Şartlar herseye engelmi

Gamzemss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
92
18
3
42
Günaydın herkese kızlar bişey daniscaktim bebek adusunuyorum alah izin verirse tabi çalışıyorum suan isim Sekreterlik ama çok yoğun koşusturmacayla geçiyo işler is stresi de var bi yandan maddi olarakta pek iyi degilz bu dönem kv kp köyde bir yaşıyorum eğer gebe kalırsam surekli evde durucam çalışmamayi düşünüyorum kv aylarca evde durmak kabus gibieğer onların gitmesini beklemem 6 ay daha beklemem lazım ama bebekte çok istiyorum şartlarda ortada kızlar hem çalışıp hem hamile kalsam çokmu zorlanırım kışta geliyo yolda izde Gel git usutmektendé korkuyorum kafam karıştı iyice

Yemene icmene dikkat edip sıkı giyindikten sonra hic bisey olmaz Allahin izniyle.

Yemene icmene dikkat edip sıkı giyindikten sonra hic bisey olmaz Allahin izniyle.

Öyle yapcam gibi duruyo çünkü bebek çok istiyorum bebeğim yok henüz iki denemede dusuk oldu korkuyorum o yüzden sağlam karar vermek istiyorum bakalım bebek sevgim ağır basacak gibi geliyo

Maddi sıkıntılarınız var, işinizden memnun değilsiniz, kayınvalideyle yaşıyorsunuz. Şartlar olgunlaşmamış bence. Yaşınız uygunsa biraz daha beklenmeli gibime geldi.

Kv ile köyde beraber yaşıyorsun,maddi sıkıntı var,işin yoğun. Sence Bebek için uygun Zaman mı. Sırf istiyorum diye Bebek yapılmaz ki. Bencillik bence. İli bırakacaksın durum iyice sıkışacak maddi sıkıntı kocanla Aranı açacak. Evde oturmaktan adama saracaksın,mutsuz olacaksın,masraflar artacak hemde tahmin etmediğin kadar adam bunalacak sana çatacak. Resmen kaosa gider yani

Hamile haliyle cok calışan kadınlarımız var.
Niye çalışmam diyorsunuz ki.
Çalışın bence cok daha iyi olur. Hemde tıkılıp hantallaşmaktansa.

Maddi sıkıntılarınız var, işinizden memnun değilsiniz, kayınvalideyle yaşıyorsunuz. Şartlar olgunlaşmamış bence. Yaşınız uygunsa biraz daha beklenmeli gibime geldi.
Ah genç olsam 28 yaşındayım malesef

Hamile haliyle cok calışan kadınlarımız var.
Niye çalışmam diyorsunuz ki.
Çalışın bence cok daha iyi olur. Hemde tıkılıp hantallaşmaktansa.
Tabi çalışmak daa iyi bn pıhtılaşma iğnesi yaptırmam lazim hergün gebe kalırsam çalıştığım yer kışın soğuk olur usuturm dilde korkuyorum bi yandan

Hamile kalsan zaten 6 aylik olana kadar calisabilirsin. O ara kv falan gider sende evde olursun iste. Hem oyle hemen isteyince olmuyor zaten.
Allah ne zaman nasip ederse...

Tabi çalışmak daa iyi bn pıhtılaşma iğnesi yaptırmam lazim hergün gebe kalırsam çalıştığım yer kışın soğuk olur usuturm dilde korkuyorum bi yandan
Kendinizde yapabilirsiniz iğnenizi.
Arkadaşımdada var bu sorun. Göbeğinden yapıyordu.

O zaman hamile kaldıgınızda cıkıp evde oturursunuz.

Hamile kalsan zaten 6 aylik olana kadar calisabilirsin. O ara kv falan gider sende evde olursun iste. Hem oyle hemen isteyince olmuyor zaten.
Allah ne zaman nasip ederse...
Tabi ki rabbim vericek önce belki kalırım denersel Die plan yaptım kendimce

Aynen canım en mantıklısı insalah kalisim hamile çok istiyorum hemde cok

ben de yazacaktım yaşınız genç

önce hayatınızı bağımsızlaştırın sonra bebek

bir de doğumdan iki hafta öncesine kadar çalıştım

otobüsle şehir dışına da gittim gece falza mesai de yaptım

hatta amirim doğum zinnide olduğu için daha önce yapmadığım onun işlerini de yaptım

stres dersen stresin dibinde bir mesleğim var gelen herkes mutsuz ve en ufak bir ihmalde gideceğin yer ağır ceza mahkemesidne yargılanmak

telefonda birileri ile de kavga ettim bu süreçte neler neler

bu arada da yaşım 30 bebek de tüp bebekti

ama gayet de uyumlu huzurlu bir bebeğim vardı

kendinizi daha hamile kalmadan doldurmnayın

önce bir hamile kalın şartlar ağır gelir mi gelmez mi bakarsınız

Anlıyorum canım zor şartlarda geçmiş
Anlıyorum canım zormuş sartlarin gebeliklerin problemli geçtiği için korkuyorum aslında rabbim yiyecek ekmeği varsa bu dünyada elbet yaşatır

Ya çok değil tabidé hayalim hep erken anne olmaktı rabbim nasip etmedi şimdide ok istiyorum ama işte kv ile evde kalmak istemiyorum

Hala çok değil diyosun kv çok yormuş demekki seni.
Canım gençsin genç çıtırsın hatta

Madem kvyi istemiyosun ayrı eve çıkın bu ev onların olsun

Zor değil ki bu

Hala çok değil diyosun kv çok yormuş demekki seni.
Canım gençsin genç çıtırsın hatta

Madem kvyi istemiyosun ayrı eve çıkın bu ev onların olsun

Zor değil ki bu

Canım kv kp emeklileri yok malesef çıksak bile iki ev gecindirmek zorunda kalacak Die eşim çıkmak istemiyo bn çok istiyorum kv hiç sevmiyorum bencil bi kadın kp aynı maddi olarak bize bagimlilar

Canım kv kp emeklileri yok malesef çıksak bile iki ev gecindirmek zorunda kalacak Die eşim çıkmak istemiyo bn çok istiyorum kv hiç sevmiyorum bencil bi kadın kp aynı maddi olarak bize bagimlilar

Ee otursunlar köylerinde ozaman.
Özlerlerse gelip 1hafta kalsınlar 6 ay çok fazla

KV birlikte yaşıyorum ama şehirde köyde kalıyo kışın onlar yazın geliyo 6-7ay aynı evdeyız evlendiğinmdn beri çalışıyorum birazda aynı evde kalmamak için çalışmak daha iyi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…