Sarma icin aglarmi insan :)

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.998
37.471
548
29
24 hafta gebeyim bu zamana kadar aserme gibi bi durum yasamadim elbette canimin istedigi seyler oldu ama aglicak kadar degil hatta umursamazdim.bugun annemle halamlara gittik halamin her yemegi güzeldir bu arada.halam.sarma dolma yapiyodu bende oturdum beraber yaptik sonra halam ocaga verdi tencereyi annemde hadi gidelim dedi halam kal dedi ama annem olmaz dedi bana bari sen kal dedi ALLAH var bende annem kalkinca oturmaya cekindim sonra yolda bogazim falan doldu aglamak uzereyim yiyemedigim icin ama annem yanimda oldugi icin agliyamadim eve geldim morelim bozuk tabi esim sordu noldu die yok bisi desemde inanmadi israrla noldunu sordu bende sarma yiyemedim demeye kalmadan gözyaslarim sular seller gibi akti esim sarildi sana aliyim dedi ama ben bitek halamin sarmasini istedim sonra esim annemi aradi durumu anlatti annemde halami halam tabi cok kizdi insan halasindan cekinirmi demis sonrada esimi cagirdi esim gitti getirdi bana sarmayi dolmayi afiyetle yedim ama hala olayin etkisindeyim kendime inanamiyorum resmen yemek icin agladimya boyle bisi varmi :)))

Sen hamilesin deli misin, bir daha sakın böyle yapma, canın istemiş yiyeceksin tabi, kendine ve bebeğe eziyet etme.
Ayrıca ben hamile değilim yine de sarma için ağlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…