- 15 Temmuz 2014
- 1.460
- 603
- 108
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
ben öyle okumuştum bir yerde bu yüzden olurmuş...yemeği canının çok çekmesi de bu sebeptendir...Demir eksikligi yuzundenmi boyle oldim yani
ben öyle okumuştum bir yerde bu yüzden olurmuş...yemeği canının çok çekmesi de bu sebeptendir...
Hmm olabilir demir hapi vermisti dr ama kullanmamistim benben öyle okumuştum bir yerde bu yüzden olurmuş...yemeği canının çok çekmesi de bu sebeptendir...
çünkü vucudun kan istiyor bunuda yiyeceklerden karşılarsın yiyeceklerde de vitamin var...vitaminsiz kalırsan kan eksikliği olur bunu beynin sana böyle aş ermelerle haber veriyorHmm olabilir demir hapi vermisti dr ama kullanmamistim ben
vaybe oyuzdenmis demekki bunda sonra canim ne isterde hiccekinmeden yicem bugun o sarmayi yemeseydim icime dert olucakti oyuzdn yicem bnde :)çünkü vucudun kan istiyor bunuda yiyeceklerden karşılarsın yiyeceklerde de vitamin var...vitaminsiz kalırsan kan eksikliği olur bunu beynin sana böyle aş ermelerle haber veriyor
ye çünkü bebeğin yiyor o yemeği....yani sen yiyorsun ama bebeğin vitamin alıp kanlanıp canlanıyor...zaten doğumdan sonra aş erme yok oluyor.çok kadın bebeğini emzirirken çok kilo verir çünkü sütünü vererek te paylaşıyor kanını...bir belgesel izlemiştim bütün dişi memeli canlıların o bembeyaz sütü kıpkırmızı kan olduğunu gördüm ama Allahın işi işte yavru anneden sütü içerken beyaz oluyor...yani süt aslında kırmızı.doğumdan sonra saçların döküle bilir buda çok kansız kaldığın için olur saç kökleri kandan beslenir...ama korkma bir kaç ay sonra dökülme duruyor sen yeteri kadar kanlanınca ...hatta daha canlı çıkıyor saçlarvaybe oyuzdenmis demekki bunda sonra canim ne isterde hiccekinmeden yicem bugun o sarmayi yemeseydim icime dert olucakti oyuzdn yicem bnde :)
Haklisin .ben sacimidan hic umudum yok ama ya hem uzamiyo hem cansiz gozukuyo hemde dokuluyo ben nede yapsam sacim canlanmaz die dusunuyorumye çünkü bebeğin yiyor o yemeği....yani sen yiyorsun ama bebeğin vitamin alıp kanlanıp canlanıyor...zaten doğumdan sonra aş erme yok oluyor.çok kadın bebeğini emzirirken çok kilo verir çünkü sütünü vererek te paylaşıyor kanını...bir belgesel izlemiştim bütün dişi memeli canlıların o bembeyaz sütü kıpkırmızı kan olduğunu gördüm ama Allahın işi işte yavru anneden sütü içerken beyaz oluyor...yani süt aslında kırmızı.doğumdan sonra saçların döküle bilir buda çok kansız kaldığın için olur saç kökleri kandan beslenir...ama korkma bir kaç ay sonra dökülme duruyor sen yeteri kadar kanlanınca ...hatta daha canlı çıkıyor saçlar
Kansizlik bide normaldede vardi bende iyice kansizlastim demekki su kan ilaclarida midemi cok bulandiriyodi ve kusuyodum oyuzden biraktim icmeyi suan tek kullandigim decavit bide devit 3 .vitaminleriHaklisin .ben sacimidan hic umudum yok ama ya hem uzamiyo hem cansiz gozukuyo hemde dokuluyo ben nede yapsam sacim canlanmaz die dusunuyorum
Yok aglama nie aglicaksinkiBen de ağlayım mı şimdi
Benim de canım istedi o yüzden:)Yok aglama nie aglicaksinki
Ya canim kiyamam hamilemisin sende yoksa oyle caninmi cekti :))Benim de canım istedi o yüzden:)
Hamileyim canım ama onla ilgili değil muhtemelen,hamile değilken de canım 7/24 sarma isteyebiliyor.Ennn sevdiğim yemektir:)Ya canim kiyamam hamilemisin sende yoksa oyle caninmi cekti :))
Aynen bnde cokk severim sarmayi ama aglicak kadar degildi iste :)Hamileyim canım ama onla ilgili değil muhtemelen,hamile değilken de canım 7/24 sarmaisteyebiliyor.Ennn sevdiğim yemektir:)
bazı ilaçlar kişide mide bulantısı yapar demek ki onu bünyen kaldırmıyor...doktoruna anlat bunu ilacı değiştirir..saçların içinde vitamin yani B 12 vitaminleri eksiktir...yada önce tam kan sayımı yaptır bütün eksiklik çıkar ortaya...Haklisin .ben sacimidan hic umudum yok ama ya hem uzamiyo hem cansiz gozukuyo hemde dokuluyo ben nede yapsam sacim canlanmaz die dusunuyorum
Çok tatlısın[/QUOTE tesekkur ederim sizlerde oylesiniz :))))
Cok tatliyim ben sizde tatlisiniz :)Cok tatlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?