sarkıntılığa uğradığımızda ne yapmalıyız...?

hxuxrrem 2000

SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
5.323
31
156
İstanbul
MODERN KADINLARIN EL KİTABINDAN....

1---SOKAKTA SARKINTILIĞA UĞRADIĞINDA ASLA TEPKİ VERME.MUHATAP OLMA ÇÜNKÜ TACİZCİSİNE KÜFRETMEK ŞÖLE DURSUN TEPKİ DAHİ VEREN KADIN,TACİZCİSİNİ DAHADA KIŞKIRTMAKN ÖTE BİRŞEY YAPMAMIŞ OLUR...

2---SOKAKTA SARKINTILIĞA UĞRADIĞINDA SAKIN OLA SİNİRLENME ,PANİKEME,ÇÜNKÜ SARKINTILIK KARŞISINDA SİNİRLENEN VE AŞIRI TEPKİ VEREN BİR KADIN SADECE KENDİ İŞİNİ ZOLAŞTIRMAKLA KALIR...

3---SOKAKTA SARKINTILIĞA UĞRADIYSAN EN İYİSİ BİR AN EVVEL UNUTUP , HİÇ ANMAMAKTIR,ÇÜNKÜ HADİSEYİ HATIRLAMAK SADECE SİNİRLERİNİ DAHA BETER BOZMAYA YARAR...!

BU BÖLE DEVAM EDİYOR .. KATILIYOMUSUNUZ KIZLAR?.....

Son düzenleme:
hayır tabi ki bu ne yahu kim demiş bunu?
böle saçmalık duymadım, neden sesimi çıkarmicakmışım? bana yaptıından güç bulup gidip başka kadına da aynısını yapıcak..

kesinlikle ve kesinlikle katılmıyorum..sessiz kalmak çoğu zaman yapılanı kabul etmektir..öyle bir durumda küfüre karşıyım evet ama tepkiyi kesinlikl verme taraftarıyım.....

Seneler önce yolda yürürken adamın teki üstüme atlamıştı..Resmen atladı ama öyle bir sarıldı ki o an gerçekten şoka giriyorsunuz...

Siz kendinizi toparlamaya çalışırken de kaçmış oluyor zaten..
Arkadan bağırme çaığırma da fayda etmiyor..Koşarak uzaklaşıyorlar..
Çok kötü bir durum....

Küfür etmem genellikle ama sessiz ve hareketsiz kalmam :) Bu yazıyı kim yazmış hürremciğim erkek mi acaba :)
Kısaca rahat durun işimizi rahat yapalım demek istemiş galiba :roflol::roflol:
Sözlü değil fiziksel olarak karşılık veririm, ah bir yakalasam :)

Son düzenleme:
Sözlü ya da fiziksel ,taciz etmeye utanmıyor da ben mi utanacağım tepki vermeye ? Ben tepki vermesem yarın öbür gün başkasına yapacaktır.İyi ,hoş da öyle arsızlar var ki...Yakında karakol varsa ki -Çarşıda çok fazla oluyor bu tür tacizler-usul usul çekerim karakolun önüne.Yüksek sesle kalabalık bir ortamda isem rezil ederim onu.Çoğu kadın utanıyor sesini çıkarmaya.O utansın ,rezil olsun.Nasıl cüret ederler anlamıyorum!..

Bu yoruma bayıldım... :roflol:

demek sokakta yürürken biri bana sarkıntılık yapacak
bende yap kardeşim güzele bakmak,elleşmek sevaptır diyip sakin olacağım öylemi
çok saçma geldi banasengözlerimebaksanab
o gibi durumlarda elime ne gelirse kafasına geçirir,kafa göz dağıtırımjeyyar

Ben hiç umursamam bile duymamazlıktan gelirim baktım olmuyor senin kız kardeşine teyzene böyle yapsalar ne yaparsın derim o da teyzem de kardeşimde yok annem de öldü der ben de seni zevzek kalın kafalı yaratık sıkma canımı git yoluna der devam ederim bunu aynen yaşadım..Hee olmadı daha da ısrarcı davranırsa ağzının üstüne bir tane tekme iş bitmiştir sporcu olmanın en güzel yanı bu

Kendi haysiyetimden,onurumdan,gururumdan ödün verip modern kadın olacağıma, ''seni bana Allah sayıyla mı gönderdi?'' deyip saldırmakla çağ dışı olurum daha iyi..

Ben bu durumlarda salon çizgisi falan dinlemem,karizmayı yerlere atarım..Adam bana sarkıntılık edecek,ben bir an evvel unutacam öyle mi? Peeeeeh..
Onun var ya sarkıntılık eden ellerini kırarım,cemii cümleyi başıma toplarım.. Kısasa kısas derler ya,doğru derler..jeyyar

Konu için teşekkürler ama benim uygulayabileceğim bir metod değil.:))

bende yaziya simdilik katiliyorum arada bi ugradigim sozlu tacizlere sesimi simdilik cikarmiyorum ama bigun tepem aticak ve canta kimin basinda paralanicak bilmiyorum?
takilmicak gibi degilki ya istedigin biseyi giyemiyosum bi yane dar paca baya bi dar pantolonum var (uzerine popoma kadar uzun bisey giymistim )onu giydigimde bi adam laf atti diye giyemiyorum ya psikolojim bozuldu ``acaba benmi tesvik ettim`` diye

bumudur? evet işte budur:asigim:
sözlerime tercüman oldun Berşulem o yazan ellerine sağlıka.s.

Kesinlikle böyle düşünmeyin.. Adamın kanı bozuksa yapacak bişey yok

walla o kişiyi cümle aleme rezil ederim ortalık yerde ki yaptım da ilk durakta dolmuşa binen kişiyi iktirip atladı kaçtı dolmuştan ben bağıra bağıra rezilliğini ortaya koyunca beni sessiz kalıp katlanacam utanacağım falan sandı galibaÇok üzgünüm çoook

yok bir kadın yazmış.. ve resmen modern kadının el kitabı diye geçiyor...:1shok:

oldu birde teşekkür edelim bari

minibüste başıma gelmişti cam kenarında oturuyordum adamda yanımda adam yapıştıkca yapıştı baştan bende durmadan ileri gittim ama camdan fırlıcam artık Kötü Kazen adam bide ayaklarını iyice açtı ben artık dayanamadım adama çok yüksek sesle ben kalkayım isterseniz siz oturun buraya.dedim diğer yolcularda bana destek olunca adamı yakapaça minibüsten indirdiler.

hiçkimse kusura bakmasın :1no2: sessiz kalamam böyle bir konuda.

EWET TATLIM ... Bİ YAKALASAK.... AMA NEDENSE HİÇ BUNA İMKAN VERMİYORLAR...klava:

Canım sözlü tacizlerde bazen öyle iğrenç sözler sarfediliyorki tepkisiz kalamıyorsun. Çok güzelsin vs. ile kalmıyorlar bazen.
Bak ne kötü sonuçları var, nedense tecavüze uğrayan kadın bile kendini suçluyor .
Ne güzel kafamıza sokmuşlar değil mi, erkeğin terbiyesizliğinin , saygısızlığının, sapıklığının nedeni olarak kadın gösteriliyor hep.
Şu yazdığın bunun küçük bir ispatı.
Şuna inan, erkekleri erkeklerin ağzından çok dinledim, onlar için kıyafetinin bir önemi yok , istediğin kadar kapalı giyin, bu sefer hayal güçleri devreye giriyor.
Sen rahat ol.Erkeklerin sapıklığının nedeni bizim giysilerimiz değil.

DUYGULARIN TERCUMANI.. CANIM ARKADAŞIM...a.s.

ben ayağımdaki ayakkabıyla ve cantayla saldırırdım adama .......ve immdat sapık var d,iye oracıkta bağırıdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…