Sarkmaya devam ederse napacağım?

Siz evlenip boşanmış olduğunuzu kimseye duyurmayın ki adamın kulağına gitmesin.Zaten yeterince tavrınızı koymuşsunuz. Azgın teke ne olacak!

Sanki öyle bir havanız var ki arayıs içindesiniz .
Bana sarkar mı diye yazmısınız ama sizinde bi bakıma begendim biri cıksada sarksa gibi algılıyorum yanlısmıyım,?Ciddi manada yani evlilik vs. şeklinde

şakamısın sen bu nasıl bir yorum nasıl bir algılama şekli bana sarkar mı diye sorarken kız endişesini anlatıyor yani bu hareketlerin devamı gelirmi şeklinde çok tuhaf insanlar var bu forumda cidden

benimde bu sabah şahit olduğum bir olay oldu uyku sersemi ilk anda idrak edemedim servise binen tesettürlü bir kız ama okul servisimi iş servisimi anlamadım yolun karşısında başka tesettürlü bir kız servis şöförü dışardaki kıza servise binen kız için çok güzelleşmiş bu kız kaçırırım ben bunu diye bağırıyordu ve 60 yaşlarında bir amcaydı muhtemelen tanıdıklar ama yinede o yaşlarda adamların bu tarz şakalar yapması bana hiç normal gelmiyor erkeklerin özellikle türkiyedeki erkeklerin yaşlandıklarında daha da tehlikeli olmalarını anlayamıyorum birde müslümanız ya biz nasıl müslümanlarsa artık günahları boyunlarına dışarı çıktığımda hep suratımda sert bir ifade var biri yanlışlıkla bile dokunsa parmaklarını kırarım

Neyin saflığı neyin konduramamışlığı Allah aşkına.Bir erkek bu kadar basit ucuz cümleyi kurabilme cesaretini nerden alıyor.Birine birşey kondurmana gerek yok.Herkesin bir ölçüsü sınırı o sınırlar içerisinde konuşması gerek.nİYETİ NE OLURSA OLSUN.
Zaten bir erkek tanımadığı,samimiyeti dahi olmadığı bir kadına iltifat etmemeli.Güzelliğini ordan almışsın dediği anda suratını asıp konuşmayı sonlandırmalıydın.
Adam sana resmen,her kadının bir zaafı vardır kimini parayla kandırırsın kimini kariyerle demek istemiş.

Baslıgi okuyunca vucudunuzun herhangi bir yeri sarkiyor önlem almak istiyosunuz sandim konu cok baskaymis
Ne yılış yılış bi adammış ya hic sevmedigim tip.
Sizi taciz boyutunda rahatsiz ederse patronlara sikayet ederim esinize soylerim falan deyip gozunu korkutun.
Yuzsuz arsiz birine benziyor bence boyle soguk sakalara devam edecek.

Bana sarkar mı diye yazmısınız ama sizinde bi bakıma begendim biri cıksada sarksa gibi algılıyorum yanlısmıyım,?Ciddi manada yani evlilik vs. şeklinde

yok artık bu nasıl bir algılayış biçimidir?

toplantı yapacaktık o yüzden konuşmayı sonlandıramadım ve de başıma ilk defa böyle bir şey geldi. 3 yıldır çalışıyorum kimse böyle bir cürette bulunmamıştı. cesareti sanrıım bastırılmışlığından alıyor.her gün muhattap olduğum abi bana 1 yıl nasıl davranacağını kestirememişti o kadar sert dururum.

sağ olun kızlar yardımlarınız için. gerekirse ses kaydı filan alacağım bir terbiyesizlik daha yaparsa. umarım yeltenmez....

Konuşmayı sonlandırmak demek,odadan çıkıp gitmek demek değildir canım.Bak boşanmışsın.Başından bir olay gelmiş geçmiş.Çalışan insansın.Bir erkeğin kullandığı cümlelerin sınırlarını anlaman gerekiyor.Ne demek imamın önündeydik şimdi.Haddini bil demen yeterli.

yok adamı analrım 50 yaşında 20 yaşıdnakıne göz koyuyor,salak derimde,hele birde hemcımselrımız yapıyor,ayyy bızım tanıdık var 50 yaşında eşinden ayrılmış,ee sneınde yaşın geçti bu arada yaşım 33,hemcinlerımızı anlamıyorum

doğru söylüyorsunuz bundan sonra anlarım, dün o şokla tepki verebildiğime bile şaşıyorum

Siz buraya niye üye oldunuz acaba? Üzerimizde psikolojik analiz mi ediyorsunuz nedir yani ?
Bir baska konuda da bir üyeye böyle sacmalamissiniz.. yok seni takip ediyorum öylesin böylesin yazmissiniz vs..

Siz buraya niye üye oldunuz acaba? Üzerimizde psikolojik analiz mi ediyorsunuz nedir yani ?
Bir baska konuda da bir üyeye böyle sacmalamissiniz.. yok seni takip ediyorum öylesin böylesin yazmissiniz vs..

Sizi ilgilendirmez

Dikkat et kendine çok geçmiş olsun muhattap olmamaya çalış
Terbiyesiz adam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…