canım,
öyle uzun süreli kullanmak için hazırlama
yani sana bir hafta yetecek kadar
zaten haftada üç kez uyguluyorsun.
4-5 diş sarımsağı ezip ıkı su bardağı zeytım yağının içinde bir gün bekledikten sonra kullanmaya başlıyorsun.
bu miktar zaten üç kullanımlık.
bittiğinde tektar hazırlıyorsun.
eger cok miktarlarda yaparsan
güz geçtikçe sarımsağın kokusu ağırlaşıyor.
haftalık yapman en güzeli.
ben şuan saçıma sadece sarımsak sürdüm.
beklerken size cevap yazıyorum.
arkadaşlar sonuçları yazarsanız çok memnun olurum.
2 su bardağı zeytinyağı çok değil miii!!! hemde 3 kullanımlık..bence çok çok faazla.bu yağlı bakımları kafanızı yıkar gibi kullanmayacaksınız arkadaşlar.pamuk yardımıyla bir kabın içine çok az miktarda hazırladığınız z.yağı ve sarımsak karışımın saçlara sürebilirsiniz.ama dediğim gibi çok az pamuğa alarak saçlara sürün.o kadar yağ gözenekleri tıkar ve saçtan arındırmakta çok zor olur arındırcam derken saçları iyice yıpratırsınız..bence o miktar çok fazla..bi daha düşünün derim ben..
2 su bardağı zeytinyağı çok değil miii!!! hemde 3 kullanımlık..bence çok çok faazla.bu yağlı bakımları kafanızı yıkar gibi kullanmayacaksınız arkadaşlar.pamuk yardımıyla bir kabın içine çok az miktarda hazırladığınız z.yağı ve sarımsak karışımın saçlara sürebilirsiniz.ama dediğim gibi çok az pamuğa alarak saçlara sürün.o kadar yağ gözenekleri tıkar ve saçtan arındırmakta çok zor olur arındırcam derken saçları iyice yıpratırsınız..bence o miktar çok fazla..bi daha düşünün derim ben..
canım bencede zaten z.yağı ve sarımsak süper bi bakım..bende kesinlikle tavsiye ederim..ama az bir miktar sürülmeside yetiyor.ben yağlı bakımlardan pek memnun kalamıyorum.o yüzden sadece saçıma sarımsak sürmeye başladım.geçen hafta sonu yapmıştım kokusuda iki günde gitti tamamen zaten..bu hafta sonu yine sürücem saç diplerime düzenli kullanmayı istiyorum bakalım sonuç alabilecekmiyim..yerimsenibenevet eğer sen yazmasaydın farkedemezdim
yanlış yazmışım
iki su bardağı değil,bir su bardağı zeytin yağı kullanılıyor.
fakat bu miktar tek kullanım için değil bir hafta boyunca uygulanması gereken miktar .
yani bir su bardağı zeytınyağı ve sarımsak karışımını üç kez kullanıyorsun.
ayrıca saç diplerine ve saçın tamamına uygulanıyor.
ayrıca sen yazdıktan sonra eşimin kardeşi doktor ona sordum.
zeytinyağının veya herhengi bir diğer yağın gözenekleri tıkamak gibi bir etkisi yokmuş.
bu konuda bilgim olmadığı için ona danışmadan yazmak istemedim.
yani
tekrar söylüyorum
zeytin yağı sacların bakımını yapıyor
sarımsak ise yeni saç oluşumunu sağlıyor
ikisi farklı şeyler.
merhaba bayanlar
sarımsağın faydalarını bende duydum tam başlamaya karar vermiştim ki....sarımsak olansaçları döker olmayan yerden saç çıkarır dediler duraklayı verdim napimm:)) zaten üst hepten açıldı napıcam bilemiyorum..
arkadaslar bende hergun bı tane sarımsak yutmayı dusunuyorum.saclarım cok dokuluyor.sızce faydası olurmu
tansiyonun düşükse sorun yaşarsın tatlım ayrıca bütün sarımsak miğde ağrısınada neden olabilir. sarımsak antibiyotik gibi olduğu söylenir. yemeklerine filan kat derim ben sana ama haricen kullanıldığında çok faydası oluyor bundan eminim.benim tansiyonum 8-4 olduğu için sarımak yiyemiyorum daha da düşürüyor halsizlik yapıyor. al sarımsağı böl ikiye sür saçlarına yada bi kavanozda zeytinyağının içine koy bi kaç gün bekle sür saçına dökülme azalacaktır.
kokusundan korkma yıka kurut kuruttuğunda asla koku kalmıyor eğer yinede kalır dersen maydanozu kaynat suyuyla durula saçlarını hiç kokmaz.ben denedim maydanoz suyunu hiç koku kalmıyor.
madem kokusu kalmıyor kesınlıkle yapıcam cnm.tekrar cok sagol ...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?