• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarkik memeler

muhtelif89

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
67
0
6
35
İstanbul
Bi gun senle sahildeydk gezdik dolastik en son cay bahcesin de oturduk dondurma yiyoduk ben iri goguslu kadinlara gozum kayiyodu sende farkedip bana dondun gozlerin dolmustu bana dedin ki gogusleri mi beyen miyomusun dedin tabi salkik iri diyil diye baska kadinlara bakiyosun dedin o gun sen cok uzuldun benim seni begenmedimi anladin ben kivirmaya basladim hatirlarsin iste gozlerin dolmustu BEN ONUN VICDANINI BILE YASIYORUM KI BU OKUZ KAFAM SENIN GONLUNU ANLAMADI KIYMETINI BILMEDI :-(( SANA DURUST OLUYORUM SAMIMI OLUYORUM YALAN YOK PISMANIM:-(

su mesaja bakarmisiniz bu adama iki yilimi verdim ben.
aylardr bnmle barsmak icib yalvariyo mesaja bakarmisinz durustmus o

:53: bu özür pişmanlık geri dön mesajı yani öyle mi? küfür gibi olmus

Bi gun senle sahildeydk gezdik dolastik en son cay bahcesin de oturduk dondurma yiyoduk ben iri goguslu kadinlara gozum kayiyodu sende farkedip bana dondun gozlerin dolmustu bana dedin ki gogusleri mi beyen miyomusun dedin tabi salkik iri diyil diye baska kadinlara bakiyosun dedin o gun sen cok uzuldun benim seni begenmedimi anladin ben kivirmaya basladim hatirlarsin iste gozlerin dolmustu BEN ONUN VICDANINI BILE YASIYORUM KI BU OKUZ KAFAM SENIN GONLUNU ANLAMADI KIYMETINI BILMEDI :-(( SANA DURUST OLUYORUM SAMIMI OLUYORUM YALAN YOK PISMANIM:-(

su mesaja bakarmisiniz bu adama iki yilimi verdim ben.
aylardr bnmle barsmak icib yalvariyo mesaja bakarmisinz durustmus o

Bacım bence bu mesajı atan senle dalga geçmiş böyle dürüstlük mü olur be bırak kalsın istemem dürüstlüğünü falan.
Sıvamış resmen edepsiz :41:

$375_buyuk_zoom.webp

Tam da bu vaka..

Ayyy muhabbet göğüs beğenmeye geldiyse , mutlaka sen de onda bir şeyleri görmüşsündür o zaman.

Ben olsam bu mesaja karşılık ; "Ya canım ben seni minnoş bamyana katlanacak kadar vicdanlı değilim ama" derdim :52: :52: :52:

Erkekler çoğu zaman hak ediyor, bu da o durumlardan biri :47: Kozunu iyi değerlendir :34:

Şaka olmalı bu :)
Ama bak adamın içine dert olmuş gönlünü alamamış diye, daha napsın :) Ah biz kadınlara da yaranılmıyor şekerim :1::1:
Yontulmamış odun. Direkt ağaç halinde hatta.

Bide duygusal yazmaya çalışmış yaaa ....
Ne bu hakketen özür mesajımı Yoksa sonsuza kadar elveda mesajımı....

Ayyy muhabbet göğüs beğenmeye geldiyse , mutlaka sen de onda bir şeyleri görmüşsündür o zaman.

Ben olsam bu mesaja karşılık ; "Ya canım ben seni minnoş bamyana katlanacak kadar vicdanlı değilim ama" derdim :52: :52: :52:

Erkekler çoğu zaman hak ediyor, bu da o durumlardan biri :47: Kozunu iyi değerlendir :34:

Ağzına sağlık canım tamda bunu demek lazım. Bu adamlar kendilerini kusursuz sanıyorlar bamyasina gelene kadar neleri vardır daha odunun.

Ağzına sağlık canım tamda bunu demek lazım. Bu adamlar kendilerini kusursuz sanıyorlar bamyasina gelene kadar neleri vardır daha odunun.

Görmediyse bile, erkekliğinden vursun . Böylelerine müstahak. Bir kadını "meme" yani kadınlığın en temsili olan şeyle vururyorsa, o da onu erkekliğiyle vursun .

Ne bileyim; "ben sana dönüp senin iğrenç öpüşmene katlanacak kadar vicdanlı değilim ama" desin. Türetilebilir yani ama oldu da bi şekilde gördüyse vurulabilcek en güzel yer ahahah :9:

Kız sende onunkılere laf at. Bırgun bırlıkte uyurken sutyenımı sana taktıgımı hayal ettim vallahi aynı beden sutyenlerı takarız de . Yahut asağısı ıcın sinek vızırtısı gıbı de :))

SORCHA sen çok yasa emi:-D gece gece güldürdün beni valla haklısın bi erkeği sırtından vur ama orasına laf etme bayılıyorum senin yorumlarına:-D ya

Back
X