- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
MODERN KADINLARIN EL KİTABINDAN....
1---SOKAKTA SARKINTILIĞA UĞRADIĞINDA ASLA TEPKİ VERME.MUHATAP OLMA ÇÜNKÜ TACİZCİSİNE KÜFRETMEK ŞÖLE DURSUN TEPKİ DAHİ VEREN KADIN,TACİZCİSİNİ DAHADA KIŞKIRTMAKN ÖTE BİRŞEY YAPMAMIŞ OLUR...
2---SOKAKTA SARKINTILIĞA UĞRADIĞINDA SAKIN OLA SİNİRLENME ,PANİKEME,ÇÜNKÜ SARKINTILIK KARŞISINDA SİNİRLENEN VE AŞIRI TEPKİ VEREN BİR KADIN SADECE KENDİ İŞİNİ ZOLAŞTIRMAKLA KALIR...
3---SOKAKTA SARKINTILIĞA UĞRADIYSAN EN İYİSİ BİR AN EVVEL UNUTUP , HİÇ ANMAMAKTIR,ÇÜNKÜ HADİSEYİ HATIRLAMAK SADECE SİNİRLERİNİ DAHA BETER BOZMAYA YARAR...!
BU BÖLE DEVAM EDİYOR .. KATILIYOMUSUNUZ KIZLAR?.....
Küfür etmem genellikle ama sessiz ve hareketsiz kalmam :) Bu yazıyı kim yazmış hürremciğim erkek mi acaba :)
Kısaca rahat durun işimizi rahat yapalım demek istemiş galiba :roflol:.roflol:
Sözlü değil fiziksel olarak karşılık veririm, ah bir yakalasam :)
1---SOKAKTA SARKINTILIĞA UĞRADIĞINDA ASLA TEPKİ VERME.MUHATAP OLMA ÇÜNKÜ TACİZCİSİNE KÜFRETMEK ŞÖLE DURSUN TEPKİ DAHİ VEREN KADIN,TACİZCİSİNİ DAHADA KIŞKIRTMAKN ÖTE BİRŞEY YAPMAMIŞ OLUR...
2---SOKAKTA SARKINTILIĞA UĞRADIĞINDA SAKIN OLA SİNİRLENME ,PANİKEME,ÇÜNKÜ SARKINTILIK KARŞISINDA SİNİRLENEN VE AŞIRI TEPKİ VEREN BİR KADIN SADECE KENDİ İŞİNİ ZOLAŞTIRMAKLA KALIR...
3---SOKAKTA SARKINTILIĞA UĞRADIYSAN EN İYİSİ BİR AN EVVEL UNUTUP , HİÇ ANMAMAKTIR,ÇÜNKÜ HADİSEYİ HATIRLAMAK SADECE SİNİRLERİNİ DAHA BETER BOZMAYA YARAR...!
Kendi haysiyetimden,onurumdan,gururumdan ödün verip modern kadın olacağıma, ''seni bana Allah sayıyla mı gönderdi?'' deyip saldırmakla çağ dışı olurum daha iyi..
Ben bu durumlarda salon çizgisi falan dinlemem,karizmayı yerlere atarım..Adam bana sarkıntılık edecek,ben bir an evvel unutacam öyle mi? Peeeeeh..
Onun var ya sarkıntılık eden ellerini kırarım,cemii cümleyi başıma toplarım.. Kısasa kısas derler ya,doğru derler..jeyyar
Konu için teşekkürler ama benim uygulayabileceğim bir metod değil.:))
bende yaziya simdilik katiliyorum arada bi ugradigim sozlu tacizlere sesimi simdilik cikarmiyorum ama bigun tepem aticak ve canta kimin basinda paralanicak bilmiyorum?
takilmicak gibi degilki ya istedigin biseyi giyemiyosum bi yane dar paca baya bi dar pantolonum var (uzerine popoma kadar uzun bisey giymistim )onu giydigimde bi adam laf atti diye giyemiyorum ya psikolojim bozuldu ``acaba benmi tesvik ettim`` diye
Küfür etmem genellikle ama sessiz ve hareketsiz kalmam :) Bu yazıyı kim yazmış hürremciğim erkek mi acaba :)
Kısaca rahat durun işimizi rahat yapalım demek istemiş galiba :roflol::roflol:
Kısaca rahat durun işimizi rahat yapalım demek istemiş galiba :roflol::roflol:
bende yaziya simdilik katiliyorum arada bi ugradigim sozlu tacizlere sesimi simdilik cikarmiyorum ama bigun tepem aticak ve canta kimin basinda paralanicak bilmiyorum?
takilmicak gibi degilki ya istedigin biseyi giyemiyosum bi yane dar paca baya bi dar pantolonum var (uzerine popoma kadar uzun bisey giymistim )onu giydigimde bi adam laf atti diye giyemiyorum ya psikolojim bozuldu ``acaba benmi tesvik ettim`` diye
Canım sözlü tacizlerde bazen öyle iğrenç sözler sarfediliyorki tepkisiz kalamıyorsun. Çok güzelsin vs. ile kalmıyorlar bazen.
Bak ne kötü sonuçları var, nedense tecavüze uğrayan kadın bile kendini suçluyor .
Ne güzel kafamıza sokmuşlar değil mi, erkeğin terbiyesizliğinin , saygısızlığının, sapıklığının nedeni olarak kadın gösteriliyor hep.
Şu yazdığın bunun küçük bir ispatı.
Şuna inan, erkekleri erkeklerin ağzından çok dinledim, onlar için kıyafetinin bir önemi yok , istediğin kadar kapalı giyin, bu sefer hayal güçleri devreye giriyor.
Sen rahat ol.Erkeklerin sapıklığının nedeni bizim giysilerimiz değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?