- 1 Ekim 2012
- 2.553
- 3.020
Kızlar her zamanki gibi bir manyak daha buldu beni. İş yerimden ilk defa muhattap olmak zorunda olduğum bir adam oldu. Vaktinde evlense benim kadar kızı olurmuş. İş için konuşuyorduk, memleket nere filan deyince, güzelliğinizi oradan mı aldınız dedi.Ben konduramadım başta. Sonra işte bende yetenek olsa sizi istediğim gibi yönlendiririm. Her insanın şifresi vardır kiminin para kiminin kariyer. Mesela ben öyle iyi oynarımki kendini bir anda benimle imamın karşısında bulursun. Ben, saftrik ben, konduramadım nasıl yani diye içimden sayıyorum. Sonra muhattaplığı kestm işime döndüm.Şaka ayağına benimle evlenir misin dedi bi anda. Buz gibi bi surat ifadesine büründüm.Anladı. Şey şaka yaptım filan dedi. Rahatsız oldum deyip sert sert baktım. Hay Allah mahcup oldum filan dedi. Komple yüzünü ter bastı. Açtı telefonundan çocuklarının fotosunu gösterdi bak evliyim demeye getiriyor kıvırmak için. Ben de laf sokmak için Allah analı babalı büyütsün dedim. Sonra diğer patronlar gelince, ara ara zevzek zevzek beni muhabbete katmaya çalıştı. Ruh gibi davrandım sonra gittiler. Evlenip ayrıldığımı da bilmiyor üstelik. Allah'tan bilmiyor yani. Bu şimdi böyle terbiyesizliğe devam ederse napacağım? Sanmıyorum daha cesaret edebileceğini de bu kadar pişkin olabildiğine göre hiç de belli olmaz. Ay yorumlarınıza ihtiyacım var çıldırıyorum bugün bitin...