Kalmıyorlar canım köyde ev derme çatma soğuk olur diyolar istemiyorlar ayrı ev eşimi de ikna ediyorlar bi şekilde benim aynı ev istemediğimde biliyorlar
KV birlikte yaşıyorum ama şehirde köyde kalıyo kışın onlar yazın geliyo 6-7ay aynı evdeyız evlendiğinmdn beri çalışıyorum birazda aynı evde kalmamak için çalışmak daha iyi oluyo
Şimdi anladım Canım. Valla şartlar baya sıkıntılı ama tabi yaşın da önemli 20 li yaşlardaysan kesinlikle bekle derim ama 30 lardaysan ilerde oluşabilecek tüm Sıkıntıları göz önüne alarak cesaret edebilirsin
Kalmıyorlar canım köyde ev derme çatma soğuk olur diyolar istemiyorlar ayrı ev eşimi de ikna ediyorlar bi şekilde benim aynı ev istemediğimde biliyorlar
Aynen canım aklıma gelmemişti eşimle çok kavgalarimiz oldu bu konu yüzünden kv hazırcı kp aynı büyüklük yapamıyorlar hiç biz kendi yagımızda kavrulmaya caliayoruz
Aynen canım aklıma gelmemişti eşimle çok kavgalarimiz oldu bu konu yüzünden kv hazırcı kp aynı büyüklük yapamıyorlar hiç biz kendi yagımızda kavrulmaya caliayoruz
Eşim de onların gazını geliyo onlar gitmek istedikleri için esimde bahaneler yaratıyor bana çok bencillier az evde bi gerginlik olsa direk eşimé söylerler kadinla konuşalım bişey paylaşım gelmiyor