Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sarmsak, sarmsak, sarmsak

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dilekumur

ölerek sonsuza doğuyoruz
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
164
4
296
43
Diğer
kesinlikle tasiye ediyorum.evet bilinmeyen bir sey degil ama bugune kadar sarimsak kurunu duzenli olarak kullanipta faydasini gormeyen kiomse olmadi cevremde.bu bir gercekki sebebi bilinemeyen sac dokulmesi cok fazla yayginlasti biz yeni nesilde,kullandigimiz urunlerden veya stres onemli bir faktor tabi.ama bir bardak hakiki zaeytin yaginin icine bir buyuk bas sarimsagi ezip iki gun beklettikten sonra saciniza masaj yaparak uygularsaniz ve bunu iki gunde bir yapmaniz gerekiyor,cikan saclarinizi buyuk bir mutlulukla goreceksiniz.bir iki denemden sonra insan bikabiliyor ama tavsiyem mutlaka sabredin ve deneyin

benm sacımda nce tellı kıvırcık ve yaglı ,ince tellı saclar ıcın yag bakımı dogru olmuyor kızlar ınce tellı saclar yag bakımı kaldırmıyor dokuyor. bakım yaparken dikkatli olalaım
bir sac turune uyarken digerine uymuyor

benimde kaşım okulda yarılmıştıı 4 dikiş atılmıştı küçüktüm o zaman. hala izi var dikiş atmak için tabi o bölgeyi jilete vurmuşlardır berbat bi görüntüydüü.. dikişlerim alındıktans nra iyileştkten snra annem sarımsak sürmüştüü.. bayağı bi yara ksımını örtmüştüü yine bi açıklık var tabi ama kaşlarım örtüyoo sarımsağın yararı olmştu biraz yanmştı o kdr:))) sarımsak işe yarıyo gerçekten..

kıvırcık ve yaglı saclar için ne gibi bir problem çıkarır bilmiyorum kızlar ama tek bildiğim yeni saç oluşumunda daha iyisini görmedim.iki günde bir denemenizde bir sakınca oldugunu sanmıyorum.evet kokusu var ama ben gündüzleri yapmayı daha uygun buluyorum 3 saat kadar bekliyorum eğer vaktim varsa.zaten yıkadıktan sonrada kokusu gidiyor.ısrarla denemenızı tavsiye ediyorum.

ne demek arkadasim tavsiyem bir ise yaradiysa ne mutlu
bende denedim ve sonucu gordum
o yuzden siddetle tavsiye ediyorum

Yararlı ve etkili bir bilgiyi bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim canım.
Uygulayıp iyi netice alanların da paylaşıma katkıda bulunmaları çok önemli.
Bu kür erkek kelliğine de çözüm olabilirmi ki?
Oğlumun denemesini isterim ama yüzde yüz netice alacağından emin olmadan
denemeye razı olmaz. Uygulamaya razı edebilirsem - İnşaallah güzel sonucu
sizlerle paylaşırım.
Bu küre ihtiyacı olan herkesin - mutlu sona ulaşmasını dilerim.
a.s.

ya arkadaşlar saçımda bi sorun yok inşallahda zamanla olmaz daha gencim :) karşlarda belli kısımlarda boşluk oluyo ve o kısımlar dolmuyo yanı bende öle sizi bilememde bu kür acaba kaşlar için uygulayabilirmıyıs?

üç gün gibi bir sürede hemde bu kadar kolay bir biçimde bu kadar memnun kalıyorsanız ben alır bir kilo sarımsağı çiğ çiğ yerim bilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sarımsak çok faydalı biliyrum.inanıyorumda.ama kızlar çok kısa değil mi bu zamn.
ama ne güzel demek sende bu kadar kısa zamnda fayda sağlamış.
mutlu oldum valla çok.
kapalı değilsen o hani demişin ya küçük küçük saçlarım çıktı bi resim çekip koysan mümkünse olmaz mı dadaşkızı

zaten ilk çıkan saçlar bebek saçı gibi çıkıyor:) 2 cm kadar olanlar beyaz yada çok açık sarı çıkıyor. o nedenle resimde görünmüyor uzadıkça anasaçrengini alıyor. bende saçkıran vardı 1 ay boyunca hiç birşey yapmadım 1 y sonunda sarımsak sürdüm ertesi gün tüylendi 1 hafta içinde 1 cm kadar uzadı ve tamamı doldu. şimdi 5 cm kadar oldular.ben de srekli dökülen saçlarım için bir çözüm olur mu diye düşünürkn burayı okudum.şimdi hazır işsizken saçlarımın dibine sarımsak sürmeyi düşünüyorum.

gercekten yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
benim saç problemim kalmadığı halde
düzenli olarak kullanıyorum.
benim ön tarafta küçük bir açıklık olmuştu,
ama saçlarımı topladıgımda belli oluyordu.
şuan sanki hiç dökülmemiş gibi şükürler olsun.
bu arada zeytın yagı varolan sacları guclendırmek için
sarımsaksa yenı saç olusumunu sağlıyor.
ikisinin bir arada kullanılması daha uygun geliyor bana.
ama sadece sarımsakta kullanabilirsiniz.
bu arada paylaşımlarınızı bekliyorum.fayda görenler
lütfen yazsın.
uzun ve gür saclar dileğiyle

evet kesinlikle sarımsağın saçları çıkardığını gözlerimle gördüm.benim erkek kardeşimin kafasının yan tarafında para büyüklüğünde saçkıran olmuştu.kepkeldi yani bildiğiniz.sonra nenemler sarımsağı ikiye kesip hergün o bölgeye sürdüler.çok kısa bi süre sonra saçları çok sağlıklı bişekilde çıkmıştı..o yüzden bende yapcam bu bakımı.yalnıızzz benim saçlarıma yağ bakımları iyi gelmiyo..ben sadece sarımsağı ezip o şekilde sürcem saç diplerime..sonuçları paylaşalımmm...:teytey:

benim de yan taraflarda bayağı bir syrelme var. sarımsağı ortadan kesip 2günde1 seyrek yerlere süreceğim bakalım ne olacak :S arkadaşlarımın yanında leş gibi kokucam tahmin ediyorum ama yapacak bir şey yok başka :))

koku yıkayınca gidiyor ama psikolojik olarak yıllarca burnunda kalıyor. bende ilk uyguladıktan sonra ertesi gün ilkokuldaydım okula gittim ki bizim okulun dışlama huyu çok fenaydı gaz çıkarsan dışlarlardı kimse farketmedi bile:)

arkadaşlar bende daha önce sarımsağı kullandım gerçekten çok faydasını da gördüm.az önce bi sitede okudum ve kokusundan muzdarip olan arkadaşlar için paylaşayım dedim.Saçınızı yıkarken sarımsak ve zeytinyağı ya da artık neyle kullandıysanız şampuandan önce limon suyu sürerseniz kokuyu azaltıyormuş yerimseniben ben henüz denemedim ama tekrar sarımsak kürüne başlamayı düşünüyorum bir kaç güne kadar bu şekilde uyguluycama.s

arkadaşım paylaşım için teşekkürler ben direk sarımsağı sürüyordum kafama faydasını gördüm ama zaman zaman erindiğim için yapmıyorum acayip saç takıntım var ince telli ve önleri sürekli gözüme seyrek geliyor o dediğin formülü yapacağım bir sorum var acaba saçtan yağı durulamak zor oluyormu ben ayrıca çam terebentin kullanıyorum ve sadece tek sefer yıkıyorum 1 kere yıkamak yeterlimi acaba?

ya aslında denemedim ama aklıma bir fikir geldi sık sık sarımsak kullanıyorum saçlarımda saçkıran çıktı yine :) maydanoz normalde sarımsak kokusunu ellerimizden çıkarıyor bunu biliyorum ve sarımsak soyduğumda özellikle turşu yaparken ellerimdeki saımsak kokusunu çıkarmak için maydanozla ovuyorum geçiyor. maydanozu haşlayıp suyunu sarımsak küründen sonra saçlarımıza uygulasak onun kokusunu da alır gibi geliyor bana.dur yarınki uygulamada bi deneyim sonuçları yazarım.

arkadaşım saçı yağdan arındırmanın çok kolay bir yöntemi var
sacını ıslatmadan önce şampuanı sacının tamamına sürüyorsun.
daha sonra ıslatıp yıkıyorsun bu işlemden sonra ikinci kez bile yıkamana gerek yok
çünkü yağ akıp gidiyor.
ve kokusuna gelince sacınızı ıslatmadıgınız sürece
sarımsagın kokusunu almanız mümkün değil.
koksa bile bence değer

sağol dilek hiç duymamıştım yağı arındıracağım diyesaçlarım yıpranır diye hep çekimser kaldı evde hakiki yağım vardı saçıma kullanmaya korkunca salatada harcıyordum artık saçıma süreceğim tekrar teşekkürler

dilekumur bir soru daha soracağım eğer rahatsız olmazsan şimdi o karışımı yapınca kaç gün içinde tüketeceğiz acaba yoksa bitinceye kadar kullanabilirmiyiz acaba illa tek seferdemi kullanacağız bir de ben şampuanıma çam terebentin koymuştum yağladıktan sonra onunla mı yıkasam yoksa normal bir şampuanlamı bu arada iki soru oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…