- Konu Sahibi muhtelif89
-
Bi gun senle sahildeydk gezdik dolastik en son cay bahcesin de oturduk dondurma yiyoduk ben iri goguslu kadinlara gozum kayiyodu sende farkedip bana dondun gozlerin dolmustu bana dedin ki gogusleri mi beyen miyomusun dedin tabi salkik iri diyil diye baska kadinlara bakiyosun dedin o gun sen cok uzuldun benim seni begenmedimi anladin ben kivirmaya basladim hatirlarsin iste gozlerin dolmustu BEN ONUN VICDANINI BILE YASIYORUM KI BU OKUZ KAFAM SENIN GONLUNU ANLAMADI KIYMETINI BILMEDI :-(( SANA DURUST OLUYORUM SAMIMI OLUYORUM YALAN YOK PISMANIM:-(
su mesaja bakarmisiniz bu adama iki yilimi verdim ben.
aylardr bnmle barsmak icib yalvariyo mesaja bakarmisinz durustmus o
Bacım bence bu mesajı atan senle dalga geçmiş böyle dürüstlük mü olur be bırak kalsın istemem dürüstlüğünü falan.
Sıvamış resmen edepsiz
öküzün önde gideni demek lazım
insan der senin de harika canım falan
Ayyy muhabbet göğüs beğenmeye geldiyse , mutlaka sen de onda bir şeyleri görmüşsündür o zaman.
Ben olsam bu mesaja karşılık ; "Ya canım ben seni minnoş bamyana katlanacak kadar vicdanlı değilim ama" derdim
Erkekler çoğu zaman hak ediyor, bu da o durumlardan biriKozunu iyi değerlendir
Ağzına sağlık canım tamda bunu demek lazım. Bu adamlar kendilerini kusursuz sanıyorlar bamyasina gelene kadar neleri vardır daha odunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?