Sanki öyle bir havanız var ki arayıs içindesiniz .
Bana sarkar mı diye yazmısınız ama sizinde bi bakıma begendim biri cıksada sarksa gibi algılıyorum yanlısmıyım,?Ciddi manada yani evlilik vs. şeklinde
Neyin saflığı neyin konduramamışlığı Allah aşkına.Bir erkek bu kadar basit ucuz cümleyi kurabilme cesaretini nerden alıyor.Birine birşey kondurmana gerek yok.Herkesin bir ölçüsü sınırı o sınırlar içerisinde konuşması gerek.nİYETİ NE OLURSA OLSUN.Kızlar her zamanki gibi bir manyak daha buldu beni. İş yerimden ilk defa muhattap olmak zorunda olduğum bir adam oldu. Vaktinde evlense benim kadar kızı olurmuş. İş için konuşuyorduk, memleket nere filan deyince, güzelliğinizi oradan mı aldınız dedi.Ben konduramadım başta. Sonra işte bende yetenek olsa sizi istediğim gibi yönlendiririm. Her insanın şifresi vardır kiminin para kiminin kariyer. Mesela ben öyle iyi oynarımki kendini bir anda benimle imamın karşısında bulursun. Ben, saftrik ben, konduramadım nasıl yani diye içimden sayıyorum. Sonra muhattaplığı kestm işime döndüm.Şaka ayağına benimle evlenir misin dedi bi anda. Buz gibi bi surat ifadesine büründüm.Anladı. Şey şaka yaptım filan dedi. Rahatsız oldum deyip sert sert baktım. Hay Allah mahcup oldum filan dedi. Komple yüzünü ter bastı. Açtı telefonundan çocuklarının fotosunu gösterdi bak evliyim demeye getiriyor kıvırmak için. Ben de laf sokmak için Allah analı babalı büyütsün dedim. Sonra diğer patronlar gelince, ara ara zevzek zevzek beni muhabbete katmaya çalıştı. Ruh gibi davrandım sonra gittiler. Evlenip ayrıldığımı da bilmiyor üstelik. Allah'tan bilmiyor yani. Bu şimdi böyle terbiyesizliğe devam ederse napacağım? Sanmıyorum daha cesaret edebileceğini de bu kadar pişkin olabildiğine göre hiç de belli olmaz. Ay yorumlarınıza ihtiyacım var çıldırıyorum bugün bitin...
Bana sarkar mı diye yazmısınız ama sizinde bi bakıma begendim biri cıksada sarksa gibi algılıyorum yanlısmıyım,?Ciddi manada yani evlilik vs. şeklinde
Neyin saflığı neyin konduramamışlığı Allah aşkına.Bir erkek bu kadar basit ucuz cümleyi kurabilme cesaretini nerden alıyor.Birine birşey kondurmana gerek yok.Herkesin bir ölçüsü sınırı o sınırlar içerisinde konuşması gerek.nİYETİ NE OLURSA OLSUN.
Zaten bir erkek tanımadığı,samimiyeti dahi olmadığı bir kadına iltifat etmemeli.Güzelliğini ordan almışsın dediği anda suratını asıp konuşmayı sonlandırmalıydın.
Adam sana resmen,her kadının bir zaafı vardır kimini parayla kandırırsın kimini kariyerle demek istemiş.
Konuşmayı sonlandırmak demek,odadan çıkıp gitmek demek değildir canım.Bak boşanmışsın.Başından bir olay gelmiş geçmiş.Çalışan insansın.Bir erkeğin kullandığı cümlelerin sınırlarını anlaman gerekiyor.Ne demek imamın önündeydik şimdi.Haddini bil demen yeterli.toplantı yapacaktık o yüzden konuşmayı sonlandıramadım ve de başıma ilk defa böyle bir şey geldi. 3 yıldır çalışıyorum kimse böyle bir cürette bulunmamıştı. cesareti sanrıım bastırılmışlığından alıyor.her gün muhattap olduğum abi bana 1 yıl nasıl davranacağını kestirememişti o kadar sert dururum.
Konuşmayı sonlandırmak demek,odadan çıkıp gitmek demek değildir canım.Bak boşanmışsın.Başından bir olay gelmiş geçmiş.Çalışan insansın.Bir erkeğin kullandığı cümlelerin sınırlarını anlaman gerekiyor.Ne demek imamın önündeydik şimdi.Haddini bil demen yeterli.
Bir kere bariz bir şekilde tersle o kimki sizinle bu diyaloğa giriyo neyse birazda siz sert olun açıkça burdan ekmek çıkmaz sana de ve azarla samimi konuşuyor izin vermenapabilirim peki öyle bişi olursa...
Siz buraya niye üye oldunuz acaba? Üzerimizde psikolojik analiz mi ediyorsunuz nedir yani ?
Bir baska konuda da bir üyeye böyle sacmalamissiniz.. yok seni takip ediyorum öylesin böylesin yazmissiniz vs..
Dikkat et kendine çok geçmiş olsun muhattap olmamaya çalış
Terbiyesiz adam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?