Şark tayini çıkanlar var mı polis eşleri:(

Sözlüme şırnak çıktı istanbul personeliydik ben burada kaldım evlenip peşinden gitmeyi düşünüyorum. Gözümü çok korkuttunuz ama benim gitmeme gibi bir durumum yok zaten

Sözlüme şırnak çıktı istanbul personeliydik ben burada kaldım evlenip peşinden gitmeyi düşünüyorum. Gözümü çok korkuttunuz ama benim gitmeme gibi bir durumum yok zaten
Korkacak bişey yok canım oraya atanan baya kişi var ev bulmama korkusu var bende sadece ev bulduktan sonra dua dua dua yapacak birşey yok :)

Esimin kuzeni orada lojmandaydi. Yeni tasiyacaklar evi ,eşi dogum yapti şu an. Sikintiliydi ama çok şükür döndüler. Allah yardımcınız olsun.

Eşyalarınızı nasıl götüreceksiniz ? Ben arkadan gideceğim çeyizlerim var kafamı kurcalıyor

oncelıkle hepimizin yerı hayırlı olsun
bızımkı dıyarbakır
kazasız yapıp gelırız ınsallh

Bende eşimle gideceğim canım durum bu arkadaşın anlattığı gibi değil suan benimde orda evli arkadaşlarım var 3 yıldır ordalar ve suan normale döndüğünü söylüyorlar onun da bebeği var yani abartılacak bir durum yok ki eşlerimizi yanlız bırakamayız bende oraya gidince bebek düşünüyorum inşallah
Abartılacak bişey yok mu karar sizin ama suanda beytulsebap ta çatışma çıkmış 4 polis yaralı..baskın yapmışlar hep yapıyorlar bunu.allah korusun sizleri ama bu kadar hafife alma bence her daim tetikte olmaktan size zarar gelmez bilakis fayda sağlar...

Mecburiyet ler var gitmek zorundasınız farkındayım ama batıdan gelip burda yasayacaklarinizla sap gibi kalmayın ortada kendinizi hazırlayın bazı şeylere. Tedbirlerinı Zi alın. Elbette korkmayın korkarsan iz burada yaşayamazsınız ama kendinizi de koruyun her daim tetikte olun imkan varsa lojmanda n başka yerde de kalmayın. Takip edip bilgi topluyorlar polis gibi teskilatlanmislar tabi bunda yöre halkının yardımı azımsanmayacak kadar fazla.

Abartılacak bişey yok mu karar sizin ama suanda beytulsebap ta çatışma çıkmış 4 polis yaralı..baskın yapmışlar hep yapıyorlar bunu.allah korusun sizleri ama bu kadar hafife alma bence her daim tetikte olmaktan size zarar gelmez bilakis fayda sağlar...
Canım ne yapalım şimdi catisma çıkmış eslerimiz ordaykende çıkabilir adamlar birde psikolojik savaşla mi ugrassinlar ya biz uzaktayken nasıl olacak sizde insanlari rahatlatacak yere felaket tellalligi yapmayin zaten insanlar korkuyor aaa eget burasi şöyle burasi böyle demenin bi lüzumu yok psikolojinizi bozacak kadar kafaya takmissiniz demekki.Orada hala yaşayan insanlar varken ne edelim kacalim mı. Abartilacak birşey olabilir veya olmayabilir de bunu gelmeyin geri dönün kacin demeye de getirmeye gerek yok :)

Mecburiyet ler var gitmek zorundasınız farkındayım ama batıdan gelip burda yasayacaklarinizla sap gibi kalmayın ortada kendinizi hazırlayın bazı şeylere. Tedbirlerinı Zi alın. Elbette korkmayın korkarsan iz burada yaşayamazsınız ama kendinizi de koruyun her daim tetikte olun imkan varsa lojmanda n başka yerde de kalmayın. Takip edip bilgi topluyorlar polis gibi teskilatlanmislar tabi bunda yöre halkının yardımı azımsanmayacak kadar fazla.
Zaten oraya kimse güllük gülistanlık gitmiyor herkes bunun farkında.Sürekli aman şöyle aman böyle yani insanlarda azıcık bi umut varsa onu da aliyorsunuz pes doğrusu:)

Az bir zaman kaldı yakında ögrenecegiz ne var ne yok. Lojmanda kalan arkadaslar bilgi verebilirler mi ozellikle şirnak'ta ne kadar süre lojman sirasi beklediler mesela. Acikcasi su an icin benim en buyuk korkum lojman cikmamasi :KK17:

Az bir zaman kaldı yakında ögrenecegiz ne var ne yok. Lojmanda kalan arkadaslar bilgi verebilirler mi ozellikle şirnak'ta ne kadar süre lojman sirasi beklediler mesela. Acikcasi su an icin benim en buyuk korkum lojman cikmamasi :KK17:
Canm ben ordan birileriyle konuştum da lojman 1 sene sonra çıkmış kimine ama bazılarına da daha erken çıkmış yani o sa belli değil ama sirnaga 6000 kişi atanmış ev skntisi olacak herkese lojman çıkmayabilir yani

Biraz daha yapıcı yorumlar yapalım bence. Sonuçta alnımızda ne yazıyorsa onu yaşayacağız. Arkadaşlar eşlerini bırakıp yolladılar diyelim ben polisim nişanlımın peşinden elbet gitmek zorundayım. Ayrıca şöyle örnek vereyim atatürk havalimanındaki patlamada bazı öğretmen Arkadaşlarımızdan haber alamadık. Benim en çok güvendiğim yerdir birde havalimanı birde bu adamlar öğretmen kimsenin aklına öğretmenken bir terör saldırısına maruz kalacağı gelmez değil mi ? Yani başımıza gelecek ne varsa her sn her şekilde gelebilir. Ben bursalıyım aklıma gelmezdi ulucamide bir patlama olacağı. İstanbuldansa orası daha güvenli çünkü nereden ne geleceğini biliyorsun. Ayrıca orada şuan görev yapan arkadaşım da her yerin tutulduğunu cizrede ailelerin nehir kenarında kafelerde oturduğu söyledi bu kadar kötümser olmayalım her yer vatan.

Çocugum henüz yok ama hamilelik durumum olabilir tedavi görüyoruz. Korkuç seyler bahsettiginiz ama nasıl bırakıp tek yollayabilirim esimi bilmiyorum. Korkuyorum aslinda ama orada yasayan iasker polis eslerini dusunup cesaretlendirmeye calisiyorum kendimi. Sizin görev sureniz ne zaman bitiyor? Lojmanda kaliyorsunuzdur sanirim
Esin polis olmak zorunda mı nolur beni yanlış anlama başka is yapsın bu ülke belli ki daha çok şehit verecek ama kim için ne için

Esin polis olmak zorunda mı nolur beni yanlış anlama başka is yapsın bu ülke belli ki daha çok şehit verecek ama kim için ne için
Kim için ne için derken ?? Şehadet şerbeti içmek herkese nasip olsa keşke? Vatan millet uğruna herşey ? Savaşlara silah taşıyan yalın ayaklı nene hatunlar nerdeeee polis olmasın başka meslek yapsn diyen zihniyet nerdeee !

Kim için ne için derken ?? Şehadet şerbeti içmek herkese nasip olsa keşke? Vatan millet uğruna herşey ? Savaşlara silah taşıyan yalın ayaklı nene hatunlar nerdeeee polis olmasın başka meslek yapsn diyen zihniyet nerdeee !
Iyi de yıllardir bitmeyen teror ve ona eklenen başka terörler vatan için ölsen tamam ama bir kişi için ölüyorsun neyse

Back
X