Evet bende öyleyim bana çıkmadı ailemde hazır çıkmamışken biraz daha bekle diyorlar annem zaten çok hassas bir kadın iki arada bir derede kaldımAllah yardımcınız olsun. İnşallah merkezi bir yer olur. En kısa zamanda kavuşmanızı diliyorum. Siz de mi polissiniz? Gitseniz nasıl olur bilemedim ama şuan çok yeni böyle hissetmeniz normal acı ama gerçek; alışacaksınız
Amin inşallahAa oyle mi? O zaman evlenin yani bilemedim ki. Hakkinizda her seyin en hayirlisi olur insallah..
Elbet gideceğim gitmezsem nankörlük etmiş olurumo zaman sen de gitmelisin derim
Haklı aslında hele ki şuan ortalık bu kadar karışıkken gitmek ne kadar mantıklı olur bilmiyorum ama bir yandan da o koşa koşa gelirdi diyorsun. Ben bile ikilemde kaldımEvet bende öyleyim bana çıkmadı ailemde hazır çıkmamışken biraz daha bekle diyorlar annem zaten çok hassas bir kadın iki arada bir derede kaldım
Bende oraya giderim seneye beklersem bana daha güzel bir yer çıkabilir ama şırnak 3 yıl güzel bir yer ki böyle konuşmak istemiyorum her yer memleket 4 5 yıl yani memlekete dönmemiz uzayacakta uzayacakNikah yapsaniz es durumuyla nereye çekerler sizi ?
Eminim ki koşa koşa gelirdiHaklı aslında hele ki şuan ortalık bu kadar karışıkken gitmek ne kadar mantıklı olur bilmiyorum ama bir yandan da o koşa koşa gelirdi diyorsun. Ben bile ikilemde kaldım
Yani bilmiyorum senin gitme ihtimaline ne diyor peki gidersen gelme der mi sana? Çok sık görüşemez misiniz? Bir süre idare etseniz? Anneni de aileni de düşünmek lazım ama erkek arkadaşını da yalnız bırakmaya gönül razı olmuyor doğal olarak. Çok zor bir karar Allah yardımcın olsunEminim ki koşa koşa gelirdi
Üzüldüğümü biliyor gel diyor ama kararı bana bıraktı. ben geç gitsem onun bir yılı uzayacak annenle babanla konuşurum diyor ama ben onları karşıma asla almak istemiyorum asla onlar benim için her şeyi yapan insanlar erkek arkadaşımda öyle. Hastalandığımda yanıma kolup bana bebek gibi baktı 5 dakikada bir kontrol etmişliği vardır. Ee annemin yaptıklarını burada sayamam bile. Elbet gideceğim elbet olacak ama nasıl olacak ben ne yapacağım hiç bilmiyorum.Yani bilmiyorum senin gitme ihtimaline ne diyor peki gidersen gelme der mi sana? Çok sık görüşemez misiniz? Bir süre idare etseniz? Anneni de aileni de düşünmek lazım ama erkek arkadaşını da yalnız bırakmaya gönül razı olmuyor doğal olarak. Çok zor bir karar Allah yardımcın olsun
Aminn aminnn dua edin bana olur mu ?Ah Can'ım Allah sizi tez Zaman'da yeniden buluştursun , birlikte yaşayıp birlikte huzurla, mutlulukla yaşlanın inşallah. Acı ayrılık yaşatmasın allahım
Yani illaki yapacaksın bu görevi sende beraber yaparsanız bu süreç daha çekilir daha kolay olur tabiki ama işte ortalık karışık ailen üzülecek gitmezsen de sen üzüleceksin sevgilin üzülecek. İki ucu moklu değnek resmen. İnşallah en doğru kararı verirsinÜzüldüğümü biliyor gel diyor ama kararı bana bıraktı. ben geç gitsem onun bir yılı uzayacak annenle babanla konuşurum diyor ama ben onları karşıma asla almak istemiyorum asla onlar benim için her şeyi yapan insanlar erkek arkadaşımda öyle. Hastalandığımda yanıma kolup bana bebek gibi baktı 5 dakikada bir kontrol etmişliği vardır. Ee annemin yaptıklarını burada sayamam bile. Elbet gideceğim elbet olacak ama nasıl olacak ben ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Aynen öyle bir şeye karar verebilsem onun peşinden gideceğim. Gitme fikrim annemin gözlerini dolduruyor. Hayat bana iyi bir ders verdi.Yani illaki yapacaksın bu görevi sende beraber yaparsanız bu süreç daha çekilir daha kolay olur tabiki ama işte ortalık karışık ailen üzülecek gitmezsen de sen üzüleceksin sevgilin üzülecek. İki ucu moklu değnek resmen. İnşallah en doğru kararı verirsin
Kararsızlık insanı daha da mahveder en kısa zamanda bir karar vermen lazımAynen öyle bir şeye karar verebilsem onun peşinden gideceğim. Gitme fikrim annemin gözlerini dolduruyor. Hayat bana iyi bir ders verdi.
22 temmuzda ilişik kesecek benimde şu ağlak moddan çıkıp düzgün bir karar vermem lazım. Gidip bir bakayım diyor oda oralara hakkımızda hayırlısı olsun.Kararsızlık insanı daha da mahveder en kısa zamanda bir karar vermen lazım
İnşallah en hayırlısı olur22 temmuzda ilişik kesecek benimde şu ağlak moddan çıkıp düzgün bir karar vermem lazım. Gidip bir bakayım diyor oda oralara hakkımızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?