Şark tayini çıkanlar var mı polis eşleri:(

Iyi de yıllardir bitmeyen teror ve ona eklenen başka terörler vatan için ölsen tamam ama bir kişi için ölüyorsun neyse
Bence de neyse canım burası siyaset meydanı değil tayinle ilgili bi sorun varsa alalım yoksa hayırlı geceler

Canım ne yapalım şimdi catisma çıkmış eslerimiz ordaykende çıkabilir adamlar birde psikolojik savaşla mi ugrassinlar ya biz uzaktayken nasıl olacak sizde insanlari rahatlatacak yere felaket tellalligi yapmayin zaten insanlar korkuyor aaa eget burasi şöyle burasi böyle demenin bi lüzumu yok psikolojinizi bozacak kadar kafaya takmissiniz demekki.Orada hala yaşayan insanlar varken ne edelim kacalim mı. Abartilacak birşey olabilir veya olmayabilir de bunu gelmeyin geri dönün kacin demeye de getirmeye gerek yok :)
Amacım felaket tellallığı yapmak değil sadece bazı konularda sizi uyarmak.psikolojini Zi bozacak kadar kafaya takmışsın iz diyorsunuz da evin dibinde gece gündüz susmayan silah sesleri sürekli patlayan bombalari duymadan yasayabilecek ve etkilenmeyecek bi insan yasiyormudur dünyada merak ettim.neyse boşverin unutu n gitsin burda herşey güzel oyle güzel ki bir gelip bir daha gelmek isteyeck siniz. ..bana ne? demeliydim aslında da..sadece bir tavsiye idi benim kı! bu kadar hircinlasmaniza anlam veremedim.hayır kendinizi koruyun kollayın dememin neresi yanlış...genede allah korusun sizleri ailenize bağışlasın. Umarım hicbirsey olmadan bütün ana kuzuları ailelerine sağlıkla kavuşur. .bundan sonra yazmayacağım bu konu burda kapansın. 2 ay sonra gideceğim burdan zaten benimde sizin su anda yasadiginiz gibi bambaşka bi hayatım olacak yakında en azından korkmadan bakkal a gidip ekmek alabileceğim.mutlu olmalıyım geriye bakmamaliyim.

Back