Şartlar herseye engelmi

Ee otursunlar köylerinde ozaman.
Özlerlerse gelip 1hafta kalsınlar 6 ay çok fazla
Kalmıyorlar canım köyde ev derme çatma soğuk olur diyolar istemiyorlar ayrı ev eşimi de ikna ediyorlar bi şekilde benim aynı ev istemediğimde biliyorlar

KV birlikte yaşıyorum ama şehirde köyde kalıyo kışın onlar yazın geliyo 6-7ay aynı evdeyız evlendiğinmdn beri çalışıyorum birazda aynı evde kalmamak için çalışmak daha iyi oluyo
Şimdi anladım Canım. Valla şartlar baya sıkıntılı ama tabi yaşın da önemli 20 li yaşlardaysan kesinlikle bekle derim ama 30 lardaysan ilerde oluşabilecek tüm Sıkıntıları göz önüne alarak cesaret edebilirsin

Kalmıyorlar canım köyde ev derme çatma soğuk olur diyolar istemiyorlar ayrı ev eşimi de ikna ediyorlar bi şekilde benim aynı ev istemediğimde biliyorlar

Pardonda bugüne kadar nasıl kalıyolarmış ?
Prefabrik evler var hazır yapılı alın onlardan otursunlar yep yeni sıcacık

Pardonda bugüne kadar nasıl kalıyolarmış ?
Prefabrik evler var hazır yapılı alın onlardan otursunlar yep yeni sıcacık

Aynen canım aklıma gelmemişti eşimle çok kavgalarimiz oldu bu konu yüzünden kv hazırcı kp aynı büyüklük yapamıyorlar hiç biz kendi yagımızda kavrulmaya caliayoruz

Aynen canım aklıma gelmemişti eşimle çok kavgalarimiz oldu bu konu yüzünden kv hazırcı kp aynı büyüklük yapamıyorlar hiç biz kendi yagımızda kavrulmaya caliayoruz

Canım hangi şehirde köyleri ?
2.el prefabrik 7-8e bulursunuz 0larda 10binden başlıyo
Enolmadı pimapen yaptırın evlerine 2-3bine patlar enfazla onuda taksitle ödersiniz

Canım hangi şehirde köyleri ?
2.el prefabrik 7-8e bulursunuz 0larda 10binden başlıyo
Enolmadı pimapen yaptırın evlerine 2-3bine patlar enfazla onuda taksitle ödersiniz
ÖderiZ tabi yeterki ayrı olayım gece gündüz çalışır ödemek için kv sıkılırmis köyde hanfendi sabahtan akşama kadar oturuyo evde

ÖderiZ tabi yeterki ayrı olayım gece gündüz çalışır ödemek için kv sıkılırmis köyde hanfendi sabahtan akşama kadar oturuyo evde
Eşim de onların gazını geliyo onlar gitmek istedikleri için esimde bahaneler yaratıyor bana çok bencillier az evde bi gerginlik olsa direk eşimé söylerler kadinla konuşalım bişey paylaşım gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…