- 16 Nisan 2008
- 3.832
- 111
- 118
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
tamamen katılıyorumdemek sokakta yürürken biri bana sarkıntılık yapacak
bende yap kardeşim güzele bakmak,elleşmek sevaptır diyip sakin olacağım öylemi
çok saçma geldi banasengözlerimebaksanab
o gibi durumlarda elime ne gelirse kafasına geçirir,kafa göz dağıtırımjeyyar
çok sinir bozucu bişey yaa
Allahım yaa bi gün akşam 7 kardeşimle markete gittik hava kararmıştı ozaman karşıdan karşıya geçerken arabadan üstümüze şişe fırlattılar tam önümüze düştü ya bi yerimize gelip kesseydi
aynı yerde başka zaman da gündüz gündüz üstümüze su attılar
yaparkende zevk çığlıkları atıyolardı bu kişiler
Allahım yaa
sinirden elim ayağım titremişti artık ordan geçmiyoruz
sözlü sataşanlara ise çok sinirlenmediğim sürece cvp vermemeye çalışıyorum seviyelerine inmeye ne gerek var
ama yinede Allah kimsenin başına vermesin
adam bana asılacak bende hiç birşey olmamış gibi davranacam:1shok:
kafa göz girerim valla....:mymeka:klava:Kötü Kazen
Sözlü tacizlerde hiç bir şey olmamış gibi davranırım onu yok sayarım zaten yanından geçip gidince ve ilgilenmeyince susar kalır eğer cevap verirsem devam edeceğini ve durumun beni daha çok üzeceğine eminim.
Ama elle taciz olursa ki başıma hiç gelmedi inşallah gelmez de onu orda rezil eder gerekirse yakında ( polis -asker -güvenlik görevlisi ) birilerine teslim ederim . Ayrıca elle tacizlerde sessiz kalınmaması gerektiğine inanıyorum çünkü etrafta mutlaka bir namus bekçisi biri oluyor ve o sapığın haddini mutlaka bildiriyor :))
Küfür etmem genellikle ama sessiz ve hareketsiz kalmam :) Bu yazıyı kim yazmış hürremciğim erkek mi acaba :)
Kısaca rahat durun işimizi rahat yapalım demek istemiş galiba :roflol::roflol:
Sözlü değil fiziksel olarak karşılık veririm, ah bir yakalasam :)
yaff hürremcim bu nasıl modern kadınlıkmış yaa.. ben yeri gelir modern olurum ..yeri gelirsede yani tacizde falan valla çingene bile olurum............. .klava: klava:
bu tacizcilerin ALLAH cezasını versin ..onların yüzünden topku taşıtlara binmekten nefret ediyorum ..pis pis yaslanmaya çalışırlar o kötü kokan nefesleriyle ..şeytan dio fırlat tekerin altına ..ben araba kullanıyorum ama park etmekte biraz acemiyim sayelerinde onuda öğrenip geliştiricem ..
allah belasını versin böyle taciz eden erkeklerin, kanları genlerinden geliyor şerefsizlerin... bacılar biber gazı bulundurun çantanızda tacize uğradığınızda bolca biber gazını sıkın allah ne verdiyse ağzını burnunu kıracaksın en güzel adalet kendi adaletin... ondan sonra polis gereğini yapar:))))
ben sözlü tacizlere kulak tıkıyorum ama elle taciz edilsem indiririm suratına yumrugu bağırırım polis varsa kaçar o da heralde:)basıma gelmedi allah korusun çok iğrençtir bi duygu olduguna eminim..bazen yolda yiyecek gibi bakan tipler olur ya hani o zaman bile kendimi kötü hissediyorum hele babam yasındakiler bakınca üfff iyice sinir oluyorum pislikler ..
bu yazıyı yazan muhtemelen sapık ....sürekli sarkıntılık yapıyor galiba...bayanlar sussun ses çıkarmasın ben elleyim diyor..oh ne ala....
geçen yıl bir akşam saat 9 civarıydı eşimle birlikte ana caddede yürüyorduk eşimin elinden tutmuştum.ara caddeden biri çıktı yanımızdan geçerken popomo elledi.çok sinirlendim.kendi kendime şimdi bağırıp çağırsam eşimin başı belaya girecek diye ..eşimde 2 gün sonra yurtdışına gidecekti.ama ben dayanamadım.dönüp adama git ananı elle diye bağırdım.eşimde ne olduğunu anlayamadı birden.hemen herifin arkasından yakalayıp adamın ağzını burnunu dağıttı tabi.adam eşimin elinden zor kurtulup kaçtı.
neyseki kaçtı..eşiminde başı belaya girecekti.böyle sapıkların Allah belasını versin..birde eşim yanımda yaw ne cesaret...hala aklıma geldikçe sinirlenirim..noluyorsa elleyince anlamamdım gitti.....
bu yazıyı yazan muhtemelen sapık ....sürekli sarkıntılık yapıyor galiba...bayanlar sussun ses çıkarmasın ben elleyim diyor..oh ne ala....
geçen yıl bir akşam saat 9 civarıydı eşimle birlikte ana caddede yürüyorduk eşimin elinden tutmuştum.ara caddeden biri çıktı yanımızdan geçerken popomo elledi.çok sinirlendim.kendi kendime şimdi bağırıp çağırsam eşimin başı belaya girecek diye ..eşimde 2 gün sonra yurtdışına gidecekti.ama ben dayanamadım.dönüp adama git ananı elle diye bağırdım.eşimde ne olduğunu anlayamadı birden.hemen herifin arkasından yakalayıp adamın ağzını burnunu dağıttı tabi.adam eşimin elinden zor kurtulup kaçtı.
neyseki kaçtı..eşiminde başı belaya girecekti.böyle sapıkların Allah belasını versin..birde eşim yanımda yaw ne cesaret...hala aklıma geldikçe sinirlenirim..noluyorsa elleyince anlamamdım gitti.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?