şarkı sözü sorunu

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
kızlar bu konunun yeri neresidir bilmiyorum burdan sormaya karar verdim. bir şarkıcı albüm çıkartmak üzere ve gyetenekli arkadaşlardan şarkı sözleri bekliyor. ben de bu adama şarkı sözü yollayacağım ancak bu işlerin prosedürü nedir adam emeklerimin üstüne yatar mı napmam gerekir bi bilgisi olan varsa cevap bekliyorum. adam mail adresini falan yollamış heycanlandım da birden öncelikle napmam gerektiğini öğrenmem lazım :18::18:

kızlar bu konunun yeri neresidir bilmiyorum burdan sormaya karar verdim. bir şarkıcı albüm çıkartmak üzere ve gyetenekli arkadaşlardan şarkı sözleri bekliyor. ben de bu adama şarkı sözü yollayacağım ancak bu işlerin prosedürü nedir adam emeklerimin üstüne yatar mı napmam gerekir bi bilgisi olan varsa cevap bekliyorum. adam mail adresini falan yollamış heycanlandım da birden öncelikle napmam gerektiğini öğrenmem lazım :18::18:

noterden onaylat gönderdiğin eseri
yoksa telif hakkı falan iddia edemezsin:34:

Son düzenleme:
açıkcası bilmiyorum ama bildiğim tek şey var sakin internet üzerinden sözleri yollama !

boş kağıda imza atmak gibi bişey telif hakkı falan mı almak gerek acaba

Ben olsam tanımadığım birine güvenmem.
Ne vaat ediyor,nasıl karşılığını ödeyecek ki?

açıkcası bilmiyorum ama bildiğim tek şey var sakin internet üzerinden sözleri yollama !

boş kağıda imza atmak gibi bişey telif hakkı falan mı almak gerek acaba

internet üzerinden yollamam lazım mecbur. çünkü benim şarkımı almaya konyaya gelmez adam :18:

peki nasıl onaylatcam sözlerimi götürüp notere onaylayın mı diycem bi de çok mu para isterki noter

aynen öyle yapıcaksın
onlar ufak bi araştırma yapıcaklar
eser daha önce paylaşılmış, başka mecrada kullanılmış mı
ne kadar alırlar bi fikrim yok ama gidip sorarsın
bilgi verirler

internet üzerinden yollamam lazım mecbur. çünkü benim şarkımı almaya konyaya gelmez adam :18:

yani mutlaka orası öyledir ama sen sözleri vercen karşılıgında illa ki bişey alıcan.
ama adam ödeme yapmazsa "bunu ben yazdım" diyebileceğin bişeylere ihtiyacın var yoksa sözler senin olsa da benim deme hakkın olmaz o yüzden interntten yollama dedim.
gerekli işlemleri yaptıktan sonra internetten yollarsın

sözlerin size ait olduguna dair noterden onaylatmalisiniz...

net üzerinden yollasanda elinde noterden onaylatigin sözler oldugu sürece

kendi adina birsey yapamaz..

peki bu kisi taninmis biri mi? mesela rafet el romanda böyle calisiyor ama

o kisilerin hakkinida yemiyor saniyorum

sözlerin size ait olduguna dair noterden onaylatmalisiniz...

net üzerinden yollasanda elinde noterden onaylatigin sözler oldugu sürece

kendi adina birsey yapamaz..

peki bu kisi taninmis biri mi? mesela rafet el romanda böyle calisiyor ama

o kisilerin hakkinida yemiyor saniyorum

evet canım tanınmış biri ama nasıl olcak bilmiyom ya mailini falan yollayınca bana elim ayağıma dolandı birden. noterden alcakları parayı düşünüyom şimdi. parayı gömerim adam beğenmez mal gibi kalırım diye korkuyom

Back
X