Sarma icin aglarmi insan :)

çünkü vucudun kan istiyor bunuda yiyeceklerden karşılarsın yiyeceklerde de vitamin var...vitaminsiz kalırsan kan eksikliği olur bunu beynin sana böyle aş ermelerle haber veriyor
vaybe oyuzdenmis demekki bunda sonra canim ne isterde hiccekinmeden yicem bugun o sarmayi yemeseydim icime dert olucakti oyuzdn yicem bnde :)

vaybe oyuzdenmis demekki bunda sonra canim ne isterde hiccekinmeden yicem bugun o sarmayi yemeseydim icime dert olucakti oyuzdn yicem bnde :)
ye çünkü bebeğin yiyor o yemeği....yani sen yiyorsun ama bebeğin vitamin alıp kanlanıp canlanıyor...zaten doğumdan sonra aş erme yok oluyor.çok kadın bebeğini emzirirken çok kilo verir çünkü sütünü vererek te paylaşıyor kanını...bir belgesel izlemiştim bütün dişi memeli canlıların o bembeyaz sütü kıpkırmızı kan olduğunu gördüm ama Allahın işi işte yavru anneden sütü içerken beyaz oluyor...yani süt aslında kırmızı.doğumdan sonra saçların döküle bilir buda çok kansız kaldığın için olur saç kökleri kandan beslenir...ama korkma bir kaç ay sonra dökülme duruyor sen yeteri kadar kanlanınca ...hatta daha canlı çıkıyor saçlar

Haklisin .ben sacimidan hic umudum yok ama ya hem uzamiyo hem cansiz gozukuyo hemde dokuluyo ben nede yapsam sacim canlanmaz die dusunuyorum

Haklisin .ben sacimidan hic umudum yok ama ya hem uzamiyo hem cansiz gozukuyo hemde dokuluyo ben nede yapsam sacim canlanmaz die dusunuyorum
Kansizlik bide normaldede vardi bende iyice kansizlastim demekki su kan ilaclarida midemi cok bulandiriyodi ve kusuyodum oyuzden biraktim icmeyi suan tek kullandigim decavit bide devit 3 .vitaminleri

bazı ilaçlar kişide mide bulantısı yapar demek ki onu bünyen kaldırmıyor...doktoruna anlat bunu ilacı değiştirir..saçların içinde vitamin yani B 12 vitaminleri eksiktir...yada önce tam kan sayımı yaptır bütün eksiklik çıkar ortaya...

Hamilelik psikolojisi o kadar farklı ki.

Hamile iken rüyamda lahana sarması gördüm ailemle farklı şehirlerde yaşıyoruz. Rüyamda annemlerdeyim ve tencereyi açıyorum sıcacık lahana sarması. Tabij görmemle uyanmam bir oluyor. Benim de baya moralim bozulmuştu, sonrasında görümcem bugün lahana sarması yapıcam gel deyince hıçkıra hıçkıra ağlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…