Sarıyer-İstinye Oyun Arkadaşı

inciava

herşeyimsin kuzum...
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
351
30
98
41
Sarıyer İstinye'de oturuyorum. Etrafımda bebekli kimse yok. Kızım 14 aylık oyun arkadaşı/arkadaşları arıyorum.

MERHABA,

bende sarıyer - istinye de oturuyorum.
kızım 17aylık ,istinye de neresindesin?

Son düzenleme:
Etrafımızda ayına uygun kimse yok. Doğal olarak hep büyüklerin arasında. Ama nerde bebek yada ona yakın birini görse seviniyor. Gidiyor yanağını okşuyor. Üzülüyorum da bu duruma. Sonuçta onun da büyükler dışında kendi gibi birileriyle oynaması hakkı diye düşünüyorum.

Benim kızımda aynı durumda,sürekli sokak kapısında gözü yaşıtı birini görünce deli oluyo,,,ben elimden geldiğince kalabalık ortamlara sokuyorum aama ....
yaz gelsinnnnn biran önce istiyorum.

aynen valla canım. ben kar bu şekil yağmasa her gün dışarı çıkarıyorum. ekmek olsa bile maksat dışarı çıkıp hava alsın diye gidip yine de alıyorum. pencereden bakıyor dışarlara

hatta bir kere tam dışarı çıkacaktık. hazırlandık arabasına koydum dış kapıdan çıktık ki yağmur yağıyor felaket. içeri girelim durunca gideriz dedim yaygarayı kopardı. o minnak elleriyle kapıyı tuttu girmiyor. bende o yağmurda gittim artık.

seninle de tanışmak isterim. olmazsa bir gün İstinye Park da uygun olursa orda görüşelim. Orda tanışır bizim cimcimeler.

Dışarda buluşma isteğimi yanlış anlama. Mağlum artık kimsenin kimseye güveni kalmadı. Birisine gel demeye korkuyorum bana yok olmaz demesinden. Korkma değilde kırılırım diyelim. Ondan ilk buluşmada dışarda görüşelim birbirimizi tanırız. Eğer sen bana ben sana alışırsak devamlı görüşmek de isterim. Hiç değilse cimcimelerin birer tane de olsa arkadaşı olur:) Dediklerimi inş. yanlış anlamamışsındır.

MERHABA ,

seninle benzer düşüncelere sahibiz oyüzden seni yanlış anlamadım merak etme..
benim için de uygun dışarıda görüşmek,istinye park tam yeri diye düşünüyorum ufaklıklar için de eğlenceli olacaktır.
dün kızımı bu hava şartlarına rağmen dışarıya çıkarttım bnde,öyle bakıyoki gözümün içine ,içim eriyo gezmek oyunlar oynamak onun en tabii hakkı olduğundan elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
anne olmak çok farklı bir duygu ya , onun mutluluğu benim için herseye değer ...
dilerim en kısa zaman da görüşürüz.

sağol canım. şu karlar erisin çünkü bizim burlar bayağı bir kayıyor ondan sonra haberleşiriz seninde uygun olduğun bir gün buluşuruz o zaman.

sağol canım. şu karlar erisin çünkü bizim burlar bayağı bir kayıyor ondan sonra haberleşiriz seninde uygun olduğun bir gün buluşuruz o zaman.

tabi canım sen müsait olduğunda görüşürüz ,buralarda kar öyle fazla olmadığından benim için sorun oluşturmuyo :)

Oh ne güzel Sarıyerli'ler buldu biribirini. Benim Anadolu Yakası konuma cevap veren bile olmadı Meralciğim hariç; o da İstanbul'da değil zaten. Havalar ısınınca uzak muzak demeyip ben de size katılırım belki baharda. :)

merhaba,,

anneler çekiniyorlar demekki oyun grupları için cevap yazıp bir araya gelmeye
biz de havalar düzelmeden görüşemeyeceğiz gibi zaten :) bakarsın 3ümüz beraber görüşürüz bir gün :)

istediğin zaman görüşürüz 3 ümüz canım. biz sarıyerliler kucak açarız sana.

merhaba,,

anneler çekiniyorlar demekki oyun grupları için cevap yazıp bir araya gelmeye
biz de havalar düzelmeden görüşemeyeceğiz gibi zaten :) bakarsın 3ümüz beraber görüşürüz bir gün :)

canım Poligon'u bilirsin yokuşlu biraz. kar yağdığından markete bile gidemiyorum valla. kayıyor yerler. bebek arabasıyla uçarız valla:)

ama bir iki güne kadar tamamen gider hepsi. bu hafta kesin buluşuruz merak etme sen. yeter ki sen iste:)

MERHABA,

poigonu biliyorum cnm, yokuşları dik zor inilir.
eğer bu hafta görüşeceksek telini özelden msj ile yaz istersen,en azından haberleşebilelim :)

MERHABA,

mesajını aldım fakat ben atamıyorum msj sayısı az olduğundan forumda,
yarın ararım konusuruz ,
nasıl kayifler?

Son düzenleme:
Çok naziksiniz, çok düşüncelisiniz. Biraz daha havalar ısınınca takılırız umarım biz de size, uzak muzak demez kalkar geliriz kuzuyla.
:)))

Çok naziksiniz, çok düşüncelisiniz. Biraz daha havalar ısınınca takılırız umarım biz de size, uzak muzak demez kalkar geliriz kuzuyla.
:)))

merhaba,

valla ben beklerim kızımla misafiri çok severiz :)
artık istanbul da heryer yakın metro vapur vs. bir şekilde gidiliyor artık,
yakın uzak dersek görüşecek oyun arkadaşı bulamıcaz :)

MERHABA,

mesajını aldım fakat ben atamıyorum msj sayısı az olduğundan forumda,
yarın ararım konusuruz ,
nasıl kayifler?

evet malesef 100 kere yazı yazmazsan mesaj atamıyorsun. aslında bu işlem insanı bazen zorada sokuyor. birine özel yada acil bişey diyeceksin diyemiyorsun.

evet malesef 100 kere yazı yazmazsan mesaj atamıyorsun. aslında bu işlem insanı bazen zorada sokuyor. birine özel yada acil bişey diyeceksin diyemiyorsun.

mrh,

olsun bende buradan yazarım artık,
telden arıcam ama müsait olur musun diye çekiniyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…