Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sarmsak, sarmsak, sarmsak

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
2 aydır kullanıyorum saçlarımı yumuşacık yaptı ama dökülme devam ediyor

canım ozaman senın sac dokulmen kansızlıktan kaynaklanıyordur..bence bı tahlıl yaptır ılaclarını kullan..ek olarak bunları yaparsın ozaman duzelıcegıne ınanıyorum

Arkadaslar biraz acayip bi soru olacak ama simdi bu zeytinyağı sarımsak karısımını yaptık, sacımıza sürerken sadece yağ kısmını mı sürücez yoksa böyle tane tane sarımsaklarla birlikte mi sacımıza sürücez öyle o sarımsaklar cıkar mı ki sactan cok mu cahilim nee

allahım bu nasıl bir koku yarabbim şuanda ilk kez yaptım ama koku dayanılcak gibi değil yıkadıktan sonrada kalırsa mahvolurum bari işe yarasa..ölüyorumm kokudannnnnn

evt bi mucize sarımsak.dökülmeyi kesiyor bıçak gibi.minoxil bioxin hepsini denemiş bir insan olarak kesinlikle sarımsak ve zeytinyağı bende çok işe yaradı.koku falan kalmıyor iyice yıkadıktan sonra.o kadar kokuya da dayanıcaz artk napalım yoksa kellik daha kötü

en çok sürerken kokuyor saçınızı yaptıktan sonra iyice sarın koku yayılmaz:s beni koku çok rahatsız etmio da acaip acıkıyorum ne hikmetse:s iştahımı açıo kokusu:) saçınızı karanfilli suyla yıkayın hem o da saça cok faydalıymış dökülmeyi engelliyormus hem kokusunu önlüyor dökülmem azaldı sanki..Daha yeni ama baya farketti . ben ufak kavanoza koydum azcık sarımsak tek tepe bolgeme sürüyorum. sarımsagı dovdugum için diş fırcasıyla sürüorum kafama hem rahat oluyor hem iyce yediriyorum.

bende sarımsagı zeytinyagıyla birleştirip sürüp 15 dk bekletiyorum faydaısnı gördüm

ben kullandım zigavus şampuanı çok memnunum saç dökülmem durdu sarımsağın saça faydasını biliyordum zaten zigavustan vazgeçmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…