamanla istediğim gibi olur...
tabi ki senin gibi hiç yıpranmadan olmadı malesef. çünkü saçlarımı 15 gün önce bakıra boyayıp, daha akmadan sarıya dönmek istedim. pişman mıyım? hayır =) çok mutluyum. yıpranmış olan kısımı 2 ay saçımı uzatıp kestircem...
Eki Görüntüle 417108 Eki Görüntüle 417109

çok kıskandım... ben de 4 ay bakır kullandıktan snra tekrar sarıya döndüm... eskisi gibi olmadı ama fena değiller zamanla istediğim gibi olur...
tabi ki senin gibi hiç yıpranmadan olmadı malesef. çünkü saçlarımı 15 gün önce bakıra boyayıp, daha akmadan sarıya dönmek istedim. pişman mıyım? hayır =) çok mutluyum. yıpranmış olan kısımı 2 ay saçımı uzatıp kestircem...
Eki Görüntüle 417108 Eki Görüntüle 417109
Merhaba

Ne yazik ki ben de ayni hataya dustum sacim ayni bakir rengin merak ettigim sariya donerken ne islem uygulandi oryalle acma yapildi mi ustune ne renk vuruldu. Cok tesekkurler

Back
X